@ Treptolemus
Την είχα υπόψη μου αυτήν την περίπτωση. Δεν ήξερα όμως τις λεπτομέρειες για το παιχνίδι:
"...The game itself can barely justify its astonishing price tag, though. It comprises just three brief segments of existing NES titles – Tetris, Rad Racer and Super Mario Bros. – all of which must be completed within a strict 6 minutes 21 seconds time limit. So not very much bang for an awful lot of bucks...."
Δε μιλάμε καν για παιχνίδι, αλλά για κάτι σαν demo. Γι' αυτό εγώ δε δίνω ούτε ένα λεπτό που θα έβρισκα στο δρόμο που λέει κι ο λόγος. Σα συλλέκτης που έχω υπάρξει, ποτέ πάντως φανατικός, έχω καταλήξει πως η αξία που δίνουμε στα πράγματα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Μπορεί κάποτε να μάζευα κάτι και να είχα στο βάθος του μυαλού μου και την πιθανή αύξηση της αξίας του αντικειμένου μελλοντικά. Όχι πια. Γενικά πάντως δε διαφωνώ μαζί σου. Έχεις δίκιο. Απλά προσωπικά αν έπεφτε στα χέρια μου ένα τέτοιο κουτί, αρχαιολογικής αξίας όπως λες, θα ήθελα να είμαι αυτός που θα το ξεσκίσει, να το κάνει χίλια κομμάτια και να το ευχαριστηθεί. Όχι ν' αφήσω τη χαρά για κάποιον άλλο

Όλ' αυτά δεν αποτελούν σχόλια για τη συμπεριφορά του Moumiaq, εξάλλου δήλωσε πως δεν τα πουλάει, δεν τα πουλάει
(που ξέρεις ίσως περιμένει την κατάλληλη συγκυρία για να παρατήσει τα πείσματα και να υποκύψει στον πειρασμό ... όπως εγώ που έχω ένα καλούτσικο μπουκάλι κρασί εδώ κι ένα εξάμηνο και το βλέπω μια φορά τη βδομάδα και του λέω πως οι ώρες του και οι μέρες του είναι μετρημένες, απλά δεν ξέρω πόσες ακριβώς

)