Limbo of the Law

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουν 2008 09:10 #20388 by odnorf
Limbo of the Law was created by odnorf
Αφαίρεσα το Limbo of the Lost γιατί πλέον το ποτήρι ξεχείλισε. Πρώτα ο δημιουργός έφτιαξε πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς στο gameboomers ώστε να διαφημίσει το παιχνίδι του ως παίκτης (απάτη) ώσπου το κατάλαβαν (ίδια ip σε όλους τους λογαριασμούς) και τον έκαναν ban. Και τώρα αποκαλύπτονται σιγά σιγά άλλα ενδιαφέρονται θέματα, όπως ότι έχει κλέψει γραφικά από το oblivion με την bethesda να σκέφτεται να κινηθεί νομικά αλλά και διάφορα στοιχεία από άλλα παιχνίδι .

EDIT: Το παρόν thread ξεκίνησε ως split από το thread με τα wintermute games. Για αυτό και η εισαγωγή του είναι λίγο περίεργη.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
12 Ιουν 2008 09:17 #20389 by Elessar
Replied by Elessar on topic Limbo of the Law
Τρομερά πράγματα αυτά που συμβαίνουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό με τους πολλαπλούς λογαριασμούς στο boomers το είχα ακούσει και από άλλη πηγή αλλά αυτό με το Oblivion πρώτη φορά το ακούω.
Τελικά ήταν απατεώνας ο τύπος.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουν 2008 09:33 #20390 by odnorf
Replied by odnorf on topic Limbo of the Law
H Tri-Synergy (βασικός Publishers) ανακοίνωσε ότι διακόπτει κάθε διανομή του παιχνιδιού.

More
12 Ιουν 2008 09:42 #20391 by Elessar
Τώρα είδα όλα τα comparison shots αλλά και τα links για το θέμα. Μιλάμε για πραγματική απάτη του τύπου...

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουν 2008 09:47 #20392 by odnorf
Φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ένα καινούριο παγκόσμιο adventure (!) με τον κόσμο να ψάχνει να βρει από που έχουν πάρει στοιχεία. Μπορείτε να δείτε και στο Just Adventure που έχει περισσότερα.

More
12 Ιουν 2008 09:59 #20393 by Elessar
Τελικά έχει κατακλέψει και γραφικά από άλλα παιχνίδια ε; Πραγματικά απίστευτο.

More
12 Ιουν 2008 10:55 #20394 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Limbo of the Law
Τι 'ναι αυτάααα?!?! :evil:

Αλήθεια, ο "δημιουργός" έχει πάρει θέση? Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ή είναι άφαντος?

Nothing happens unless first a dream...

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουν 2008 11:01 #20396 by odnorf
Ακόμα κανένας δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του (τουλάχιστον σε δημόσιο διάλογο - εσωτερικά οι εταιρείες δεν μπορούμε να ξέρουμε). Πάντως βγαίνουν συνεχώς διάφορα νέα στοιχεία στα παραπάνω links. Πρέπει να έχει πάρει γραφικά από τουλάχιστον 7-8 διάσημα παιχνίδια που είναι εντυπωσιακό. Υπήρχε περίπτωση να μην τα δει κάποιος;

More
12 Ιουν 2008 11:18 #20397 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Limbo of the Law
Προφανώς, εκτός από θρασσύς είναι και πανέξυπνος, τρομάρα του. Κάνει που κάνει την απατεωνιά, δε φροντίζει να την κάνει διακριτικά για να καλύψει τα νώτα του. Πάει και παίρνει εικόνες από παιχνίδια που έχουν παίξει πόσες χιλιάδες κόσμου!! :shock:

Από 'κεί και πέρα τι να πει κανείς...

Πάντως είμαι περίεργη να δω αν θα κινηθούν νομικά εναντίον του τελικά. Μου φαίνεται αδιανόητο να το αφήσουν να "περάσει έτσι". Όχι μόνο λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει ήδη το θέμα, αλλά κυρίως ως "προειδοποίηση" προς άλλους επίδοξους εξυπνάκηδες του είδους.

Nothing happens unless first a dream...

More
12 Ιουν 2008 11:51 #20398 by photiscta
Replied by photiscta on topic Limbo of the Law
Δείτε τους "δημιουργούς"...
LINK

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουν 2008 12:37 #20399 by odnorf
Πέρα από την απάτη που θα απασχολήσει τις ενδιαφερόμενες εταιρείες το πρόβλημα που ο developer του Limbo (Steve Bovis) δημιούργησε σε όλους τους ανεξάρτητους παραγωγούς είναι τεράστιο. Λόγω της ασχολίας μου με τις adventure engines γνωρίζω και έχω έρθει σε επαφή με δημιουργούς και είναι πραγματικά σοκαρισμένοι. Publishers όπως η Tri Synergy ήταν μία διέξοδος για αυτούς. Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η στάση των μικρών publisher απέναντι στους δημιουργούς πλέον.

More
12 Ιουν 2008 12:54 #20401 by Elessar
Ναι έχεις ένα δίκιο ίσως δημιουργείται ένα γενικότερο πρόβλημα με το publishing ανεξάρτητων παραγωγών αλλά δε νομίζω ότι μία περίπτωση θα αμαυρώσει όλο τον "κλάδο". Ελπίζω δλδ να μην στιγματίσει τους ανεξάρτητους, αν και μου κάνει εντύπωση που πέρασε πολύ καιρός από την κυκλοφορία του limbo μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη. Συν ότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο.

EDIT: Από wikipedia βρήκα το εξής:

"The game features apparently stolen graphics that, according to news site GamePlasma and fanboy community NeoGAF, are identical to the game The Elder Scrolls IV: Oblivion. Εnvironments and features have also been stolen from Diablo II, Painkiller, Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004, Thief: Deadly Shadows, The Elder Scrolls III: Morrowind, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Silent Hill 4, Crysis, Return to Castle Wolfenstein, scenes from the 1997 film Spawn, Pirates of the Caribbean: At World's End, World of Warcraft and other bad games and movies."

More
12 Ιουν 2008 15:04 #20402 by qrious
Replied by qrious on topic Limbo of the Law
αν δεν το ήξερα το πρώτο που θα σκεφτόμουν είναι ότι ο δημιουργός είναι Έλληνας... :lol:

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουν 2008 17:54 #20403 by odnorf
Θα μου επιτρέψετε μία μικρή διακοπή στη συζήτηση. Για να δείτε τη χιουμοριστική συνεισφορά της wintermute engine μπορείτε να επισκεφτείτε τα forums και να ρίξετε μια ματιά στο banner επάνω που είναι μία προσωπική μου προσφορά. ;) Αν δεν μπορείς να αλλάξεις μία άσχημη κατάσταση τουλάχιστον μπορείς να πέσεις κάτω από τα γέλια.

More
12 Ιουν 2008 18:33 #20405 by giovanna
Replied by giovanna on topic Limbo of the Law
Μου αρέσει που είχα λυσάξει να αγοράσω το παιγνίδι!! :?

Και το έχω παραγγείλει ήδη εδώ και πολύ καιρό :evil: