Limbo of the Law

More
12 Ιουν 2008 19:36 #20408 by Mortal
Replied by Mortal on topic Limbo of the Law
Ελάχιστα ασχολήθηκα γιατί πραγματικά δεν το είδα σαν κάτι που είχε να προσφέρει στο gaming. Τώρα μαθαίνουμε και για τα rip-offs... Τι να πω... Odnorf όσο και να προσπαθήσεις να το δεις χιουμορίστικα, δεν γίνεται τίποτα. Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν απλά να κλέψουν τους άλλους για να φανούν...

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
13 Ιουν 2008 00:15 #20420 by odnorf
Replied by odnorf on topic Limbo of the Law
@Mortal

Το όλο θέμα είναι προσβλητικό και είναι προσωπικό για εμένα (αγγίζει εμένα, τα σχέδιά μου και τα σχέδια φίλων μου). Πέρα από αυτό μπορώ να δω τα πάντα μέσα από μία χιουμοριστική ματιά.

EDIT: Η ανακοίνωση της Tri-Synergy είναι πλέον στην ιστοσελίδα της .

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

• Visitor
  • Visitor
09 Ιαν 2009 00:08 #22651 by
Replied by on topic Limbo of the Law
Παραθέτω 2 link που βρήκε φίλος σε άλλο forum ( είναι κι εδώ μέλος :wink: ) ..

- η εισβολή του κεντρικού χαρακτήρα του LotL και σε άλλα παιχνίδια: www.rockpapershotgun.com/compo-o ... t-gallery/

- η wiki σελίδα που είναι ειδικά αφιερωμένη στο σκάνδαλο του LotL (περιέχει δεκάδες screenshots με όλες τις ομοιότητες που έχουν βρει με άλλα παιχνίδια - θα κουφαθείτε): lotl.wikia.com/wiki/Limbo_of_the_Lost_Wiki

giovanna wrote: Μου αρέσει που είχα λυσάξει να αγοράσω το παιγνίδι!! :?

Και το έχω παραγγείλει ήδη εδώ και πολύ καιρό :evil:

..αν όντως το παρέλαβες τελικά, κράτησε το γιατί πλέον θα έχει αποκτήσει φοβερή συλλεκτική αξία (σοβαρά)..

More
25 Απρ 2009 18:26 #24378 by giovanna
Replied by giovanna on topic Limbo of the Law
Απλώς να σας πληροφορήσω ότι το είχα παραγγείλει στην Play.com απο την ημέρα της ανακοίνωσης της κυκλοφορία του. Τόσο καιρό η εταιρεία το κρατούσε στον λογαριασμό σαν παραγγελία για εκτέλεση. Αυτό το μήνα το αφαίρεσε από τις παραγγελίες μου. Τι να μου στείλουν οι άνθρωποι το ακυκλοφόρητο

More
25 Απρ 2009 20:40 #24381 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Limbo of the Law
Το συγκεκριμένο adventure ούτε που το έχω ακούσει καν...πάντως πρέπει να είναι όντως πολύ σπάνιο διότι είδα ότι υπάρχει μονάχα ένα και μοναδικό αντίτυπο στο βρετανικό ebay , ενώ στο αμερικανικό ebay δεν υπάρχει ούτε για...δείγμα. Η δημοπρασία για το παιχνίδι λήγει σε ένα 24ωρο περίπου και θα ήθελα να πάρω μέρος κι εγώ , πιο πολύ από περιέργεια για να ανακαλύψω περί τίνος πρόκειται. Έστειλα e-mail στον πωλητή και του ζήτησα την άδεια να συμμετάσχω στη δημοπρασία αφού όπως είδα δεν στέλνει εκτός UK. Αν μου απαντήσει θετικά , σκοπεύω να ποντάρω. Όποιος ενδιαφέρεται , ορίστε και το link όπου μπορεί τουλάχιστον να δει μια φωτογραφία του παιχνιδιού:

cgi.ebay.co.uk/LIMBO-OF-THE-LOST ... 240%3A1318

Πάντως ο\η αγαπητός\ή StasuMygdala έχει δίκιο. Ανεξάρτητα από το αν αξίζει ή όχι σαν adventure , για τη σπανιότητά του και μόνον , έχει σίγουρα συλλεκτική αξία. Αναρωτιέμαι πόσο θα πωληθεί τελικά...

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
25 Απρ 2009 21:12 #24382 by giovanna
@Emmanuel

Δηλαδή κυκλοφόρησε? Δεν το πιστεύω? Μετά απο όλη την φασαρία που έγινε για τις clopy σκηνές!! Αντε βρε μακάρι να το πάρεις και μετά θα διοργανώσεις ημερίδα σπίτι σου να έρθουμε όλοι να το δούμε

More
26 Απρ 2009 02:39 #24383 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Limbo of the Law
Εδώ σπάνια το έβρισκες να το κατεβάσεις πριν κανα χρόνο.Τα κατάφερα όμως μετά απο πολύ ψάξιμο και τόκανα εγκατάσταση τόπαιξα 5 λεπτά και μετά τόσβησα :p χωρίς να ξέρω τα περί κλοπής!!!

• Visitor
  • Visitor
26 Απρ 2009 12:51 #24384 by
Replied by on topic Limbo of the Law
το παιχνιδι ειχε κυκλοφορησει κανονικα στην αρχη. αλλα μετα το community πηρε πρεφα το τρελο κλεψιμο που επεσε και αναγκασε την εταιρια διανομης να τραβηξει το παιχνιδι απο τα ραφια.

παρολαυτα, αν κανετε λιγο ψαξιματακι, μπορειτε να το βρειτε κ τωρα για αγορα σε downloadable μορφη.

More
26 Απρ 2009 18:37 #24385 by emmanuel
Tζίφος , παιδιά! :( Περίμενα και περίμενα...και περίμενα...αλλά τελικά ο πωλητής δεν απάντησε στο μήνυμά μου. Ίσως επειδή του το έστειλα πολύ αργά και δεν πρόλαβε να το δει πριν τη λήξη της δημοπρασίας.

Για την ιστορία , το παιχνίδι τελικά πωλήθηκε προς 21 λίρες Αγγλίας , δηλαδή γύρω στα 23 Ευρώ.

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”

More
27 Απρ 2009 00:02 #24386 by giovanna
Ποιος το πήρε τελικά έμαθες?

More
28 Απρ 2009 12:24 #24417 by emmanuel
Ποιός το πήρε; Eμμμ...κάποιος από τη Μ.Βρετανία με το πρωτότυπο nickname "erebus26". Με βάση το ψευδώνυμό του θα προσπαθήσω να συνθέσω το ψυχολογικό του προφίλ: Tου αρέσουν τα θρίλερ , ακούει heavy metal ή psychedelic rock , έχει μακρύ μαλλί (ίσως και emo!) και είναι πιθανόν να υποφέρει από κατάθλιψη και να επισκέπτεται ψυχολόγο!Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μαύρο και φοράει μονίμως μαύρα jeans και μπλουζάκια (και μαύρο μπουφάν όταν κάνει κρύο). Επίσης , στο δωμάτιό του έχει μια αφίσα με τα ηφαίστεια της Aνταρκτικής!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα , είναι αδύνατον , Giovanna , να ξέρω την ταυτότητά του διότι το ebay δεν σου επιτρέπει να δεις προσωπικά στοιχεία των μελών του.

Πάντως , από εδώ και στο εξής θα έχω υπ'όψιν μου το Limbo of the Lost , μήπως και το πετύχω σε κάποια δημοπρασία. Για τη σπανιότητά του και μόνον , θα ήθελα να το έχω αυθεντικό στη συλλογή μου.

More
28 Απρ 2009 18:29 #24427 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Limbo of the Law

Emmanuel wrote: [...]Πάντως , από εδώ και στο εξής θα έχω υπ'όψιν μου το Limbo of the Lost , μήπως και το πετύχω σε κάποια δημοπρασία. Για τη σπανιότητά του και μόνον , θα ήθελα να το έχω αυθεντικό στη συλλογή μου.

Παρότι συμμερίζομαι κι εγώ αυτήν την άποψη, παράλληλα βιώνω και μια προσωπική-εσωτερική επανάσταση που λέει πως είναι απαράδεκτο να δώσω λεφτά (επιβραβεύοντας έστω και με αυτόν τον έμμεσο τρόπο) την απάτη που έκαναν εις βάρος άλλων ανθρώπων που αφιέρωσαν το χρόνο και το μεράκι τους στο σχεδιασμό παιχνιδιών. Μεγάλο το δίλημμα!! Κι η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν το θέλω τελικά ή όχι στη συλλογή μου... :?

Nothing happens unless first a dream...

More
29 Απρ 2009 12:23 #24438 by manos426f
Replied by manos426f on topic Limbo of the Law
Βασικά αν το καλοσκεφτείς,αγοράζοντας ένα ήδη πουλημένο αντίτυπο,δεν "επιβραβεύεις" ούτε δίνεις επιπλέον λεφτά στους δημιουργούς του παιχνιδιού.
Οπότε προχώρα,αν το επιθυμήσεις,άνευ τύψεων ! :) :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
29 Απρ 2009 19:37 #24447 by emmanuel
Έλα , βρε Fallen_Angel , μην υπερβάλλεις! :) Εδώ καθημερινά "επιβραβεύουμε" (βλέποντας , ακούγοντας ή διαβάζοντας αντίστοιχα) σκηνοθέτες που γυρίζουν άθλια remakes παλαιών αριστουργημάτων , τραγουδιστές και μουσικοσυνθέτες που αντιγράφουν άλλους , παλαιότερους ή σύγχρονους , συγγραφείς της κακιάς ώρας που κλέβουν ιδέες κλασικών έργων και θα κολλήσουμε στα adventures; :) :)

Aν θέλεις να παίξεις το Limbo of the Lost , παίξ΄το και μην έχεις τύψεις! :) :) :) Και εγώ θα το παίξω αν φανώ τυχερός και το κερδίσω σε καμιά δημοπρασία στο Ebay γιατί απ' ό,τι βλέπω είναι τόσο σπάνιο που μόνον μεταχειρισμένο μπορείς να το βρεις σε retail έκδοση.

More
30 Απρ 2009 11:27 #24453 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Limbo of the Law
Να το αγοράσω, δεν το αγοράζω. Εξακολουθεί να μου φαίνεται λάθος παρά τα ισχυρότατα επιχειρήματά σας. Αλλά θα το δανειστώ να το παίξω τελικά. 8)
Και κάπως έτσι η φωνή της "συνείδησης" πνίγηκε μέσα της και δεν ακουγόταν να διαμαρτύρεται πλέον... :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...