Πωλείται το Noctropolis αυθεντικό με κουτί
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
24 Απρ 2009 18:21 #24362
by frankenfed
Replied by frankenfed on topic Πωλείται το Noctropolis αυθεντικό με κουτί
Βρέ Giovanna μου 2 μέηλ σου χω στείλει και δεν έχω πάρει απάντηση 
Στο ένα σου γράφω και τις ακριβείς εντολές για να το τρέξεις σε DOSBOX γιατί είναι λιγάκι περίπλοκες.
Πάντως στο adventure αυτό αν σώζεις συχνά δεν παίζει κανένα πρόβλημα, καθώς δε πεθαίνεις και συνέχεια, 4-5 φορές σε όλο το παιχνίδι.. και προσωπικά δε το βρήκα πολύ δύσκολο αλλά όσο έπρεπε, 2-3 γρίφοι με είχαν δυσκολέψει πιο πολύ.
Τα Gabriel Knight δε τα χεις παιξει??? Τέτοια δυσκολία είναι περίπου απο άποψη θανάτων και δίνουν και ένα τόνο μυστηρίου και τρόμου. Πάντως συμφωνώ οτι η τακτική της LucasArts να μη πεθαίνεις ποτέ είναι η πιο χαλαρή και διασκεδαστική.
Aλλά αν δε το θές το πουλάω και 25 στο παιδί που το θέλει
Στο ένα σου γράφω και τις ακριβείς εντολές για να το τρέξεις σε DOSBOX γιατί είναι λιγάκι περίπλοκες.
Πάντως στο adventure αυτό αν σώζεις συχνά δεν παίζει κανένα πρόβλημα, καθώς δε πεθαίνεις και συνέχεια, 4-5 φορές σε όλο το παιχνίδι.. και προσωπικά δε το βρήκα πολύ δύσκολο αλλά όσο έπρεπε, 2-3 γρίφοι με είχαν δυσκολέψει πιο πολύ.
Τα Gabriel Knight δε τα χεις παιξει??? Τέτοια δυσκολία είναι περίπου απο άποψη θανάτων και δίνουν και ένα τόνο μυστηρίου και τρόμου. Πάντως συμφωνώ οτι η τακτική της LucasArts να μη πεθαίνεις ποτέ είναι η πιο χαλαρή και διασκεδαστική.
Aλλά αν δε το θές το πουλάω και 25 στο παιδί που το θέλει
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Less
More
25 Απρ 2009 02:27 #24369
by giovanna
Replied by giovanna on topic Πωλείται το Noctropolis αυθεντικό με κουτί
@frankenfed
Καλέ μέσα στην παρεξήγηση είμαστε. Βρε εγώ το θέλω αλλά μάλλον είμαστε χαμένοι στην μετάφραση. Σου έχω απαντήσει ήδη μέσω e-mail. Και φυσικά το θέλω. Τώρα εάν εσύ άλλαξες γνώμη και θέλεις να επιλέξεις τον πλουσιότερο κάντο αλλά εμένα μην με αδικείς. Είμουνα η πρώτη, θυμάσαι!!!
Καλέ μέσα στην παρεξήγηση είμαστε. Βρε εγώ το θέλω αλλά μάλλον είμαστε χαμένοι στην μετάφραση. Σου έχω απαντήσει ήδη μέσω e-mail. Και φυσικά το θέλω. Τώρα εάν εσύ άλλαξες γνώμη και θέλεις να επιλέξεις τον πλουσιότερο κάντο αλλά εμένα μην με αδικείς. Είμουνα η πρώτη, θυμάσαι!!!
- emmanuel
-
- Spammer
-
Less
More
25 Απρ 2009 10:49 #24370
by emmanuel
Βασικά , ο πρώτος ήμουν εγώ!
Επικοινώνησα με τον frankenfed την πρώτη κιόλας μέρα που δημοσίευσε την αγγελία του για να τον ρωτήσω αν η έκδοση που πωλούσε περιείχε και το έντυπο comic. O frankenfed μου απάντησε άμεσα ότι η έκδοση που είχε ήταν η "απλή" και αυτή με το comic ειχε κυκλοφορήσει μόνον στην Αμερική. Μιας και είχα ήδη αυθεντικό το Noctropolis σκέφτηκα "δεν βαριέσαι , ας το πάρει κάποιος άλλος". Τυχερή ήσουν , Giovanna!
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Replied by emmanuel on topic Πωλείται το Noctropolis αυθεντικό με κουτί
Είμουνα η πρώτη, θυμάσαι!!!
Βασικά , ο πρώτος ήμουν εγώ!
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)