Technobabylon and The Pixelated Glory of Adventure Gaming

  • Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
07 Αυγ 2015 21:22 #46409 by Castledoque
Ώπα χαμός έγινε εδώ. Που να πρωτοαπαντήσω...

Constantine_R wrote: Μας τρολλάρεις έτσι;;;;
Ρε αυτά που γράφεις ούτε οι ίδιοι δεν τα σκέφτονται!!!!


Δεν τρολλάρω, αλλά συμφωνώ πως δεν τα σκέφτονται αυτά. Ο βασικός λόγος που τα γραφικά τους είναι αυτά που είναι είναι καθαρά οικονομικός. Από εκεί και πέρα όμως, η όλη γραφική απεικόνιση των παιχνιδιών αυτών είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της χαμηλής ανάλυσης, δηλαδή τα πάντα είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν στις συγκεκριμένες αναλύσεις. (Καλά δε νομίζω να παθαίνανε και τίποτα αν διπλασίαζαν αυτά τα έρμα τα 320x200, αλλά τέλος πάντων...) Δηλαδή τα εντελώς συγκεκριμένα γραφικά λειτουργούν μόνο έτσι όπως είναι, αλλιώτικα θα έπρεπε να γίνει εκ του μηδενός επανασχεδιασμός για να λειτουργήσουν. Αυτό εννοούσα.

Constantine_R wrote: ΜΑΚΑΡΙ το Technobabylon να είχε καρτουνίστικα γραφικά, σαν comic (για κάποιο λόγο θεωρώ ότι ο Ηλίας Κυριαζής θα ταίριαζε γάντι με το ύφος του παιχνιδιού)... θα μιλάγε τότε για άριστο παιχνίδι.


Τώρα αν πω εγώ ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι λίγο από το καρτουνίστικο ύφος στα adventure; Όποτε τολμάνε υψηλότερη ανάλυση, σε αυτό το ύφος προστρέχουν. Έχω αρχίσει να το βαριέμαι λίγο... Άσε που νομίζω πως δουλεύει καλύτερα σε φάντασι και έπικ σκηνικά. Όσο για τον Ηλία Κυριαζή ομολογώ άγνοια. Αφού είδα το όνομά του στο ποστ σου, αναζήτησα εικόνες στο νετ και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με την προοπτική αυτού του look για ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται σε σκοτεινό μελλοντολογικό κόσμο. Θα συμφνωήσω δηλαδή με τον NorThin πως

NorThin wrote: Προσωπικα ο κυριαζης δε νομιζω να εκανε για τετοιο γκειμ_εννοω απο αποψη σετινγκ και εικονων που πρεπει ν αποδωθουν_μιας και παραειναι καθαρο και πλαστικο το σχεδιο του. Κανας Βασιλης Γκοτζιλας, ή κανας Λωλος, αντε Διαλυνας_αν και αυτος θα πηγαινε γαντι σε πιο παραμυθιακα σετινγκς_ θα ελεγα κολανε καλυτερα.


Τους υπόλοιπους πάντως δεν τους ξέρω και δεν μπόρεσα να διαμορφώσω άποψη. Βάζετε βρε παιδιά και κανένα λινκ με εικόνες, όταν ανεβάζετε τέτοιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και για εμάς τους άσχετους...

Constantine_R wrote: To 2011 βγήκε το The Artist, ήταν καλή ταινία (αν και παραφουσκωμένη λένε), πήρε όσκαρ και γενικά μας τράβηξε το ενδιαφέρον με τη ρετρό αισθητική της. Θα σου άρεσε ο σκηνοθέτης της να βγάζει τη μια βουβή ταινία πίσω από την άλλη επειδή η πρώτη ε'ιχε επιτυχία; Ακόμα και καλύτερες να ήταν από το Artist πόσο θα άντεχε; Μια; δυο; τρεις;... δέκα το στανιό μου;! κάποια στιγμή θα έλεγες "αμάν πια!"


Τώρα φίλε πέτυχες διάνα. Ειδικά αυτό το "The Artist" το θεωρώ ύψιστη απάτη και δείγμα σκηνοθετικής ασχετοσύνης. Πίστεψέ με, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσω το έργο ενός σκηνοθέτη που για τον οποιοδήποτε λόγο του κάπνιζε να φτιάχνει ασπρόμαυρες βουβές ταινίες. Όμως η συγκεκριμένη ταινία, εκτός από μια δυο σκηνές που αντιγράφει από πολύ κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου δεν έχει καμία σχέση με την τεχνογνωσία και τη βαθύτητα που είχε αγγίξει το σινεμά λίγο πριν την έλευση του ήχου. Και μόνο οι μακροσκελέστατοι υπέρτιτλοι αποτελούν δείγμα οικτρής αποτυχίας, αφού μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του βωβού σινεμά ήταν πως σιγά σιγά είχε αποκτήσει τόσο πλούσια εκφραστικά μέσα που μπορούσε πλέον να παρουσιάσει πολύ σύνθετες ιστορίες και καταστάσεις με ένα μίνιμουμ κειμένου. Πολύ πιο σοβαρή δουλειά για αναβίωση του βωβού σινεμά έγινε με το επίσης πρόσφατο Blancanieves (Χιονάτη) του 2012 που πέρασε απαρατήρητο, (σκοτεινή διασκευή του παραμυθιού της Χιονάτης στην Ισπανία των ταυρομαχιών), αλλά χρησιμοποιούσε πραγματικά τους πλούσιους κώδικες του βωβού κινηματογράφου για να αφηγηθεί την ιστορία του. Κλείνω την παρένθεση με την παρατήρηση πως για μένα το The Artist είχε ήδη χάσει κάθε ενδιαφέρον ήδη πριν το διάλλειμα με την ψευτορετρό αισθητική του...

Constantine_R wrote: Και αγαπητή Fallen (που και σε κάτι συμφωνούμε :P :P ) για πες; ποιο είναι το τελευταίο adventure που πραγματικά πρωτοπόρησε, έστω και χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό ή σε κάποιο τρανταχτό τομέα;;;; εεεε;;; για πες! για πες! θέλω να το διαβάσω από τα δαχτυλάκια σου!!!...



Χμμμ... παίζει καμιά μπηχτή εδώ;;; Ποιο είναι βρε παιδιά; Κάτι χάνω ή κάτι δε θυμάμαι. Πείτε μου κι εμένα... :evil:

crocark wrote: Ρε Ντοκ τι σου έγραψα πιο πάνω (μπορεί και στην αρχική, δε θυμάμαι) σαν εναλλακτική, όχι για να το κάνεις, αλλά για να καταλάβεις; Βάλε του 4,5 εξαιρώντας τα γραφικά. Άρα δεν μπορεί να εννοούσα ότι είναι μόνο για συλλέκτες.


Ε τι να σου κάνω βρε φίλε; Μας ζάλισες με όλες αυτές τις αριθμητικές πράξεις και σε χάσαμε κάπου. Δεν μπορεί, θα στο έχουν ξαναπεί πως μερικές φορές κάπου σε χάνουμε στα κείμενά σου.

crocark wrote: Άρα μη με στέλνεις σε κανένα blog. Καταρχάς τι λέμε τώρα; Το blog, επειδή δεν το ξέρω, θα ήταν μια καλή παραπομπή αν μ' ενδιέφερε να δω γνώμες ΣΗΜΕΡΑ για παιχνίδια, αλλά δε με ενδιαφέρει. Δικαιολογημένη ενδεχομένως κι η δική σου διαμαρτυρία για τα λινκς αλλά δε με αφορούν εμένα, οπότε γενικώς δεν έχεις πιάσει τις επιθυμίες μου για να μπορέσεις να μου τις εκτιμήσεις.


Κάτσε βρε φίλε, ποιος παρεξηγιέται τώρα; Από το κείμενό σου νόμιζα πως σε ενδιαφέρουν οι απόψεις του συγκεκριμένου παιδιού και πως τις βρίσκεις βοηθητικές, οπότε σου έστειλα το λινκ, ώστε να μπορείς να βλέπεις τις απόψεις του και για τα νεότερα παιχνίδια, αν πιστεύεις πως σε βοηθούν να διαλέξεις τι να παίξεις.

crocark wrote: Μου απάντησες για τις κλίμακες και ΟΚ. Διαφωνούμε και θα μπορούσε να εξαχθεί ως συμπέρασμα και από όσες συζητήσεις συμμετείχα και μίλησα αρνητικά για παιχνίδια και είναι πάρα πολλά. Συνεχίζω να έχω την αίσθηση ότι, όχι μόνο εδώ μέσα, επικρατεί τεράστιος φόβος κατά τη βαθμολόγηση στο adventure reviewing.


Οπότε νομίζω πως σε αυτό το θέμα μπορούμε να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε.

crocark wrote: Κοίτα κάτι - γι' αυτό είπα ότι δε θέλω να διαβάσω παρακάτω - έχω την εντύπωση ότι νομίζεις ότι σε στοχοποιώ ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι η πρόθεσή μου με τίποτα.


Όχι, καθόλου τέτοια αίσθηση δεν είχα. Ομολογώ πως η ατάκα για τα reviews μου έκατσε κάπως και προφανώς παρανόησα τι εννοούσες, αλλά αυτό αφορούσε το σύνολο της ομάδας κι όχι ειδικά εμένα.

crocark wrote: Σε όλους τους ανθρώπους βλέπω βασικά τα θετικά, εντάξει όχι σε όλους όλους, αλλά σε όλους που ξέρω με σχετική ασφάλεια, ναι. Όλοι οι άνθρωποι είναι τρελοί. Κι όλοι έχουν ανάγκη κατανόησης


Επιτέλους ψιλοσυμφωνούμε και σε κάτι. Καλά δε συμφωνώ για όλους, (γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που φαίνεται πως ο ρόλος τους σε αυτόν τον κόσμο είναι να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους υπόλοιπους) αλλά για αρκετούς έως πολλούς, ναι έχεις δίκιο. Οπότε ας το κλείσουμε εδώ μια και εκεί κάτω στην Ελλάδα έχει ζέστη... :P

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Αυγ 2015 22:46 - 07 Αυγ 2015 22:47 #46411 by Fallen Angel

Castledoque wrote:

Constantine_R wrote: Και αγαπητή Fallen (που και σε κάτι συμφωνούμε :P :P ) για πες; ποιο είναι το τελευταίο adventure που πραγματικά πρωτοπόρησε, έστω και χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό ή σε κάποιο τρανταχτό τομέα;;;; εεεε;;; για πες! για πες! θέλω να το διαβάσω από τα δαχτυλάκια σου!!!...

Χμμμ... παίζει καμιά μπηχτή εδώ;;; Ποιο είναι βρε παιδιά; Κάτι χάνω ή κάτι δε θυμάμαι. Πείτε μου κι εμένα... :evil:

Έχω μια φριχτή υποψία ότι αναφέρεται στο Myst και προσπαθεί να με κάνει να κλαίω με όσα γράφω όσο πληκτρολογώ. Αλλά όχι, φίλε Κώστα, ΟΟΟΟΟΧΙ!! Διότι όπως το Myst εισήγαγε τη μόδα των puzzle/adventures στο adventure genre, έτσι ακριβώς και τα Walking Dead (ή το Heavy Rain για να είμαστε ορθότεροι) εισήγαγαν τη μόδα των narrative/adventures στο genre σε ένα πολύ πιο πρόσφατο χρονικά παράδειγμα πρωτοπορίας. Χμμ.. ενδιαφέρον θα είχε να ανοίξουμε μια συζήτηση αναφέροντας ποια adventures υπήρξαν σταθμοί στην ιστορία του genre, πώς και γιατί. Ααα, I like. Για ψηθείτε!!

Πάντως, από όλη τη συζήτηση περί πιξελωτών γραφικών (με τον προβοκατόρικο τίτλο "The Pixelated Glory of Adventure Gaming" που με σκοτώνει κάθε φορά που τον βλέπω!!), συμπεραίνω πως μάλλον οι απόψεις διίστανται. Ίσως, λοιπόν, καλώς έχουμε τόση προσφορά κι από πιξελωτά, αφού υπάρχει κόσμος που τα αποζητά... απλώς... να... ένα παράπονο με πιάνει που μερικά παιχνίδια θα μπορούσαν να είναι τόσο, μα τόσο υπέροχα και τελικά μένουν στην αφάνεια (ειδικά των μη-adventurers) λόγω του τεχνικού τομέα τους. Αλήθεια, πόσοι περισσότεροι ασχολήθηκαν με το Machinarium απ' ό,τι με το Primordia; Δεν "αδικήθηκε", λοιπόν, το δεύτερο λόγω των (σόρρυ κιόλας αλλά "απαράδεκτων" είναι η λέξη που σκέφτομαι) γραφικών του; Ρητορική η ερώτηση. Ο καθένας μας μάλλον έχει ήδη απαντήσει προ πολλού... ;)

Nothing happens unless first a dream...
Last edit: 07 Αυγ 2015 22:47 by Fallen Angel.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
08 Αυγ 2015 00:23 #46412 by Castledoque

Fallen Angel wrote: Διότι όπως το Myst εισήγαγε τη μόδα των puzzle/adventures στο adventure genre, έτσι ακριβώς και τα Walking Dead (ή το Heavy Rain για να είμαστε ορθότεροι) εισήγαγαν τη μόδα των narrative/adventures στο genre σε ένα πολύ πιο πρόσφατο χρονικά παράδειγμα πρωτοπορίας.


Walking Dea.... aaaaaaaaaahhh, απέραντο χασμουρητό... :evil: :evil: :evil:

Fallen Angel wrote: Πάντως, από όλη τη συζήτηση περί πιξελωτών γραφικών (με τον προβοκατόρικο τίτλο "The Pixelated Glory of Adventure Gaming" που με σκοτώνει κάθε φορά που τον βλέπω!!), συμπεραίνω πως μάλλον οι απόψεις διίστανται.


Ε άμα έχω έμπνευση στους τίτλους... (Όχι, δε διάλεξα καθόλου επίτηδες τον συγκεκριμένο τίτλο... :whistle: )

Fallen Angel wrote: Χμμ.. ενδιαφέρον θα είχε να ανοίξουμε μια συζήτηση αναφέροντας ποια adventures υπήρξαν σταθμοί στην ιστορία του genre, πώς και γιατί. Ααα, I like. Για ψηθείτε!!


Ναι. ναι, ψήνομαι!!! Για πάμε! Fallen, do the honours and open the new Topic! (Άσε που πιστεύω θα πέσει τρελό γέλιο με κάποιες επιλογές...)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
08 Αυγ 2015 11:21 #46413 by Constantine_R
@croc...
ok, ίσως και εγώ κάπου να το έχασα ή να ήθελα να διαβάσω αυτό που ήθελα... :oops:
Περισσότερο συγκλίνουν παρά αποκλίνουν οι απόψεις μας. Πάντως για το review που λες (οφτόπικ), κρατάω επιφυλάξεις. Μπορεί το παράδειγμα που έδωσα να μη σου άρεσε σαν πρακτική αλλά και εγώ δεν το έγραψα σαν απαραίτητα σωστή. Ήθελα να πω πως το μυαλό μπορεί να κολλήσει/εκτιμήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους σε διαφορετικά πράγματα. Και εσύ είπες:

Και αν έκανα ρίβιου για το ΚQ6 σήμερα, που παρεμπιπτόντως δεν το έχω τελειώσει και άνετα θα μπορούσα να το δω με καθαρή ματιά αν μ' ενδιέφερε να το τελειώσω, θα του έβαζα 5 για τα γραφικά του ίσως. Αλλά όχι στα ίδια γραφικά αν φτιάχτηκαν το 2015.

και εγώ λέω ότι: όσο φρέσκια και να είναι η ματιά (που είναι κάτι πολύ θετικό), πάντα θα επηρεάζεται και από το άλλους παράγοντες που έχουν να κάνουν με την περίοδο που κυκλοφόρησε σε συνάρτηση με το τώρα.

Πάντως αν μόνο αν η θερμόκρασία σου γίνει μεγαλύτερη του εξωτερικού περιβάλλοντος θα μπορέσει η "μηχανή" να αποδώσει έργο. Συνεπώς... άσε τα αίματα να ανάψουν... :P :cheer:

@Fallen, Castle....
Σιγά ρε σεις μη σας ρώτησα και ποιος εφεύρε τον τροχο!!! Ποιο Myst;;; για περσινό adventure μιλάω... που ΠΑΝΤΑ με τον έναν ή άλλον τρόπο πρωτοπορούσε...
γατάκια... :evil:
Warning: Spoiler!

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
08 Αυγ 2015 11:37 - 08 Αυγ 2015 11:38 #46414 by Castledoque
Συμφώνησε σε αυτό η Fallen;;;!!!! Θέλω να δω λινκ με τα λογάκια της άμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

(Φαντάζομαι αναφέρεσαι στις υπερ-HD αναλύσεις των video sequences ή όχι; )
Last edit: 08 Αυγ 2015 11:38 by Castledoque.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Αυγ 2015 10:18 #46436 by Fallen Angel
Δεν το είπα πουθενά (νομίζω). Ωστόσο, πράγματι οι HD-αναλύσεις του τελευταίου Tex θεωρούνται τεχνολογική πρόοδος για το genre. Βέβαια, εγώ από αυτό το παιχνίδι θυμάμαι πιο έντονα κάτι απαράδεκτα textures που είχε και πλήθος από ξεκούδουνους γρίφους παρά τα υπερ-βίντεο. Αα... και τον Tex να τρέχει επιτόπου. Χαχαχα... τι έπος σκηνή!!

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, τεχνολογικά νομίζω πως η μόνη εταιρεία που πρωτοπορεί σταθερά στο χώρο μας είναι η Frogwares. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσαν πως το επόμενο Sherlock (αναμένεται εντός 2016) θα είναι ακόμη καλύτερο τεχνολογικά. ΠΟΣΟ ΠΙΑ;! :) :)

Πάντως, θεωρώ ενδεκτικό δείγμα ότι ο non-adventure-gamers κόσμος παίζει όλα τα Sherlock, παίζει Daedalic, παίζει BoUT, ενώ ούτε λόγος για να σχοληθεί με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν. Δε μιλάω για TTG επειδή θα τρέξετε να πείτε ότι είναι πανεύκολα. Αυτά που παίζουν δεν είναι εύκολα. Κι όμως είναι δημοφιλή. Ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί γιατί. :P

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
13 Αυγ 2015 23:25 #46443 by Castledoque

Fallen Angel wrote: Πάντως, θεωρώ ενδεκτικό δείγμα ότι ο non-adventure-gamers κόσμος παίζει όλα τα Sherlock, παίζει Daedalic, παίζει BoUT, ενώ ούτε λόγος για να σχοληθεί με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν. Δε μιλάω για TTG επειδή θα τρέξετε να πείτε ότι είναι πανεύκολα. Αυτά που παίζουν δεν είναι εύκολα. Κι όμως είναι δημοφιλή. Ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί γιατί. :P


Πολύ καλά κάνεις και δε μιλάς για Telltale γιατί τα παιχνίδια της, ούτε γραφικά αιχμής έχουν, αλλά και λόγω ιδιαίτερου gameplay, τα παίζουν πολλοί που βγάζουν σπυράκια με το κλασικό adventure gameplay, οπότε το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Θέλω να πω δε θα έπαιζαν τα αναφερόμενα ως υπόλοιπα ακόμα και αν τα γραφικά τους έσπερναν. Πάντως το επιχείρημα για τα Sherlock, Daedalic και BoUT παρουσιάζει ενδιαφέρον. Έχουμε στατιστικά για την αγοραστική τους κίνηση σε σχέση με τα υπόλοιπα; Εννοώ βέβαια κάτι πιο επίσημο και σαφές από το "ο φίλος μου ο Σάκης" ή "η κολλητή μου η Αφροξυλάνθη" "που κανονικά δεν παίζει ποτέ adventure ενθουσιάστηκε". Ρωτάω πειραχτικά, αλλά η απορία μου είναι ειλικρινής και έχει ενδιαφέρον το θέμα... Υπάρχουν στοιχεία;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Σεπ 2015 12:11 - 03 Σεπ 2015 12:12 #46503 by mkllds

Castledoque wrote: Και θα ρωτήσω τον φίλο mkllds που έθεσε το θέμα (και καλά έκανε, γιατί η κουβέντα έχει ενδιαφέρον και σίγουρα μεγαλύτερο από το αν είναι ή όχι adventure το Walking Dead), αν τα τελικά γραφικά είναι για 4 ή 5 στα 10, τα αρχικά τι θα έπαιρναν; Αρνητική βαθμολογία;


Ναι, το ξέρω, περσινά ξινά σταφύλια αλλά τώρα το είδα.

Δηλαδή για να καταλάβω, από το 0 έως το 4-5 οι μόνοι αριθμοί που υπάρχουν είναι οι αρνητικοί; Μια χαρά μπορούν να βαθμολογηθούν με 1, 2, 3 και 4.

Και ξαναλέω δεν είναι θέμα αν μας αρέσουν ή όχι αυτού του είδους ή αν είναι εναλλακτικά ή οτιδήποτε άλλο. Το θέμα είναι ότι παίρνουν υψηλή βαθμολογία τα γραφικά παιχνιδιών που εμφανίστηκαν το 1992. Δεν είναι λίγο παράξενο;

Και είναι κρίμα για τα ίδια τα adventures να γίνεται χαμός στα άλλα forums για άλλα παιχνίδια επειδή τόλμησαν και έκαναν downgrade οι developers στα γραφικά ή δεν είναι τόσο σύγχρονα κι εμείς να λέμε "Ωωωωω κοίτα τι ωραίο που είναι αυτό το τεράστιο πίξελ που μοιάζει με λύκο; σκύλο; γάτα; Κάτσε να κάνω κλικ να δω τι σκατά είναι.".

Offtopic. Το ξεκίνησα κι εγώ το Technobabylon, να είναι καλά το Humble Store που μπορούμε να αγοράσουμε απ' εκεί. Ακόμα βέβαια στην αρχή είμαι αλλά μ' αρέσει αρκετά.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Last edit: 03 Σεπ 2015 12:12 by mkllds.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Σεπ 2015 12:39 #46504 by crocark

mkllds wrote: Ωωωωω κοίτα τι ωραίο που είναι αυτό το τεράστιο πίξελ που μοιάζει με λύκο; σκύλο; γάτα; Κάτσε να κάνω κλικ να δω τι σκατά είναι.

AXAXAXAXAXAXAXAAAAAA :lol: :lol: :lol:
Ρε συ κάπτεν δίκιο έχεις! Όντως! Αυτό έκανα και τότε που έπαιζα Ζακ Μακ Κράκεν , αλλά τότε δεν υπήρχε κάτι καλύτερο ή δεν το είχα δει εγώ ακόμα.

Ωραίο. Πρακτικά τα γραφικά μας τρώνε χρόνο. Ας γυρίσουμε στο σκέτο κείμενο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Offline
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Σεπ 2015 10:41 #46508 by tsampikos
Γενικά είμαι της άποψης ότι το pixelated adventure έχει χάσει τη γοητεία του. Σε μια εποχή που το hardware καλπάζει δεν μου κάθεται καλά το παιχνίδι να μην γεμίζει την οθόνη και τα γραφικά να είναι με χοντροκομμενα pixels. O δημιουργός ζημιώνει το έργο του και χάνει και πελατεία. Από αυτές τις εμμονές που πρέπει να απαγκιστρωθούν τα adventures . Όχι ότι δεν θα το παίξω, το αντίθετο μάλιστα. Πολλά από τα παλιά παιχνίδια που δεν έχουν γίνει remake έτσι είναι ακόμα αλλά δε χάνουν την αξία τους. Ας πουμε της Lucasarts και της Sierra προτιμώ τις παλιές εκδόσεις και όχι τις νέες.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Σεπ 2015 12:14 #46509 by manos426f

tsampikos wrote: Ας πουμε της Lucasarts και της Sierra προτιμώ τις παλιές εκδόσεις και όχι τις νέες.


Έλα ρε! Αλήθεια ρε φίλε, γιατί;

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum