The mystery of the druids

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
26 Ιουν 2007 21:43 #16412 by
The mystery of the druids was created by
Το δίνει το pcmaster και θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να το κάνω install.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Ιουν 2007 22:09 #16413 by odnorf
Replied by odnorf on topic The mystery of the druids
Θα τονίσω τα αρνητικά αφού μάλλον αυτό ζητάς. Έχει κάποια ενδιαφέρονται στοιχεία αλλά στο σύνολό του είναι μάλλον προβληματικό. Οι γρίφοι είναι κλασικοί inventory-based αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχει κάποιο hint για το τι πρέπει να κάνεις. Το χειρότερο σημείο είναι μάλλον μετά τη μέση όπου το σενάριο χάνεται λίγο. Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος αν καταλάβαινα τι συμβαίνει και γιατί.

Γενικά αξίζει να το δεις, ως δείγμα δουλειάς της εταιρείας που έβγαλε το σαφώς ανώτερο και πολύ καλό "The moment of Silence". Εγώ πάντως το απόλαυσα όπως σχεδόν όλα τα adventures, σεβόμενος τον κόπο των δημιουργών. Άλλωστε για εμένα το χειρότερο adventure πάντοτε είναι καλύτερο από το κορυφαίο fps/strategy/κλπ.

Έχε υπόψη σου ότι περιλαμβάνει κάποιες πολύ βίαιες σκηνές. Αν σε απωθεί η βία στα adventures μην το δοκιμάσεις.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
26 Ιουν 2007 22:12 #16414 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The mystery of the druids
Έχει διάφορα προβληματάκια το συγκεκριμένο, αλλά δε χάνεις τίποτα να το δεις. Ειδικά εφ' όσον είναι το πρώτο της House of Tales που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετική! Ναι, ναι, φημίζομαι για την αντικειμενικότητά μου. :wink:

Αν θες μια γενικότερη εικόνα του, διάβασε και το review του Elessar.

Nothing happens unless first a dream...

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
26 Ιουν 2007 22:48 #16415 by
Replied by on topic The mystery of the druids
ok παιδιά, ευχαριστώ.