Submachine

More
19 Μάι 2010 12:50 #27656 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Submachine
Καλά, έχω κολλήσει άσχημα! Τέλειωσα το 1, το extended και πάω τώρα στο 2. Μου αρέσει πολύ και έχει και ένα μυστήριο η ιστορία με τις diary pages.

Να είσαι καλά shodan :D

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• photiscta
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
19 Μάι 2010 13:55 #27657 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Submachine

Elessar wrote: Καλά, έχω κολλήσει άσχημα! Τέλειωσα το 1, το extended και πάω τώρα στο 2. Μου αρέσει πολύ και έχει και ένα μυστήριο η ιστορία με τις diary pages.

Να είσαι καλά shodan :D

κλαψ... κι εγώ που ξεκίνησα το θέμα (σε λάθος κατηγορία κιόλας :)) να μην είμαι καλά;;; :(
κλαψ... παω να "καταδυθώ" να μου περάσει...

(ένα hint βρε παιδιά για το γρύφο στο 3 με τα 4 νούμερα στα δεξιά απ΄όπου ξεκινάς... ποιος μπορεί...)

More
19 Μάι 2010 14:15 #27658 by Elessar
Ωπ φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο!! Μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ο o shodan είχε ξεκινήσει το thread. Γράψε λάθος, να είσαι καλά λοιπόν που μας έδειξες το παιχνίδι.

Παίζω το 2 τώρα, έχει αρκετά πιο πολλά δωμάτια και είναι πιο σύνθετο. Διάβαζα στην wikipedia πως ο δημιουργός έχει αναφέρει ότι το σύνολο της σειράς θα είναι τουλάχιστον 10 παιχνίδια. Ελπίζω να κρατήσει την υπόσχεση του και να μην το παρατήσει στη μέση.

More
20 Μάι 2010 10:17 #27670 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Submachine
Photi, μπράβο κι από μένα που μας το υπέδειξες. Δυστυχώς έχω κολλήσει πιο πριν απ' ό,τι φαίνεται. Το κεφάλαιο αυτό , μου φαίνεται λίγο δύσκολο, γι' αυτό και το βλέπω εναλλάξ με τα υπόλοιπα. Είναι δε προφανές νομίζω πως ο δημιουργός εξελίσσει την "τέχνη" του με το πέρασμα των κεφαλαίων. Μπράβο και σ' αυτόν.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μάι 2010 13:29 #27676 by Elessar
Πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ η σειρά. Θα κοιτάξω να επικοινωνήσω με τον δημιουργό μήπως κανονίσουμε κάποια συνέντευξη.