Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
σε PC-CD σε τέλεια κατάσταση σα καινούριο και σχεδον αχρησιμοποίητο για 50 ευρώ.
Επίσης το Monkey Island 2 για Amiga με το κουτί σε τέλεια κατάσταση με τα ένθετα με όλες τις δισκέτες σε μάυρο χρώμα σχεδόν αχρησιμοποίητο για 35 ευρώ.
Και τα δύο μαζί 70 ευρώ μαζί με δώρο τα bad mojo redux και warhammer 40.000 dawn of war dark crusade.
Αν δεν υπάρχει ζήτηση παίζει να τα δωσω και για λιγότερο οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει μια προσφορά, δεν χάνει τίποτα.
Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει στο <!-- e --><a href="mailto:frogmoon@gmail.com]frogmoon@gmail.com[/url]<!-- e -->
Όποιος ενδιαφέρεται για αντικαταβολή θα έχει πρόσθετη χρεωση πάνω κάτω 10 ευρώ για έξοδα μεταφοράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Nuclear
- Moderator
-
Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Το ταχυδρομείο χρεώνει 3? το κιλό. Εγώ έστειλα ένα δέμα με βιβλία στην Πελοπόννησο που ζύγιζαν 10.300 κιλά και πλήρωσα 9 ? Τα δικά σου παιγνίδια τόσα βαριά είναι?
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Και έστω οτι το ταχυδρομίο παίρνει 5-6 ευρώ για όλα αυτά, τη συσκευασία ποιος τη πληρώνει?? Εγώ? Ένας φάκελος μεγάλος μπορεί να κοστίσει 1 ευρώ, + ταινία για να τον σφραγίσω αν μου έχει τελείώσει. Για όλα αυτά όμως θα χρειαστεί ολόκληρη κούτα ,επομένως βάλε 2-3 ευρώ η συσκευασία. Άρα το λιγότερο 7 ευρώ μέχρι 10 το υπολογίζω.
Ποιό είναι το πρόβλημα?
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Τώρα αν ο άλλος θέλει Gabriel Knight με 15 ευρώ, και για το cd δε δίνει μία, δε ξέρω αν είμαι τρελός,αλλά ηλίθιος σίγουρα δεν είμαι, τουλάχιστον για δεύτερη φορά. Και μόνο που διαβάζω το πόστ του κυριου νούκλεαρ (θα μας τρελάνεις???), δηλαδή με τσαντίζει πολύ η ελληναριά του. Επίσης δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα και θέλω να μαζέψω χρήματα για κάποιο σκοπό. Σόρρυ κιόλας.
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
Εγώ έχω αγοράσει από ebay πολλά games,και δη adventures,και τιμή 50 ευρώ σχεδόν απλά δεν παίζει!(Εκτός από ΚΑΡΑΣΠΑΝΙΑ games,και που τα συγκεκριμμένα ΔΕΝ είναι τέτοια...)
ΕΙΔΙΚΑ για το GK1 σε CD έκδοση,το είχα πληρώσει κάτι λιγότερο από 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά,προ κάποιων μηνών.
Συνεπώς,δεν είσαι φτηνότερος από το ebay.Μπορεί να είσαι φθηνότερος από τον ακριβότερο πωλητή στο ebay,κι αυτό είναι άλλο θέμα κι έχει μεγάλη διαφορά...
Όσο για το ΜΙ2,δε θα πω ότι εγώ προσωπικά το πήρα 15 ευρώ στην Amiga έκδοση,full πλήρη,και πάλι προ ολίγου καιρού,αλλά ότι και πάλι στο ebay ΔΕΝ πάει τόσο όσο εσύ το πουλάς...
Πες λοιπόν καλύτερα ότι απλά εσύ ΤΟΣΟ τα δίνεις και αυτό είναι,μη μεταχειρίζεσαι επιχειρήματα εντελώς ασταθή κι εκτός πραγματικότητας...
Πάντα φιλικά,
Μάνος
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Για να το πήρες εσύ τόσο θα ήταν μόνο με bid που σου κατσε γιατί δε βρέθηκε άλλος σε κάνει outbid επειδή δε το δε. Η σιγουριά πληρώνεται πιο ακριβά.
Όπως λέω πολύ καλά στην αγγελία -> αν δεν υπάρχει ζήτηση, κάντε μία προσφορά και αν δε δώσει κάποιος παραπάνω σε ένα ευλογο χρονικό διάστημα,πχ 5-10 ημερών τότε το δίνω και σε αυτή τιμή. Προφανώς και θα ξεκινήσω απο την υψηλότερη που μπορούσα να τα δώσω η οποία και πάλι είναι χαμηλότερη απο τη σίγουρη του ebay. Αυτό λέγεται Common Sense.
Kαι προφανώς δε τα δίνω για πολύ λίγα γιατί και δε το αξίζουν, και δε θα πάω να πάρω τσίχλες μετά, και είναι απο τα αγαπημένα μου.
Αλλά να βγαίνει να λέει ο άλλος οτι για δισκέτες δίνει 15 και για CD δε δίνει μία αυτό είναι ελληναρίστικο τραγικό δούλεμα. Χίλιες φορές να τα κρατήσω.
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Oποιος θέλει μπορεί να biddαρει και αυτό εδώ, είναι το ίδιο με το δικό μου και πραγματικά θέλω να δώ πόσο θα λήξει. Ήδη είναι στις 17 λίρες για αγοραστή απο Ελλάδα δηλαδή 20 ευρώ, και θέλει 10 ώρες να λήξει.
Για να δούμε αν θα δώθεί για τόσο λίγο όπως λές.
Φιλικά Φαίδωνας
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
για τσέκαρε μία το λινκ που βαλα πιο πάνω για το ebay. Μόλις έληξε η δημοπρασία και πουλήθηκε για πάνω απο 50 ευρώ (μαζί με τα έξοδα μεταφοράς). Και μάλιστα αυτό ήταν το πιο φτηνό ολοκληρωμένο κουτί του Gabriel Knight 1 στο ebay. Αυτό σημαίνει οτι εγώ το πουλάω πιο φτηνά απο ebay. Tο άλλο κουτί (σφραγισμένο) το δίνει για πάνω απο 60 ευρώ χωρίς έξοδα μεταφοράς(είναιμόνο για αμερική). Όλα τα άλλα ειναι μισά και ανολοκήρωτα και πουλιούνται για 30-50 ευρώ.
Αν εσένα σου κατσε και το πήρες τόσο φτηνα και δε το λές για το παίξεις μάγκας, μπράβο στη τύχη σου. Αν στο χάριζε η γιαγιά σου, μπράβο σου πάλι, εγώ δεν κανονίζω πόσο θα το πουλήσω με βάση πόσο το πήρες εσύ, ούτε αν στο έκαναν δώρο θα καθίσω να το χαρίσω.
Αν δεν θέλει κάποος να τα αγοράσει απο εδώ ευκολα κιωραία,τα βάζω και στο ebay κιας εχει μανουρα.
Φιλικά πάντα έτσι
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
Μετά,τ' ότι απλά υπάρχουν κορόιδα που δίνουν 50+ ευρώ για το GK1,δεν κάνει την πώλησή σου λογική,πρέπει να το καταλάβεις αυτό.Το παιχνίδι δεν πάει πάνω από 30,άντε 35,ευρώ κι έχει πουληθεί ΠΟΛΛΑΚΙΣ στην τιμή αυτή κατά το παρελθόν.
Ξαναλέω,ΔΕΝ είναι σπάνιο καθόλου,βγαίνει συχνότατα στο ebay.Σπάνια είναι η ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΓΩΝΙΩΔΗΣ limited έκδοση του παιχνιδιού,η οποία εμφανίζεται μία στις τόσες και ξεπερνά τα 120,ακόμη ακόμη και τα 150,ευρώ...
Φυσικά εγώ το πήρα στην τιμή που σου είπα παραπάνω,τώρα τι σχέση μπορεί να έχει η μαγκιά μ' όλα αυτά που λέμε,δεν καταλαβαίνω...
σ.σ Η γιαγιά μου δε μου το έδωσε,καθότι ήταν ορκισμένη fan των παιχνιδιών της Lucasarts τα χρόνια εκείνα...
Tέλος,επειδή βλέπω ότι σου αρέσει να συγκρίνεσαι με τους πωλητές του ebay,δες κι αυτό
cgi.ebay.com/Monkey-Island-2-LeC ... .m20.l1116
Monkey Island 2 Amiga version,πλήρης,στα 16 ευρώ με Buy now...
(και φυσικά τα μεταφορικά ΠΟΤΕ δεν υπολογίζονται αθροιστικά,καθότι ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να είναι οπουδήποτε,όπως στην Αμερική στη συγκεκριμμένη περίπτωση...)
Καλή τύχη στην πώληση των παιχνιδιών σου,θα σου χρειαστεί...
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Εγώ ήμουν ξεκάθαρος απο το πρώτο πόστ μου.
Άσε που όποιος πάρει όλο το πακετάκι με τα 4 παιχνίδια, είναι πάρα πολύ καλή τιμή.
"Μετά,τ' ότι απλά υπάρχουν κορόιδα που δίνουν 50+ ευρώ για το GK1,δεν κάνει την πώλησή σου λογική,πρέπει να το καταλάβεις αυτό."
Το GK1 δεν είναι ουτε χρυσός, όυτε πετρέλαιο, όύτε είδος πρώτης ανάγκης. Είναι συλλεκτικό κομμάτι. Η λογική δεν έχει καμμία σχεση με την τιμή του. Μα καμμία. Μόνο η προσφορά και η ζήτηση. Επίσης το να λές κορόιδα τους άλλους που γούσταραν και το πήραν κατευθείαν και δε κάθισαν να κοιτάνε 1 χρόνο το ebay για να γλιτώσουν 10-20 ευρώ κιαν τους κάτσει είναι λίγο αφελές. Στη τελική το να κάνεις οποιαδήποτε συλλογή μπορεί να χαρακτηριστει κοροιδία απο μόνο του αφου είναι "άχρηστη"!!!! Ελπίζω τα λεφτά που γλίτωσες να τα βαλές στο κουμπαρά τουλάχιστον.
Και να μη τα πουλήσω δεν χάλασε κιο κόσμος, αν τα θέλει κάποιος ας κάνει μια προσφορά τα πάρει. Αν όχι το ebay δε φεύγει, κάποιο "κορόιδο" θα βρεθεί... Επίσης δε πρόκειται να χαιδέψω τα αυτάκια κανενος που τη μια με λέει είρωνα και το παίζει υπεράνω και την άλλη λέει οτι θα χρειαστώ κι τύχη για να τα πουλήσω και οτι το υφάκι μου απωθεί το κόσμο.
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
Τώρα,αν εσύ νομίζεις ότι είναι εξυπνάδα το να αγοράζεις π.χ 30 παιχνίδια με 1500 ευρώ,κι όχι με 600-700 επειδή....δεν είσαι αφελής να περιμένεις,εγώ πάω πάσο.
Παρεπιπτόντως,τα λεφτά που γλύτωσα από 30+ παιχνίδια που ΔΕΝ αγόρασα για 50+ ευρώ επειδή εγώ είμαι....αφελής,μου φτάνουν για ενδεχόμενο νέο PC,δεν έχω άλλωστε τόσο μεγάλο κουμπαρά.
Κι όχι,ο συλλέκτης δεν είναι ούτε κορόιδο,ούτε και θύμα να σπρώχνει λεφτά επειδή..."δεν υπάρχει λογική" στις συλλογές,αυτές είναι δικές σου πεποιθήσεις κι ελέγχονται πολύ για την ορθότητά τους...
Τέλος,αν νομίζεις ότι το παίζω κάτι ή κάπως,δικαίωμά σου.Αλλά δε μπορείς να μας πείσεις ή και να μας τρελάνεις ακόμη,λέγοντάς μας ότι τα παιχνίδια αυτά τόσο αξίζουν.Καλή η κιθάρα και σου εύχομαι να την πάρεις τελικά,αλλά....ήμαρτον,αιμοδοσία γίνεται στα νοσοκομεία,όχι στα forums.
σ.σ ΔΕΝ είναι συλλεκτική η έκδοση αυτή του GK1,το ξαναείπαμε...
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Εμένα μου αρκεί που δικαιωθηκα με το ebay σήμερα και σιγά μη κάνω ελεημοσύνη.