Limbo of the Law
- Mortal
-
- Adventure's Advocate
-
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- odnorf
- Topic Author
- Templar Hunter
-
Το όλο θέμα είναι προσβλητικό και είναι προσωπικό για εμένα (αγγίζει εμένα, τα σχέδιά μου και τα σχέδια φίλων μου). Πέρα από αυτό μπορώ να δω τα πάντα μέσα από μία χιουμοριστική ματιά.
EDIT: Η ανακοίνωση της Tri-Synergy είναι πλέον στην ιστοσελίδα της .
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Visitor
-
- η εισβολή του κεντρικού χαρακτήρα του LotL και σε άλλα παιχνίδια: www.rockpapershotgun.com/compo-o ... t-gallery/
- η wiki σελίδα που είναι ειδικά αφιερωμένη στο σκάνδαλο του LotL (περιέχει δεκάδες screenshots με όλες τις ομοιότητες που έχουν βρει με άλλα παιχνίδια - θα κουφαθείτε): lotl.wikia.com/wiki/Limbo_of_the_Lost_Wiki
giovanna wrote: Μου αρέσει που είχα λυσάξει να αγοράσω το παιγνίδι!!
Και το έχω παραγγείλει ήδη εδώ και πολύ καιρό
..αν όντως το παρέλαβες τελικά, κράτησε το γιατί πλέον θα έχει αποκτήσει φοβερή συλλεκτική αξία (σοβαρά)..
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
- emmanuel
-
- Spammer
-
cgi.ebay.co.uk/LIMBO-OF-THE-LOST ... 240%3A1318
Πάντως ο\η αγαπητός\ή StasuMygdala έχει δίκιο. Ανεξάρτητα από το αν αξίζει ή όχι σαν adventure , για τη σπανιότητά του και μόνον , έχει σίγουρα συλλεκτική αξία. Αναρωτιέμαι πόσο θα πωληθεί τελικά...
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Δηλαδή κυκλοφόρησε? Δεν το πιστεύω? Μετά απο όλη την φασαρία που έγινε για τις clopy σκηνές!! Αντε βρε μακάρι να το πάρεις και μετά θα διοργανώσεις ημερίδα σπίτι σου να έρθουμε όλοι να το δούμε
- moumiaq
- Spammer
-
- Visitor
-
παρολαυτα, αν κανετε λιγο ψαξιματακι, μπορειτε να το βρειτε κ τωρα για αγορα σε downloadable μορφη.
- emmanuel
-
- Spammer
-
Για την ιστορία , το παιχνίδι τελικά πωλήθηκε προς 21 λίρες Αγγλίας , δηλαδή γύρω στα 23 Ευρώ.
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
- emmanuel
-
- Spammer
-
Σοβαρά τώρα , είναι αδύνατον , Giovanna , να ξέρω την ταυτότητά του διότι το ebay δεν σου επιτρέπει να δεις προσωπικά στοιχεία των μελών του.
Πάντως , από εδώ και στο εξής θα έχω υπ'όψιν μου το Limbo of the Lost , μήπως και το πετύχω σε κάποια δημοπρασία. Για τη σπανιότητά του και μόνον , θα ήθελα να το έχω αυθεντικό στη συλλογή μου.
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Παρότι συμμερίζομαι κι εγώ αυτήν την άποψη, παράλληλα βιώνω και μια προσωπική-εσωτερική επανάσταση που λέει πως είναι απαράδεκτο να δώσω λεφτά (επιβραβεύοντας έστω και με αυτόν τον έμμεσο τρόπο) την απάτη που έκαναν εις βάρος άλλων ανθρώπων που αφιέρωσαν το χρόνο και το μεράκι τους στο σχεδιασμό παιχνιδιών. Μεγάλο το δίλημμα!! Κι η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν το θέλω τελικά ή όχι στη συλλογή μου...Emmanuel wrote: [...]Πάντως , από εδώ και στο εξής θα έχω υπ'όψιν μου το Limbo of the Lost , μήπως και το πετύχω σε κάποια δημοπρασία. Για τη σπανιότητά του και μόνον , θα ήθελα να το έχω αυθεντικό στη συλλογή μου.
Nothing happens unless first a dream...
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
Οπότε προχώρα,αν το επιθυμήσεις,άνευ τύψεων !
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- emmanuel
-
- Spammer
-
Aν θέλεις να παίξεις το Limbo of the Lost , παίξ΄το και μην έχεις τύψεις!
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Και κάπως έτσι η φωνή της "συνείδησης" πνίγηκε μέσα της και δεν ακουγόταν να διαμαρτύρεται πλέον...
Nothing happens unless first a dream...