- Forum
- Adventure Games
- Συζήτηση για Adventures
- Έλλειψη συμβατότητας νέων συστημάτων - παλιών παιχνιδιών
Έλλειψη συμβατότητας νέων συστημάτων - παλιών παιχνιδιών
- ManOfSorrows
-
- Moderator
-
Tex Murphy is back!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
-
- Team
-
ManOfSorrows wrote: Εγώ πάντως με το συγκεκριμένο site βρήκα την υγειά μου! Επιτέλους μετά από χρόνια κατάφερα να παίξω το Pandora Directive ξανά χωρίς ταρζανιές και πονοκεφάλους. 4.90 ? (Έδινα και 100? αν χρειαζόταν για το συγκεκριμένο), download - install - play κι άντε γεια! Κατέβασα και τα Mean Streets και Martian Memorantum, όπως και το Beneath A Steel Sky που τέλειωσα μες στις γιορτές και ήταν συμπεθάστατο. Σειρά θα πάρουν φυσικά τώρα τα Under A Killing Moon και Οverseer! Χεχε! Τελευταίος τίτλος που προστέθηκε είναι το Real Myst.
Σωστός! Και εγώ αγόρασα τα Tex Murphy, αν και τα έχω αυθεντικά, σε κάποια προσφορά που είχε βγει τα Χριστούγεννα - 4 δολάρια έκαστο.
Το βασικότερο προσόν του συγκεκριμένου site είναι πως τα παιχνίδια είναι drm - free. Σειρά βέβαια έχει το Riven, το οποίο είχα καταφέρει κάποια στιγμή να το τρέξω, την dvd έκδοση, αλλά ήταν μεγάλη μανούρα και βαριέμαι να το ξανακάνω.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- ManOfSorrows
-
- Moderator
-
Επίσης έχει βάλει timer που μετράει αντίστροφα και δεν μπορώ να φανταστώ τι μεγαλειώδες θα σκάσει. Ίσως κανά πακέτο System Shock 1 + 2 που τα ζητάει πολύς κόσμος. Σε 5 μέρες θα μάθουμε...
Tex Murphy is back!
- shodan
- Schattenjäger
-
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- ManOfSorrows
-
- Moderator
-
Tex Murphy is back!
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Το Arcanum είναι aventure?
- crocark
- Adventure's Advocate
-
Tο Arcanum το χάρισες στις 14 Μαρτίου απ' ό,τι βλέπω. Προφανώς το δισκάκι από το PcMaster. Κι εγώ από 'κεί το έχω. Είναι RPG πολύ καλό, αλλά ταυτόχρονα από τα πιο γεμάτα bugs παιχνίδια που έχω δει ποτέ (με πολλές επανεκκινήσεις το τελείωσα μετά από 6 μήνες).
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Εντάξει μην βαράς λες ότι θυμάμαι. Για να το χαρίσω πάει να πει ότι δεν το κάνω κέφι ούφ
- crocark
- Adventure's Advocate
-
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ