Κριτικές Μελών

Chronicle Of Innsmouth

Chronicle Of Innsmouth
Κλειστοφοβικοί χώροι, ταξίδια στο παρελθόν, ημίτρελοι και κλέφτες ενώ το παίγνιο δεν κάνει πουθενά κοιλιά. Όλα τα προηγούμενα συνθέτουν το μοτίβο της παράνοιας από τα χέρια του indie δημιουργού Umberto Parisi.

Syberia 3

Syberia 3
Με το hype του τίτλου να βρίσκεται στο ναδίρ, με αρνητικές βαθμολογίες από περιοδικά και χρήστες, με την απογοήτευση στα χείλη...

Dreamfall Chapters

Dreamfall Chapters
H ιστορία ξεκινά από εκεί όπου μας άφησε το προηγούμενο: η Zoe βρίσκεται σε κώμα ενώ το πνεύμα της είναι παγιδευμένο και προσπαθει να βρει διέξοδο. Διαβάστε το mini review μας και μάθετε πώς η συγκεκριμένη τριλογία καθιστά την καλυτερη παιχνιδοεμπειρία!

Shadows of The Vatican, Act 2: Wrath

Shadows of The Vatican, Act 2: Wrath
Όπως και ο προκάτοχός του, το Wrath αποτελεί έναν καλοστημένο και τεχνικά άψογο τίτλο, με ενδιαφέρουσα πλοκή, ίντριγκα, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά πολύ εύκολη δράση. Διαβάστε το mini review για να μάθετε γιατί θα διασκεδάσετε, χωρίς να εκστασιαστείτε.

Kathy Rain: A Detective is Born

Kathy Rain: A Detective is Born
Μια φρέσκια περιπέτεια που μας υπενθυμίζει διακριτικά όλα τα στοιχεία και τις επιρροές που οδήγησαν στη δημιουργία της. Διαβάστε το mini review για να μάθετε πώς το παιχνίδι υπηρετεί το σκοπό του και ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής στους πατέρες του είδους.

Lucid Dream

Lucid Dream
Μια λέξη συνοψίζει την κριτική γι'αυτό το παιχνιδι: «Κρίμα». Πολύ κρίμα, καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα εξαιρετικό point 'n' click adventure.

Last Door, The - Season 2

Last Door, The - Season 2
Όταν όσα αναδύουν τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων μπολιάζονται με τη μορφή του Lovecraft, δημιουργούν αλλόκοτους κόσμους, με πιξελωτά γραφικά, υπέροχη μουσική και μια καλά δομημένη υπόθεση που συνάδει με την ατμόσφαιρα σήψης, και αδιεξόδου.

Detention

Detention
Το Detention συνδυάζει αυθεντικό τρόμο, ταοϊσμό, ηθικά διλήμματα και τη σημαντικότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με εικόνες σαπίλας και τη βοήθεια της σέπιας. Διαβάστε το mini review μας για να διαπιστώσετε γιατί πρέπει να το παίξετε!

Perils Of Man, The

Perils Of Man, The
Η μαγεία της περιπλάνησης, τα ζωηρά χρώματα, τα ταξίδια στο χρόνο, η παιδικότητα σε πράγματα και καταστάσεις, τα αρώματα των οραμάτων και οι προσδοκίες των πρωταγωνιστών, συνθέτουν ένα μικρό ακατέργαστο διαμάντι. Διαβάστε το mini review...

1954: Alcatraz

1954: Alcatraz
Σκεφτείτε πόσο τρομερό παιχνίδι θα έκανε μια ιστορία βασισμένη στη φυλακή του Αλκατράζ υπό την εποπτεία της Daedalic. Και τώρα διαβάστε το mini review μας για να μάθετε γιατί «ο δρόμος της αποτυχίας είναι στρωμένος με μεγάλες προσδοκίες».
[12 3 4 5  >>