Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!

  • Constantine_R
  • Constantine_R's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
18 Ιαν 2016 15:35 #46889 by Constantine_R
Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!! was created by Constantine_R
Εδώ και λίγες μέρες ανοίξαμε με τον mkllds συζήτηση για το Star Wars και αποφασίσαμε ότι είναι κρίμα να σκοτωθούμε μόνο οι δυο μας. Οι άλλοι δεν έχουν ψυχή; (να τους την πάρουμε!) Για αυτό μεταφέρω το τελευταίο μήνυμα του mkllds και το συνεχίζω από εκεί. Εννοείται ότι η κουβέντα είναι φουλ του SPOILER… you have been warned…

Constantine_R wrote: Κοίτα, τη βρήκα μια συμπαθητική ταινία

mkllds wrote: Κι εγώ μέχρι εκεί. Συμπαθητική/μέτρια. Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε δάκρυσα, και είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο. Ειδικά όταν εμφανίστηκε το Millennium Falcon και ο Han Solo παραλίγο να βάλω τα κλάματα, δεν κάνω πλάκα. Ε, μετά ξενέρωσα. Δηλαδή ούτε η Δυναστεία και η Τόλμη και Γοητεία έτσι. Πάλι οικογενειακά δράματα, πάλι κάποιος συγγενής έγινε κακός, πάλι σε κάτι σαν Darth Vader και πάλι Death Star/Planet... Δηλαδή remake. Είδαμε ξανά το Episode ΙV. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο HAN SOLO... Ας το έκαναν αυτό στο τέλος της τριλογίας.

Και εγώ δεν περίμενα να δω ένα ουσιαστικά remake του IV αλλά δεν μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα κιόλας. Νομίζω το σημείο που πραγματικά βρήκα «ξεφωνημένο» ήταν το καινούργιο «Death Star», δηλαδή πρέπει πάααλι να είναι το ίδιο σχέδιο; δεν μπορούσαν να σκεφτούν μια άλλη απειλή;
Με τα λίγα που ξέρω επίσης ο Ford ήθελε να «πεθάνει» από την πρώτη (ή δεύτερη;) ταινία. ‘Όχι γιατί δεν του άρεσε, αλλά για το δραματικό της υπόθεσης… εδώ θα κώλωνε; Εγώ πάω στοίχημα ότι το έβαλε όρο: «Αν δεν με σκοτώσετε, δεν παίζω». Βασικά με το που τον είδα να περπατά τη γέφυρα ήμουν σίγουρος ότι θα τα τίναζε τα πέταλα.

Σε αναφορά στον Kylo.

mkllds wrote: Ο Kylo είναι ο κακός; Ο γιος του Han Solo και της πριγκίπισσας Leia (πώς μεγάλωσε αυτή έτσι), ο εγγονός του Darth Vader; Συγγνώμη κιόλας αλλά τραγική επιλογή ηθοποιού. ΤΡΑΓΙΚΗ. Όταν έβγαλε την μάσκα μείναμε μαλάκες με την φάτσα του βουτηρομπεμπέ. Αφού αρχίσαμε να φωνάζουμε να ξαναβάλει την μάσκα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ DARTH FUCKING VADER; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ;

Εγώ την βρήκα εξαιρετική! νομίζω ότι απέδωσε πολύ καλά το «είμαι και γαμώ τους darths αλλά όχι ακόμα τόσο ώριμος που να μπορώ να διαχειριστώ τόσο μεγάλη εξουσία». Ο Vader ήταν πολύ μεγαλύτερος ηλικιακά τις κλασικές ταινίες… και να θυμίσω αγαπητά μου τέκνα, ΠΟΙΟΣ ήταν ο Darth Vader! Δεν νομίζω να έχετε ξεχάσει εκείνο το μυξιάρικο που όλο γκρίνιαζε γιατί δεν το παίζουν οι φιλενάδες του και από το κλαψούρισμα φούσκωνε το κάτω χειλάκι του;!! (όχου του μωρέ!!)
Όχι να τα λέμε και αυτά!!
Πάντως αν η Leia και ο Han έκαναν ΑΥΤΟΝ τον γιο τότε κάπου μας τα χάλασε η κληρονομικότητα! Εγώ πάντως αν ήμουν ο Solo θα έριχνα και καμιά ματιά στον… κουμπάρο! B)

Εμένα πάντως μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση κάποια αρνητικά σχόλια που κυρίως διάβασα στο facebook και μου θύμισαν λίγο πολύ κουβέντες (και ατάκες) που κατά καιρούς ακούμε και λέμε για τα adventures της «χρυσής εποχής» (a.k.a. nostalgia). Νομίζω το κορυφαίο ήταν ένα σχόλιο του στυλ: «Τι πήγα και είδα; Μια Κ13 ταινία με παιδάκια να κρατάνε φωτόσπαθα και κωμικούς χαρακτήρες»… ΔΗΛΑΔΗ OI ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΙ ΉΤΑΝ;;;!!! … και συνεχίζει: «Όταν ήμουν 10 χρονών και είδα πρώτη φορά τον Darth Vader….»… 10 χρονών… :blink:
Και πραγματικά αναρωτιέμαι, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ; (σε εσάς μιλάω που βρήκατε την ταινία αίσχος). Αλήθεια θα ήθελα κάποιος να μου πει ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ; Γιατί από κανέναν δεν το άκουσα αυτό.
Το VII είναι right to the spot στο ύφος των Star Wars και να με συμπαθάτε, αυτό είναι γεγονός. Θέλετε να μου πείτε ότι το έκανε εύκολα γιατί αντέγραψε το ΙV; το δέχομαι. Και δέχομαι ότι σαν ταινία μπορεί να μην άρεσε (ηθοποιοί κτλ..) αλλά όχι ότι δεν είναι Star Wars…
Πάντως όσοι είδαν την ταινία για πρώτη φορά, χωρίς να έχουν δει και να ξέρουν τίποτα άλλο (όπως η γυναίκα μου που πήγε με κοριτσοπαρέα και καλά έκανε γιατί θα τη ζάλιζα) μου είπαν τα καλύτερα ή στη χειρότερη ότι διασκέδασαν. Αυτός δεν είναι ο σκοπός μιας τέτοιας ταινίας;… Για να μην πω για μια άλλη που τώρα κραδαίνει ένα lightsaber και φωνάζει «όχι, δε θα σου πω που είναι ο χάρτης!!!» :)

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Ιαν 2016 19:32 #46892 by giovanna
Replied by giovanna on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
Τώρα μην με βρίσετε αλλά δεν έχω δεί καμμία ταινία τους. Απλά μερικά σημεία που εμένα γενικώς με αφήσανε αδιάφορη. Πιστεύω ότι ολη αυτή η μαζική παραγωγή αυτών των ταινιών με αφήσανε παντελώς αδιάφορη, ίσως δεν τους κατάλαβα, κάτι είχε να πει ο σκηνοθέτης που εγώ το θεώρησα μπλιάχ... :oops:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Ιαν 2016 09:21 - 19 Ιαν 2016 09:22 #46893 by crocark
Replied by crocark on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
:lol:

Αφεντικό μερικές απορίες. Την ταινία δεν την είδα. Ειλικρινείς οι απορίες και όχι για να σου την πω, απλά είμαι περίεργος να μάθω.

1. Ο mkllds είναι ενήμερος ότι θα χρησιμοποιούσες αυτούσια τα κομμάτια του;

π.χ.

παραλίγο να βάλω τα κλάματα

(πώς μεγάλωσε αυτή έτσι)


2.

(σε εσάς μιλάω που βρήκατε την ταινία αίσχος)

Τους το λες πιστεύοντας ότι θα σε διαβάσουν;

3.

χωρίς να έχουν δει και να ξέρουν τίποτα άλλο (όπως η γυναίκα μου

Καλά ρε φίλε, μισό και συγγνώμη για την όποια αδιακρισία. Και τι βλέπετε άμα κάθεστε παρέα; Δηλαδή, ΟΚ, τόσο καιρό ... πως το καταφέρατε;

Και μια επισήμανση:

Είδαμε ξανά το Episode ΙV. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο HAN SOLO... Ας το έκαναν αυτό στο τέλος της τριλογίας.

Αν είπε αυτό το πράγμα, ένα μόνο μου έρχεται στο μυαλό. Ότι έχει πλήρως αποδεχτεί τη μετάβαση στη νέα εταιρεία παρόλο που ήταν επιφυλακτικός. Και κάτι παραπάνω ίσως. Γιατί φτάσαμε τώρα με βάση το παραπάνω να κάνουμε ντισνεικές υποδείξεις στο Λούκας αν κατάλαβα καλά, οπότε αν μη τι άλλο, έχει εκλείψει η οποιαδήποτε διάκριση σε προ και μετά, οπότε μάλλον η προσπάθεια είναι απολύτως επιτυχής γι' αρχή. Κατάφεραν να περάσουν το συνεχές του πράγματος, καταλαβαίνω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 19 Ιαν 2016 09:22 by crocark.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • Constantine_R
  • Constantine_R's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
19 Ιαν 2016 11:37 - 19 Ιαν 2016 11:40 #46895 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!

giovanna wrote: Τώρα μην με βρίσετε αλλά δεν έχω δεί καμμία ταινία τους.

Να σε "βρίσω"; Μη σου πω και μπράβο... ;)

crocark wrote: 1. Ο mkllds είναι ενήμερος ότι θα χρησιμοποιούσες αυτούσια τα κομμάτια του;

:huh:
Όχι βάζω δημόσια ό,τι μου κατέβει... που να δεις που σε μερικές μέρες θα ανεβάσω την κακή του συνήθεια να πίνει το γάλα από το κουτί.
(είναι ρητορική η ερώτηση; )

crocark wrote: Τους το λες πιστεύοντας ότι θα σε διαβάσουν;

Ποιοι; δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα.

crocark wrote: Καλά ρε φίλε, μισό και συγγνώμη για την όποια αδιακρισία. Και τι βλέπετε άμα κάθεστε παρέα; Δηλαδή, ΟΚ, τόσο καιρό ... πως το καταφέρατε;

Δεν σε καταλαβαίνω. Τον τελευταίο καιρό δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να "κάτσουμε" αλλά όποτε γίνει βλέπουμε ό,τι μας αρέσει. Επίσης, όσον αφορά το SW, ξέρεις με ποιον πήγα και πόσο δύσκολο ήταν να πάω με τη γυναίκα μου. Do the math.

crocark wrote: Αν είπε αυτό το πράγμα, ένα μόνο μου έρχεται στο μυαλό.

Ποιος ο Ford; Γιατί αν εννοείς αυτόν, ήθελε να "σκοτωθεί" από το '80.... με έχασες με όλη την παράγραφο. Ειδικά το "ντισνεικές υποδείξεις στο Λούκας".

Warning: Spoiler!

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Last edit: 19 Ιαν 2016 11:40 by Constantine_R.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Ιαν 2016 12:33 #46896 by crocark
Replied by crocark on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
Όλο μου λέτε να κάνω math εδώ μέσα ... Ότι και καλά είμαι άσχετος ή κάτι; Ή ότι εσείς πρώτα κάνατε τα δικά σας; Τι αρπάζεσαι, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ποιος έπινε γάλα από κουτί να δεις;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Ιαν 2016 19:20 #46897 by giovanna
Replied by giovanna on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
@Constantine...

Βοήθεια, θυμάσαι τί σου έλεγα, δεν είναι καθόλου καλά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που πονάει? :woohoo:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2016 11:23 - 20 Ιαν 2016 14:30 #46900 by mkllds
Replied by mkllds on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
Κάτσε να σηκώσω τα μανίκια για σου απαντήσω και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους.

Constantine_R wrote: που να δεις που σε μερικές μέρες θα ανεβάσω την κακή του συνήθεια να πίνει το γάλα από το κουτί

Constantine_R wrote: Δεν γνωρίζω αν ο mkllds πίνει το γάλα του από το κουτί αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ΤΟΣΟ κύριος που αποκλείεται να το κάνει. Οι κυρίες/θαυμάστριες μπορούν να ηρεμήσουν τώρα.

Η διευκρίνηση δεν χρειαζόταν καν. Είμαι ένας gentleman, ένας bon viveur του διαδικτύου που αυτομάτως θα έπρεπε να καταλάβετε ότι το γάλα το πίνω σε κρυστάλλινο, κολονάτο ποτήρι. Από το κουτί ποτέ. Jamais. Επίσης Croc φίλε μου ακόμα και ο Νικ με το καλαμάκι το έπινε.

Άρα το σχόλιο σου ήταν αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο! Τς, τς, τς, τς ,τς…

Constantine_R wrote: Με τα λίγα που ξέρω επίσης ο Ford ήθελε να «πεθάνει» από την πρώτη

Καλά έτσι κι αλλιώς και να μην το ήθελε ο ίδιος θα το έκαναν οι ίδιοι παραγωγοί αφού ούτε να τρέξει δεν μπορούσε στην ταινία. Είναι και 73 χρονών, μέχρι το 2020 που θα ολοκληρωθεί η τριλογία... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ HAN SOLO. Δεν το πιστεύω ότι το είδα κι αυτό.

Constantine_R wrote: Νομίζω το σημείο που πραγματικά βρήκα «ξεφωνημένο» ήταν το καινούργιο «Death Star», δηλαδή πρέπει πάααλι να είναι το ίδιο σχέδιο; δεν μπορούσαν να σκεφτούν μια άλλη απειλή;

Άμα σου λέω εγώ για remake κι όχι για sequel. Και μάλλον ο J.J. Abrams ήθελε να το παίξει εκ του ασφαλούς για να μην τον λυντσάρουν οι hardcore fans αλλά μάλλον το παρά-έπαιξε. Ευτυχώς απέφυγε το flare effect σ' αυτή την ταινία κι έτσι γλιτώσαμε την επιληψία. Ακόμα έχω εφιάλτες από τα Star Trek και το Super 8 απ' αυτή την τεχνική του.

Constantine_R wrote: Πάντως αν η Leia και ο Han έκαναν ΑΥΤΟΝ τον γιο τότε κάπου μας τα χάλασε η κληρονομικότητα! Εγώ πάντως αν ήμουν ο Solo θα έριχνα και καμιά ματιά στον… κουμπάρο!

Με το μαλλί κομμωτηρίου που είχε μάλλον με τον Τρύφωνα Σαμαρά τον έκανε. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ. Μόνο γέλιο έβγαζε.

Constantine_R wrote: ΠΟΙΟΣ ήταν ο Darth Vader! Δεν νομίζω να έχετε ξεχάσει εκείνο το μυξιάρικο που όλο γκρίνιαζε γιατί δεν το παίζουν οι φιλενάδες του και από το κλαψούρισμα φούσκωνε το κάτω χειλάκι του;!! (όχου του μωρέ!!)

Τουλάχιστον ήταν ερωτευμένος (αχ δεν καταλαβαίνετε τον πόνο ενός άντρα) κι ένιωθε ότι έχανε την γυναίκα του, όχι σαν κι αυτόν. Μπουχουχου ο μπαμπάς μου και η μαμά μου δεν μ' αγαπάνε και μόνο τον παππού μου θέλω αλλά έχει πεθάνει. Νομίζω ότι φτάνει πια με την Τόλμη και Γοητεία.

Constantine_R wrote: Και πραγματικά αναρωτιέμαι, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ; (σε εσάς μιλάω που βρήκατε την ταινία αίσχος).

Αίσχος δεν την βρήκα (το ξέρω μωρέ ότι δεν το έγραψες γι' εμένα) αλλά περίμενα να δω κάτι καινούριο κι όχι το Death Star και το οικογενειακό δράμα ξανά από την αρχή...

Constantine_R wrote: Πάντως όσοι είδαν την ταινία για πρώτη φορά, χωρίς να έχουν δει και να ξέρουν τίποτα άλλο (όπως η γυναίκα μου που πήγε με κοριτσοπαρέα και καλά έκανε γιατί θα τη ζάλιζα) μου είπαν τα καλύτερα ή στη χειρότερη ότι διασκέδασαν.

Δυστυχώς όμως για την καινούρια υπήρξε και η αυθεντική τριλογία.

Και να προσθέσω εδώ ακόμα μερικά πράγματα. Πήγαν να διαλύσουν το Death Star/Planet με τις οδηγίες ενός πρώην Stormtrooper ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις τουαλέτες... Στην τελική μάχη κατάφεραν να νικήσουν έναν Τζεντάϊ δύο οι οποίοι δεν είχαν ξαναπιάσει ποτέ στην ζωή τους lightsaber, μάλλον γιατί η μόνη του εκπαίδευση ήταν να αλλάζει το ντεκόρ του δωματίου όταν είχε νεύρα... Και ενώ τον είχαμε δει στην αρχή να σταματάει στον αέρα το λέιζερ όπλου... Και έβγαλε την μάσκα του γιατί του είπε η Rey ότι δεν είναι πολύ άντρας που είναι κρυμμένος πίσω από μια μάσκα... Τουλάχιστον ο Darth Vader έπνιγε και κανέναν όταν είχε νεύρα και δεν χρησιμοποιούσε το lightsaber για ξεσκονόπανο.

Μμμμμ ναι οκ.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Last edit: 20 Ιαν 2016 14:30 by mkllds.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2016 12:25 #46901 by crocark
Replied by crocark on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!

Και να προσθέσω εδώ ακόμα μερικά πράγματα. Πήγαν να διαλύσουν το Death Star/Planet με τις οδηγίες ενός πρώην Stormtrooper ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις τουαλέτες... Στην τελική μάχη κατάφεραν να νικήσουν έναν Τζεντάϊ δύο οι οποίοι δεν είχαν ξαναπιάσει ποτέ στην ζωή τους lightsaber, μάλλον γιατί η μόνη του εκπαίδευση ήταν να αλλάζει το ντεκόρ του δωματίου όταν είχε νεύρα... Και ενώ τον είχαμε δει στην αρχή να σταματάει στον αέρα το λέιζερ όπλου... Και έβγαλε την μάσκα του γιατί του είπε η Rey ότι δεν είναι πολύ άντρας που είναι κρυμμένος πίσω από μια μάσκα... Τουλάχιστον ο Darth Vader έπνιγε και κανέναν όταν είχε νεύρα και δεν χρησιμοποιούσε το lightsaber για ξεσκονόπανο.


Χμμμμ. Με βάση τα παραπάνω (και κυρίαρχο αυτό στα κόκκινα) ίσως να δικαιολογείται η γκρίνια του αλλουνού περί Κ13 ταινίας κλπ. Όχι ότι θα συμφωνήσω απαραίτητα όταν την δω, αλλά λέμε.

Σε κάθε περίπτωση για το όφφτοπικ, αν και με διαψεύδει σε μερικά ο Κάπτεν Μίκυ, συνεχίζει πάντα να έχει χιούμορ και κάνει πάντα εκείνη τη νύξη, που θα την ανέμενες από φανς Lucasarts κι όχι φανς Sierra και σε κάνει ν' απορείς.

(με καλαμάκι η χωρίς, το γάλα έβγαινε από το κουτί και προφανώς δεν είναι θέμα εικόνας αλλά επιστροφής σιέλου στο κουτί, είτε από το στόμα στο κουτί απευθείας, είτε μέσω καλάμου)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • Constantine_R
  • Constantine_R's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
20 Ιαν 2016 15:30 #46902 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!

mklllds wrote: Είναι και 73 χρονών, μέχρι το 2020 που θα ολοκληρωθεί η τριλογία...

Σώπα μωρέ οι κασκαντέρ να είναι καλά...

mklllds wrote: Με το μαλλί κομμωτηρίου που είχε μάλλον με τον Τρύφωνα Σαμαρά τον έκανε. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ. Μόνο γέλιο έβγαζε.

Ρε συμπάθα με αλλά αυτό δεν είναι το τζενταΐκο μαλλί; Ο Όμπι και ο Άνακιν την ίδια κουπ δεν είχαν;

mkllds wrote: Τουλάχιστον ήταν ερωτευμένος (αχ δεν καταλαβαίνετε τον πόνο ενός άντρα) κι ένιωθε ότι έχανε την γυναίκα του, όχι σαν κι αυτόν. Μπουχουχου ο μπαμπάς μου και η μαμά μου δεν μ' αγαπάνε και μόνο τον παππού μου θέλω αλλά έχει πεθάνει. Νομίζω ότι φτάνει πια με την Τόλμη και Γοητεία.

Το δέχομαι αλλά και εμείς ακόμα δεν ξέρουμε πως κατέντησε έτσι.

mkllds wrote: περίμενα να δω κάτι καινούριο κι όχι το Death Star και το οικογενειακό δράμα ξανά από την αρχή...

SW χωρίς οικογενειακό δράμα, νομίζω ότι δεν είναι SW... :)

mkllds wrote: Και να προσθέσω εδώ ακόμα μερικά πράγματα. Πήγαν να διαλύσουν το Death Star/Planet με τις οδηγίες ενός πρώην Stormtrooper ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις τουαλέτες... Στην τελική μάχη κατάφεραν να νικήσουν έναν Τζεντάϊ δύο οι οποίοι δεν είχαν ξαναπιάσει ποτέ στην ζωή τους lightsaber, μάλλον γιατί η μόνη του εκπαίδευση ήταν να αλλάζει το ντεκόρ του δωματίου όταν είχε νεύρα... Και ενώ τον είχαμε δει στην αρχή να σταματάει στον αέρα το λέιζερ όπλου... Και έβγαλε την μάσκα του γιατί του είπε η Rey ότι δεν είναι πολύ άντρας που είναι κρυμμένος πίσω από μια μάσκα... Τουλάχιστον ο Darth Vader έπνιγε και κανέναν όταν είχε νεύρα και δεν χρησιμοποιούσε το lightsaber για ξεσκονόπανο.

Με βάζεις σε γκιγκοκουβέντα τώρα... :P
Ναι είναι υπερβολικό.
Λοιπόν το σκεφτόμουν και έχω άποψη/δικαιολογία που όμως βασίζεται σε ότι έχω δει από τις ταινίες (και θυμάμαι) οπότε πιθανόν να υπάρχει λάθος.
Καταρχάς ο Fin δεν ήταν stormtrooper για τις τουαλέτες αλλά (με κάτι που έχω δει στο internet) μέλος επίλεκτης ομάδας (θυμίσου εκείνον που τον αποκαλεί προδότη). Οκ, δεν ήταν μηχανικός, αλλά όχι και ο Roger Wilco.
Τώρα για θυμίσου το New Hope... o Luke σε 45 λεπτά ταινίας είναι ο καλύτερος πιλότος όλων των εποχών και στο τέλος πάει το x-wing εκεί που ούτε ο Solo δεν μπορεί. Σαν να είχες παπάκι και να σου δώσουν ξαφνικά να οδηγήσεις motogp. Γιατί; Γιατι έχει τη Δύναμη μέσα τουυυυυυυ!!! :lol: :whistle:
Επίσης δεν έχουμε δει ποτέ, σε καμιά εκαπίδευση, να μαθαίνουν τεχνικές ξιφομαχίας. Όλα βασίζονται στην ενεργοπόιηση του ενστίκτου που πηγάζει η Δύναμη (ή τέλος παντων, ότι σκ@%$% γίνεται).
Οπότε ένας που την έχει τη Δύναμη μεγάλη (sic) δεν μπορεί θεωρητικά να πάρει το lightsaber και να αρχίσει να κοπανάει, ειδικά όταν βρίσκεται σε μαγάλο κίνδυνο.
Πάντως, το ξαναλέω, παραξύπνησε στο τέλος η Δύναμη ακόμα και για SW, οπότε συμφωνούμε.

@croc
Τηρουμένων των αναλογίων, την ίδια βια έχουν. Μη σου πω ότι η καινούργια είναι μισό κλικ πάνω (καλά μη φανταστείς)...

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2016 16:33 - 20 Ιαν 2016 16:36 #46903 by mkllds
Replied by mkllds on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!

Constantine_R wrote: Ρε συμπάθα με αλλά αυτό δεν είναι το τζενταΐκο μαλλί; Ο Όμπι και ο Άνακιν την ίδια κουπ δεν είχαν;

Ε όχι. Δεν ήταν το ίδιο. Μην με συγχύζεις τώρα.
Warning: Spoiler!


Κάτσε να σου ποστάρω κι αυτά έτσι για να καταλάβουν κι οι υπόλοιποι.
Warning: Spoiler!

Άσε με μωρέ με τον emo.

Constantine_R wrote: Το δέχομαι αλλά και εμείς ακόμα δεν ξέρουμε πως κατέντησε έτσι.

Δεν του αγόραζαν γλειφιτζούρι όταν ήταν μικρός.

Constantine_R wrote: SW χωρίς οικογενειακό δράμα, νομίζω ότι δεν είναι SW...

Αρκεί να μην το βλέπουμε σε επανάληψη λες και ζούμε σε λούπα.

Constantine_R wrote: Καταρχάς ο Fin δεν ήταν stormtrooper για τις τουαλέτες αλλά (με κάτι που έχω δει στο internet) μέλος επίλεκτης ομάδας (θυμίσου εκείνον που τον αποκαλεί προδότη). Οκ, δεν ήταν μηχανικός, αλλά όχι και ο Roger Wilco.

Συγγνώμη αλλά δεν τον ρώτησε ο Han Solo τι θέση είχε στο Death Planet κι αυτός απάντησε υπεύθυνος υγιεινής; Αυτή ήταν η επίλεκτη ομάδα; Αυτό σημαίνει το "υπεύθυνος υγιεινής"; Άσε που ήταν η πρώτη του μάχη στην αρχή της ταινίας άρα και χωρίς εμπειρία.
starwars.wikia.com/wiki/Finn
"Finn was also once in charge of sanitation duties at Starkiller Base."

Constantine_R wrote: Τώρα για θυμίσου το New Hope... o Luke σε 45 λεπτά ταινίας είναι ο καλύτερος πιλότος όλων των εποχών και στο τέλος πάει το x-wing εκεί που ούτε ο Solo δεν μπορεί. Σαν να είχες παπάκι και να σου δώσουν ξαφνικά να οδηγήσεις motogp. Γιατί; Γιατι έχει τη Δύναμη μέσα τουυυυυυυ!!!

Μια μικρή εμπειρία στο να οδηγάει διαστημόπλοια την είχε αλλά οκ. Άντε πες ότι ήταν υπερβολικό. Οι άλλοι που πολεμάνε εκπαιδευμένο Τζεντάϊ τι είναι; Εδώ ο Λουκ είχε εκπαιδευτεί από τον Master Yoda και του έκανε πλάκα ο Darth Vader όταν συναντήθηκαν. Τι τους πέρασες τους Τζεντάϊ; Stormtroopers;

Constantine_R wrote: Επίσης δεν έχουμε δει ποτέ, σε καμιά εκαπίδευση, να μαθαίνουν τεχνικές ξιφομαχίας. Όλα βασίζονται στην ενεργοπόιηση του ενστίκτου που πηγάζει η Δύναμη (ή τέλος παντων, ότι σκ@%$% γίνεται).

Κάτσε να ενεργοποιηθεί πρώτα και βλέπουμε. Και δεν νικάς έτσι απλά Τζεντάϊ.

Constantine_R wrote: Οπότε ένας που την έχει τη Δύναμη μεγάλη (sic) δεν μπορεί θεωρητικά να πάρει το lightsaber και να αρχίσει να κοπανάει, ειδικά όταν βρίσκεται σε μαγάλο κίνδυνο.

Όχι όταν αντιμετωπίζει εκπαιδευμένο Τζεντάϊ. Εντάξει, μην τρελαθούμε τελείως.

Ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψα και γελάω. Φαντάσου να μην ήμουν και μετριοπαθής στις απόψεις μου για την νέα ταινία, απλά κάποια πράγματα με ενόχλησαν πολύ.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Last edit: 20 Ιαν 2016 16:36 by mkllds.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2016 18:53 #46904 by Mortal
Replied by Mortal on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
Δυστυχώς σαπουνόπερα με πολύ καλά εφφέ αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να φταίει το ό,τι έχω δει από τότε χιλιάδες (κυριολεκτικά) ταινίες και σειρές ώστε να έχω γίνει υπερβολικά choosy αλλά αυτή η ταινία είναι από του τύπου που τη βλέπεις και την ξεχνάς μόλις το πόδι σου πατήσει έξω από τον κινηματογράφο ή μόλις κλείσεις τον player. Και το κακό είναι πως με την Disney στο τιμόνι του προϊόντος δεν φαίνεται πουθενά κάποιος πάτος. Το προϊόν πάντως θα βγάλει λογικά 3 με 4 ταινίες μέχρι το 2019. Από σειρές δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πλέον γιατί για την ώρα έχω την Ιαπωνία που και στα χάλια της είναι κλάσεις ανώτερη από την μετριότατη δύση.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2016 19:25 #46905 by giovanna
Replied by giovanna on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
@Mortal

Πόσο απόλυτο δίκιο έχεις, και αυτη η αηδία είναι υπερεκτιμένη χωρίς να υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος, εαν είχε άλλη ονομασία κανείς δεν θα πήγαινε να την δεί. :evil:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2016 19:58 #46906 by Mortal
Replied by Mortal on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
Δυστυχώς giovanna, η όλη ιδέα έχασε το "βηματισμό" της από τα prequel και μετά. Τα βλέπεις, εντάξει, αλλά δεν σου λένε κάτι. Αμφιβάλλω αν θα ξεσηκώσει κουβέντες όπως τα προηγούμενα και αν οι παλαιότεροι fan θα ακολουθήσουν. Ίσως τα νεώτερα παιδιά να τα πιάσει αλλά τους παλιούς, ή έστω αρκετούς από τους παλιούς, μάλλον τους έχασε δίχως επιστροφή. Θα τα βλέπουμε δλδ απλά για να σκοτώσουμε λίγο χρόνο και όχι γιατί θα έχει να μας πει κάτι πρωτότυπο. Βέβαια από τη στιγμή που κάτι γίνεται προϊόν, όπως το το SW τότε εκεί έχει χαθεί η οποιαδήποτε ιδέα πρωτοτυπίας. 3D ή IMAX εντυπωσιασμός κι αυτό είναι όλο. :)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Ιαν 2016 19:16 - 21 Ιαν 2016 19:17 #46915 by giovanna
Replied by giovanna on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
@Mortal

Ξέρεις εγώ σκεφτόμουνα μήπως εγώ γέρασα και δεν μπορώ να βλέπω αηδίες αλλά απο ότι κατάλαβα απο τον πολύ νεαρό ανηψιό μου ούτε που ξέρουνε τι είναι αυτά, ετσι ακριβώς μου απάντησε όταν τον ρώτησα εαν ήξερε κάτι για αυτές τις ταινίες, μου είπε (Θεία είναι στο Facebook?) οπότε στο Χολύγουντ κάτι άλλο πρέπει να βρούνε για να τους προσελκύσουνε!!! :S

Υ.Σ. Ούτε ξέρω τι είναι αυτή η φατσούλα που έβαλα αλλά μου φαίνεται νόστιμη, εαν σημαίνει κάτι κακό σβύστε την
Last edit: 21 Ιαν 2016 19:17 by giovanna.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
22 Ιαν 2016 02:52 #46919 by Mortal
Replied by Mortal on topic Star Wars είδαμε;... SPOILER ALERT!!
Βασικά Giovanna όσο πιο μικροί ήμαστε τόσο λιγότερα εφόδια έχουμε για να κρίνουμε. Χανόμαστε δλδ σε περίεργες και πολλές φορές παράλογες διαδρομές κριτικής ή αποδοχής. Όλοι μας νομίζω σε νεαρότερες ηλικίες ήμαστε σχετικά πιο άβγαλτοι/αθώοι κινηματογραφικά ή γενικά σε διάφορες μορφές ψυχαγωγίας, αλλά όσο μεγαλώνουμε εισάγονται στο σύστημα πολλά φίλτρα από τα διάφορα ενδιαφέροντα που μπαίνουν στη ζωή μας. Πιθανόν αυτός να είναι ο λόγος και όχι το ό,τι μεγαλώνουμε. Π.χ θα παίξω με την ίδια άνεση στα 47 μου ένα καλογραμμένο RPG απλά θα δω και τα αρνητικά του που παλαιότερα είχα μικρότερη εμπειρία και τυφλωνόμουν μπροστά τους σαν τα σύγχρονα fanboys. Επίσης όσο περνάν τα χρόνια αυξάνονται και τα ενδιαφέροντα οπότε πρέπει να γινόμαστε πιο αυστηροί για να τα προλαβαίνουμε μιας και δεν ζούμε άπειρα. ;)
Για παράδειγμα από τα δικά μου, κάπου στα 38 άρχισα με το Ιαπωνικό anime ενεργά, κάθισα και ειδα στα 3 πρώτα χρόνια κοντά 600 σειρές και ταινίες και 6 χρόνια αργότερα έφτασα στις 1070 δλδ ο ρυθμός ανακόπηκε δραματικά γιατί κατάλαβα τις θεματικές επαναλήψεις, είδα πιο αυστηρά τι τύπου ιστορίες με καλύπτουν και οσο περνάν τα χρόνια γίνομαι ακόμη πιο αυστηρός. Το ίδιο ακριβώς με τις ταινίες. Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν πόσες έχω δει (στο Icheckmovies έχω μαρκάρει περί τις 5600 ταινίες με ελάχιστες σειρές και μερικές δεν τις τσέκαρα γιατί παρότι τις έχω δει από τα χρόνια ΥΕΝΕΔ/ΕΡΤ ειλικρινά δεν τις θυμάμαι καν), αλλά όλες σχεδόν διαμόρφωσαν το τι ταινίες θέλω να βλέπω ή θέλω να αποφεύγω. Το SW εδώ και χρόνια υπάγεται στην κατηγορία πίτσα και μπύρα και μόλις τελειώσει δεν την σκέφτεσαι καν. Πιο πολύ με κράτησαν ταινίες όπως το Mr. Nobody (μαγεία και παράνοια σε μια συσκευασία) ή το Synecdohe, New York (μια από τα ίδια στο τετράγωνο) και άλλες αντίστοιχες ταινίες παρά τα σύγχρονα blockbusters.

Χεχε πειραματίζεσαι ακόμη με τα smilies/emoticons ε; Προσωπικά είμαι είτε :) είτε ;) και ουσιαστικά θα μπορούσες να τα σκεφθείς σαν γενικότερα πέρασμα διάθεσης του σχολίου. :)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum