Previews

Preview: Unavowed

Preview: Unavowed
Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία δουλειά του Dave Gilbert αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο συμπαθέστατος δημιουργός καθόταν άπραγος. Παράλληλα με την παραγωγή των υπόλοιπων δημιουργιών της Wadjet Eye, σχεδίαζε το επόμενό του παιχνίδι κα

Preview: Book of Unwritten Tales 2

Preview: Book of Unwritten Tales 2
Τέσσερα χρόνια μετά την αγγλόφωνη κυκλοφορία του Book of Unwritten Tales και τρία χρόνια έπειτα από την εμφάνιση του prequel, The Critter Chronicles, ο Wilbur, ο Nate, ο Critter και η Ivo επιστρέφουν στις οθόνες μας.

Preview: Gabriel Knight 20th Anniversary Edition

Preview: Gabriel Knight 20th Anniversary Edition
Ένα από τα πλέον ιστορικά adventures της Sierra, και ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, κυκλοφορεί σε μια πραγματικά επετειακή έκδοση μιας και οι δημιουργοί του προσθέτουν στο παιχνίδι τη λάμψη που του αρμόζει με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Preview: A Golden Wake

Preview: A Golden Wake
Δεκαετία του ’20. Περίεργη αυτή η περίοδος του 20 αιώνα. Σκληρή, ωμή, βίαια, όμως και ρομαντική, αισθητικά μοναδική, καλλιτεχνικά ελεύθερη. Ίσως αν έπρεπε να της δώσουμε μόνο ένα χαρακτηριστικό αυτό θα ήταν ότι ήταν η εποχή των άπλετων ευκαιριών.

Preview: Quest for Infamy

Preview: Quest for Infamy
Εμπνευσμένοι κυρίως από τη σειρά Quest for Glory, η δημιουργική ομάδα της Infamous Quests αισιοδοξεί να παρουσιάσει ένα παιχνίδι που θα αφήσει το στίγμα του δικαιολογώντας τον τίτλο του ως ένα από τα πλέον αναμενόμενα της χρονιάς.

Preview: Shardlight

Preview: Shardlight
Όταν η Wadget Eye Games του καταξιωμένου Dave Gilbert ανακοινώνει τη δημιουργία νέου παιχνιδιού, η συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού adventurers, ικανοποιείται. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση απ'το παιχνίδι και σας την παρουσιάζουμε.

Preview: Randal's Monday

Preview: Randal's Monday
Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το Randal's Monday, ένα παιχνίδι που άφησε καλές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Και όταν μια εταιρεία σαν την Daedalic αναλαμβάνει τη διανομή του, τότε το ενδιαφέρον μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Preview: Albino Lullaby

Preview: Albino Lullaby
Υπάρχουν game developers που καταφέρνουν να κεντρίσουν την προσοχή μας ευθύς αμέσως, κι έπειτα μας πετάνε ψήγματα για να μας κάνουν να ανυπομονούμε για την εξέλιξη της ιστορίας, για την κατανόηση μιας κατά πώς φαίνεται πολύ σκοτεινής υπόθεσης.

Preview: The Detail

Preview: The Detail
Σε ασπρόμαυρο fast forward βλέπουμε αυτό που θα μπορούσε να είναι η καθημερινότητα του Reggie Moore, ενός σκληροτράχηλου ντετέκτιβ, που ζει και εργάζεται σε μια πόλη που κυριαρχεί το έγκλημα, η αδικία, η διαφθορά. Και αυτή τελικά αποδεικνύεται να είναι.

Preview : Dead Synchronicity - Tomorrow comes Today

Preview : Dead Synchronicity - Tomorrow comes Today
Σας έχει τύχει να σκέφτεστε ότι έχετε να δείτε μια ταινία ή να ακούσετε ένα τραγούδι πολύ καιρό και εντός σύντομου χρονικού διαστήματος να πραγματοποιείται η σκέψη σας; Να σκέφτεστε ότι πολύ καιρό έχετε να συναντήσετε κάποιο γνωστό σας πρόσωπο και μετά...
[12 3  >>