Jack Keane...
- treptolemus
- Topic Author
- Elite Member
-
Λοιπόν ασχολούμαι τώρα με το συγκεκριμένο adventure. Εντάξει δεν είναι καινούριο αλλά ...δε μπορείς να το πεις κ παλιό. Μπορώ να πω ότι το περίμενα πιο καλό, αλλά έχει "στιγμές". Τώρα είμαι προς το τέλος, στο 10 chapter -έχει συνολικά 13 κεφάλαια. Δε ξέρω αν έχει ασχοληθεί κανένας πρόσφατα με δαύτο...
Σε κάποια σημεία μπορώ να πω ότι γίνεται λίγο δύσκολο να κατανοήσεις τι πρέπει να κάνεις, πιθανόν να σας έχει νευριάσει το στυλάκι που απαιτεί, (εμένα πάντως ναι). Σε άλλα είναι piece of cake, ευτυχώς στα πιο πολλά. Μου φάνηκαν -περιέργως- οι τίτλοι του κάθε κεφαλαίου αρκετά ελκυστικοί. Σαν ένα είδος προσωπικής σταδιακής "δοκιμασίας" του πρωταγωνιστή (εμάς δηλαδή) να πω? Κάπως έτσι το είδα, ίσως το σκέφτηκα έτσι ώστε να δικαιολογήσω όλα τα συμβάντα που ...χμ δεν είναι καθόοολου σοβαρά!
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- outcry
- Walker Survivor
-
Ειλικρινά πολλές φορές αναρωτιέμαι αν οι δημιουργοί τέτοιων παιχνιδιών θεωρούν αστείους τους διαλόγους που γράφουν.
Πάντως εντάξει περνάει η ώρα σχετικά ευχάριστα, για καλοκαίρι είναι καλή επιλογή.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- crocark
- Adventure's Advocate
-
treptolemus wrote: Σε κάποια σημεία μπορώ να πω ότι γίνεται λίγο δύσκολο να κατανοήσεις τι πρέπει να κάνεις ...
Θα συμφωνήσω. Αλλά παλεύεται. Γενικά έχω καλούτσικες αναμνήσεις
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Topic Author
- Elite Member
-
Ειλικρινά πολλές φορές αναρωτιέμαι αν οι δημιουργοί τέτοιων παιχνιδιών θεωρούν αστείους τους διαλόγους που γράφουν. Πάντως εντάξει περνάει η ώρα σχετικά ευχάριστα, για καλοκαίρι είναι καλή επιλογή.
Πράγματι έχω κάποια παιχνίδια στην άκρη και δε μπορούσα να αποφασίσω ποιο να άρχιζα! Για τη περίοδο αυτή ήταν πολύ καλό και "light". Για τους διαλόγους χμ, έτσι είναι. Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία πλεον να κρατώ σε φορμα τα αγγλικά μου! Μερικές φορές μετά από ένα μεγάλο διάλογο λεω "τη κάναμε κ σήμερα την ακουστική μας".
crocark:
Γενικά έχω καλούτσικες αναμνήσεις
Ok μπορώ να πω το ίδιο αλλά ξέρεις κάτι; Θα μου άρεσε να είχε λιγάκι ποιοτικότερο χειρισμό -αλλού κλικ κι ο jack έκανε "μετανάστευση" σε άλλη γη!
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- crocark
- Adventure's Advocate
-
treptolemus wrote: Παράθεση:
Γενικά έχω καλούτσικες αναμνήσεις
Ok μπορώ να πω το ίδιο αλλά ξέρεις κάτι; Θα μου άρεσε να είχε λιγάκι ποιοτικότερο χειρισμό -αλλού κλικ κι ο jack έκανε "μετανάστευση" σε άλλη γη!
Νομίζω κλασικό πρόβλημα με τα παιχνίδια 3D. Και το Ankh της ίδιας εταιρείας, το ίδιο ήταν.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
-
- Templar Hunter
-
- crocark
- Adventure's Advocate
-
Tasos wrote: αλλά σίγουρα ήταν ευχάριστο και πολύ καλύτερο από τα Ankh!
Γι' αυτό, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς. Για τις αρετές που λες, για πες τι εννοείς. Κι εγώ το απόλαυσα, αλλά δε θυμάμαι να ενθουσιάστηκα με κάτι. Για πες.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
-
Για τα επόμενα δεν έχω άποψη καθώς για τον ένα ή τον άλλο λόγο δε τα δοκίμασα ποτέ.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- tsampikos
-
- Master of Dimensions
-