Microids???/Still Life 2
- kate
- Topic Author
- Spammer
-
Πως η White Birds θα βγάλει το Sinking Island σε συνεργασία με αυτήν? Κι η Ubisoft τι ρόλο παίζει?
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
-
- Yahvo
-
Ίσως να έχουν γυρίσει κάποια άτομα από την παλιά microids κ πλέον να φτιάχνουν adventure σε συνεργασία με την white birds. Πάντως πλέον η δημιουργία συνέχειας του still life είναι απόλυτα εφικτή μιας και τα δικαιώματα του παιχνιδιού τα έχει η microids
- Tasos
-
- Templar Hunter
-
- kate
- Topic Author
- Spammer
-
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
-
- Team
-
Fallen_Angel wrote: Το γεγονός πάντως πως έβαλαν το χεράκι τους στο Sinking Island, σίγουρα το ανέβασε απότομα στην λίστα αναμονής μου.
Απ' όσο κατάλαβα το Sinking Island είναι δημιούργημα της White Birds και η Microids απλά είναι publisher. Το παιχνίδι είναι ήδη έτοιμο...
EDIT: Μάλλον έκανα λάθος, η ανακοίνωση χρησιμοποιεί την λέξη co-produce άρα δεν συνάγεται απο κάπου ότι η Microids θα είναι μόνο publisher. Mea Culpa.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- kate
- Topic Author
- Spammer
-
Κοίτα, θέλω τόσο πολύ να μάθω ποιος είναι ο δολοφόνος που και μέτριο να είναι δεν με νοιάζει. (Closure όπως το λένε οι Αμερικάνοι!!!)
Αν και γιατί να είναι μέτριο? Έτσι και αλλιώς υποτίθεται ότι το είχαν έτοιμο και απλά το έκοψαν γιατί ήταν μεγάλο. Άρα αν στηριχθούν λίγο στο παλιό και προσθέσουν και μερικά ακόμη στοιχεία δεν θα υπάρχει πρόβλημα, νομίζω.
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Δε νομίζω πως τα κομμάτια που έκοψαν ήταν τόσο μεγάλα που να μπορούν να στηρίξουν ολόκληρο παιχνίδι. Δύο κεφάλαια δεν ήταν όλα κι όλα? Και τελικά αυτό ακριβώς είναι το άγχος μου. Μήπως στην προσπάθεια επιμήκυνσης βγει ένα μέτριο αποτέλεσμα επειδή θα το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά.
***MINI SPOILER***
Και διαφωνώ πλήρως πως δεν πειράζει να είναι μέτριο αρκεί να προσφέρει την πολυπόθητη απάντηση. Καλύτερα να μη τη μάθω ποτέ και να μείνω με τα σενάριά μου. Αν αρχίσω να παίζω μια μετριότητα με την Vic (την οποία παρεπιπτόντως λάτρεψα!) είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα μου χαλάσει και την εμπειρία του πρώτου Still Life και τελικά απλώς η επιβεβαίωση που θα μου προσφέρει το 2ο για την ταυτότητα του δολοφόνου δε θα είναι αρκετή για να ισορροπήσει την κατάσταση.
***END OF MINI SPOILER***
- kate
- Topic Author
- Spammer
-
Έχεις δίκιο. Αν είναι να βγει Still Life 2 ας βγει ολοκληρωμένο και με την εμβέλεια του πρώτου. Αλλιώς θα χαλάσει και η εικόνα του Still Life 1.
- EmperorXIII
- Banned
-
Einai ena xorto magiko........
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
EmperorXIII wrote: Opos to pate bebaia tha mas peite pos akribos teleiose to 1o gia mas pou den to exoume paiksei
Βάλτε κάνα spoiler warning
Έχεις απόλυτο δίκιο. Sorry!!!
Αλλά το πιο σημαντικό είναι:
ΔΕΝ έχεις παίξει ακόμη το Still Life?! Και το λες έτσι απροκάλυπτα? Χωρίς να φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα?! Τςτςτς.... τι σου είναι οι νέοι σήμερα. Μηδέν αίσθηση του κινδύνου. Λοιπόν, υπάρχει ακόμη ελπίδα να σωθείς. Είσαι τυχερός γιατί έρχεται Πάσχα που σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος... που σημαίνει ΣΤΡΩΣΟΥ σε Still Life!
Πέρα από την πλάκα, αξίζει να το δεις. Ακόμη κι αν δε σε ενθουσιάσει, είναι από τα παιχνίδια που αξίζει να δεις.
- Elessar
-
- Team
-
Fallen_Angel wrote: Αλλά το πιο σημαντικό είναι:
ΔΕΝ έχεις παίξει ακόμη το Still Life?! Και το λες έτσι απροκάλυπτα? Χωρίς να φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα?! Τςτςτς.... τι σου είναι οι νέοι σήμερα. Μηδέν αίσθηση του κινδύνου.
Καλά, εδώ εσύ δεν έχεις παίξει ακόμα τα Monkey Island και τολμάς να την πεις στον Emperor; Απορώ πως δεν σε έχει κατακεραυνώσει ακόμα ο θεός των adventures
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- EmperorXIII
- Banned
-
Elessar χεχε ωραίος , μα αν είναι δυνατόν κάποιοι να μην έχουν παίξει Monkey Island και να λένε για το Still Life
Einai ena xorto magiko........
- kate
- Topic Author
- Spammer
-
Κατά την γνώμη μου δεν συγκρίνονται τα Monkey Island με το Still Life. Εννοώντας βέβαια ότι το Still Life είναι κορυφαίο...Ωχ τώρα είναι που θα μου ορμήξουν όλοι!!!
- etern1tyST2
- Elite Member
-