The Exchange Student Episode 1

More
28 Αυγ 2006 22:01 #11349 by alkis21
The Exchange Student Episode 1 was created by alkis21
Δεν ξέρω αν κανείς σας αγόρασε το πρώτο επεισόδιο... Μάλλον όχι, αφού από κάτι σχόλια που έχει πάρει το μάτι μου αρκετοί εδώ μέσα προτιμούν "εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης λογισμικού" (sic) :).
Τέλος πάντων, εγώ το πήρα. Το βρήκα αρκετά καλό και αν σας αρέσουν τα καρτουνίστικα παιχνίδια νομίζω πως δεν θα σας απογοητεύσει. Όμως ήταν πάρα μα πάρα πολύ σύντομο, αφού δεν θα πάρει πάνω από 45'-60' σ'έναν έμπειρο παίχτη να το τελειώσει. Βέβαια ο Δημήτρης είχε προειδοποιήσει για αυτό και υπόσχεται πως τα επόμενα επεισόδια θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Ίσως ήθελε να δει πρώτα πόσοι θα ενδιαφερθούν να το αγοράσουν για να αποφασίσει αν αξίζει να το συνεχίσει.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Αυγ 2006 22:18 #11350 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The Exchange Student Episode 1
Προσωπικά μου άρεσε πολύ και γέλασα ακόμη περισσότερο σε αρκετά σημεία του. Και θα συμφωνήσω πως δύσκολα θα απογοητεύσει κάποιον ως παιχνίδι. Αλλά θα συμφωνήσω επίσης πως πρόκειται για πολύ μικρό επεισόδιο, που όντως δεν ξεπερνά τη μία ώρα. Σε συνάρτηση με την τιμή του λοιπόν δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να έλξει τους αγοραστές. Κι είναι κρίμα γιατί όντως αξίζει να το δει ο κόσμος (και να γελάσει, πολύ). Τέλος πάντων, εντός των ημερών θα γράψουμε review του παιχνιδιού και θα τα πούμε αναλυτικά κι αυτά.

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum