Facade & Soviet-Underzogersdorf
- giovanna
-
Topic Author
- Adventure's Advocate
-
και το Soviet-Unterzogersdorf που και αυτό είναι δωρεάν και μπορείς να το κατεβάσεις απο διάφορα site.
Θα μπορούσατε να μου τα στείλετε.
Προσπάθησα να τα κατεβάσω αλλά με την απλή σύνδεση μου χρειαζόμουνα κάτι 40 ωρες μέσα στο νερό.
Χίλια ευχαριστώ.
Ενα p.m. και σας δίνω την διέυθυνση μου
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- istar
-
- Templar Hunter
-
Xμμμ Μάλλον αυτό το ΑΒC BitTorrent χρειάζεται για να κατεβάσεις το παιχνίδι τελικά.! Anyway θα προσπαθήσω αύριο και θα σ ενημερώσω για οκ ή οχι.
ps:(για το δεύτερο τουλαχιστον που επίσης εντόπισα η διαδικασία downloading φαίνεται η απλή γνωστή αγαπημένη!
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- aiRness
- Platinum Member
-
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- giovanna
-
Topic Author
- Adventure's Advocate
-
Καλή μου να είσαι καλά, χίλια ευχαριστώ. Αυτά που μου λές μάλλον θα είναι διάφορα καλούδια για να το κάνεις downloading.
Εγώ τα παιγνίδια θέλω απλά. Οταν πήγα να κατεβάσω το Facade, είχε 2 επιλογές μια με torrent και μια απλή, αυτή που προσπάθησα να κατεβάσω και μο έβγαλε τις χιλιάδες ώρες.
Για το Soviet, ήτανε ένα καθαρό downloading με συμβουλές την Γερμανική γλώσσα να έχεις το δικαίωμα να την αλλάξεις σε Αγγλικά μέσα απο το path του παιγνιδιού.
Πάντως πες μου τι θα μου στείλεις.
Είσαι ένας άγγελος!!
- giovanna
-
Topic Author
- Adventure's Advocate
-
Χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας. Είστε πραγματικά φιλαράκια!!
- Three Headed Monkey
- Elite Member
-
Look! A three headed Monkey!!!
- EmperorXIII
- Banned
-
Pantos to Facade pou asxolithika ligo, entaksei, mia dio treis meta uninstall..De leo, prototipo, alla oli ki oli mia oritsa apo kei kai pera baremara ta idia kai ta idia ektos kian den exeis alli douleia (px Tsourinakis
Einai ena xorto magiko........
- giovanna
-
Topic Author
- Adventure's Advocate
-
Σε ευχαριστώ,
Αλλα θα μου τα στείλει ο Three headed Monkey.
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά εγώ πρέπει να τα παίξω πρώτα και μετά θα σου πω την δική μου. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα η διάρκεια του, αλλα ψάχνω να βρώ, και το παραδέχομαι είμαι άρρωστη, δεν μπορεί να κυκλοφορεί ένα παιγνίδι adventure και εγώ να μην το έχω παίξει δεν λέει.
Που μένεις αλήθεια και είμαστε και γειτονες. Και εγώ Κρητικοπούλα είμαι.
- EmperorXIII
- Banned
-
ps. Alimos
- giovanna
-
Topic Author
- Adventure's Advocate
-
Πόσο πιο γλυκός θα γινώσουνα εαν έγραφες Ελληνικά. Τόσο δύσκολο σου είναι? Εγώ πιστεύω ότι είναι εύκολο και έτσι σέβεσαι τους φίλους σου που σου γράφουνε Ελληνικά, είμαι σίγουρη ότι και εσύ μπορείς να το κάνεις.. Γιατί? Αυτή η γραφή που επιλέγεις για εμένα είναι κουραστική και κάπου με προσβάλλει. Δοκίμασες ποτέ να γράψεις τα ωραία Ελληνικά που έχεις μάθεις σαν Ελληνας που είσαι.
Μην επιλέγεις τον εύκολο δρόμο, πατάω ότι πλήκτρο βρίσκω μπροστά μου και άσε αυτούς να τους βγεί η ψυχή να διαβάσουνε τι θέλεις να πείς. Συγγνώμη, αλλά δεν σου απαντάω ξανά, εαν δεν μου γράψεις σε Ελληνικά. Αυτή η ευκολία πατάω ότι πλήκτρο αναλογεί στο ελληνικό πληκτρολόγιο, και εσύ κόψε το κεφάλι σου και διάβασε με, με χαλάει, πάρα μα πάρα πολύ.
Σεβάσου τους ανθρώπους που θέλουνε να επικοινωνήσουνε μαζί σου, και γράψε Ελληνικά, εαν δεν μπορείς, λυπάμαι, θα μείνεις μόνος σου
- EmperorXIII
- Banned
-
- Visitor
-
Έχεις δίκιο κι εμένα τα greeklish με κουράζουν φοβερά δεν τα διαβάζω καν στο φόρουμ.
- giovanna
-
Topic Author
- Adventure's Advocate
-
Εγώ δεν θυμώνω μαζί σου, απλώς θυμωνω με τα Greekenglish. Aυτά καλέ μου δεν είναι γλώσσα είναι το κάτι άλλο. Ηρέμησε. Ξέρω ότι είσαι καλό παιδί, και ναι εγώ έχω τύψεις που σου τα χώνω έτσι, αλλά, Ελληνίδα είμαι τι περίμενες. Για σκέψου!!!