Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
Less
More
07 Αυγ 2009 01:34 #25622
by manos426f
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
Replied by manos426f on topic Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
Για να μη φτάσουμε να μαλώσουμε κιόλας άνευ λόγου και για ένα παιχνίδι (!) θα σταματήσω εδώ αφού πω (όπως μου ζήτησες) ότι:
α.Τα 30 ευρώ τα θεωρώ σωστή τιμή...
β.Τι να σχολιάσω δηλαδή από το post του nuclear ;Ύστερα από τόσα posts,έχεις την εντύπωση ότι συμφωνώ μαζί του ;
Όχι,εντελώς ακραία η τοποθέτησή του,κατά τη γνώμη μου...
Tέλος,για να μη μένουν και κακές υπόνοιες,το Noctropolis εσύ το έθεσες εξ΄αρχής στην τιμή αυτή,δε "σ' έκμεταλλεύτηκε" η giovanna.
Ναι,μπορούσες να το βάλεις και παραπάνω,αλλά τώρα μου δημιουργείς λίγο την εντύπωση ότι πας να...ρεφάρεις την ολίγον άστοχη τιμολόγηση εκείνου,με την πώληση των παιχνιδιών αυτών...
α.Τα 30 ευρώ τα θεωρώ σωστή τιμή...
β.Τι να σχολιάσω δηλαδή από το post του nuclear ;Ύστερα από τόσα posts,έχεις την εντύπωση ότι συμφωνώ μαζί του ;
Όχι,εντελώς ακραία η τοποθέτησή του,κατά τη γνώμη μου...
Tέλος,για να μη μένουν και κακές υπόνοιες,το Noctropolis εσύ το έθεσες εξ΄αρχής στην τιμή αυτή,δε "σ' έκμεταλλεύτηκε" η giovanna.
Ναι,μπορούσες να το βάλεις και παραπάνω,αλλά τώρα μου δημιουργείς λίγο την εντύπωση ότι πας να...ρεφάρεις την ολίγον άστοχη τιμολόγηση εκείνου,με την πώληση των παιχνιδιών αυτών...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
07 Αυγ 2009 01:50 #25623
by frankenfed
Replied by frankenfed on topic Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
Κοιτα αν θεωρείς τα επιχειρήματα καυγά,πρόβλημά σου, εσύ με λές φίλο σου τόση ώρα, εγω δε σε ξέρω καν ούτε με νοιάζει να μαι φιλικός.
α.Αποψή μου : Τα 30 είναι φτηνό. 40 κανονικό. 50 στα όρια. παραπάνω είναι ακριβό.
β. Αν δε θεωρείς ακραίο το να βγαίνει ο άλλος και να λέει οτι για το cd δε δίνει μία, λες και τον ρώτησα να μου πεί την άποψη του, δεν θα σχολιάσω άλλο τα περι "ηθικής"
Το Noctropolis 15 το χα βάλει, απλα δε το χε δει κανείς και η Giovanna μου κανε προσφορά για 10. Πριν της το στείλω εμφανίστηκε το 25αρι και το απόριψα για λόγους "ηθικης". Προφανώς με το να βάζεις μια ανώτατη τιμή και να δέχεσαι προσφορές δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Δεν προσπαθώ να ρεφάρω τίποτα.
" Κι όχι,ο συλλέκτης δεν είναι ούτε κορόιδο,ούτε και θύμα να σπρώχνει λεφτά επειδή..."δεν υπάρχει λογική" στις συλλογές,αυτές είναι δικές σου πεποιθήσεις κι ελέγχονται πολύ για την ορθότητά τους... " ούτε ο πωλητής είναι κορόιδο.
Στη τελική εγώ δέχθηκα επίθεση απο μερικούς για άγνωστους λόγους. Είπα οτι το δίνω φτηνά σχετικά με ebay και οτι δέχομαι προσφορές.
Έδωσα link με ebay που όποιος το θελε φτηνοτερα απο μένα μπορούσε να το bidaρει άμεσα, και προφανώς η θα το χανε η θα πλήρωνε ακόμα περισσότερα. Το πακετάκι με τα 4 παιχνίδια για όποιον τα θέλει είναι επίσης φτηνό και δέχομαι προσφορές και γιαυτό, πχ κανα 60άρι όλα μαζί κατώτατη. Αυτά. Δεν μενδιαφέρει να "κλεψω", αλλα δεν δέχομαι και κηρύγματα. Υπάρχει και το ebay.
α.Αποψή μου : Τα 30 είναι φτηνό. 40 κανονικό. 50 στα όρια. παραπάνω είναι ακριβό.
β. Αν δε θεωρείς ακραίο το να βγαίνει ο άλλος και να λέει οτι για το cd δε δίνει μία, λες και τον ρώτησα να μου πεί την άποψη του, δεν θα σχολιάσω άλλο τα περι "ηθικής"
Το Noctropolis 15 το χα βάλει, απλα δε το χε δει κανείς και η Giovanna μου κανε προσφορά για 10. Πριν της το στείλω εμφανίστηκε το 25αρι και το απόριψα για λόγους "ηθικης". Προφανώς με το να βάζεις μια ανώτατη τιμή και να δέχεσαι προσφορές δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Δεν προσπαθώ να ρεφάρω τίποτα.
" Κι όχι,ο συλλέκτης δεν είναι ούτε κορόιδο,ούτε και θύμα να σπρώχνει λεφτά επειδή..."δεν υπάρχει λογική" στις συλλογές,αυτές είναι δικές σου πεποιθήσεις κι ελέγχονται πολύ για την ορθότητά τους... " ούτε ο πωλητής είναι κορόιδο.
Στη τελική εγώ δέχθηκα επίθεση απο μερικούς για άγνωστους λόγους. Είπα οτι το δίνω φτηνά σχετικά με ebay και οτι δέχομαι προσφορές.
Έδωσα link με ebay που όποιος το θελε φτηνοτερα απο μένα μπορούσε να το bidaρει άμεσα, και προφανώς η θα το χανε η θα πλήρωνε ακόμα περισσότερα. Το πακετάκι με τα 4 παιχνίδια για όποιον τα θέλει είναι επίσης φτηνό και δέχομαι προσφορές και γιαυτό, πχ κανα 60άρι όλα μαζί κατώτατη. Αυτά. Δεν μενδιαφέρει να "κλεψω", αλλα δεν δέχομαι και κηρύγματα. Υπάρχει και το ebay.
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
07 Αυγ 2009 01:54 #25624
by frankenfed
Σόρρυ είχε κόμμα. Λες οτι οτι ήταν ακραία η τοποθέτησή του? οκ παρερμηνεία.
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
Less
More
07 Αυγ 2009 01:56 #25625
by manos426f
Replied by manos426f on topic Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
Aν δε σε νοιάζει να 'σαι φιλικός σε ένα forum και μιλάς και για κηρύγματα,κακώς και λάθος μου που ασχολήθηκα τόση ώρα μαζί σου και με την αγγελία σου.
Α,και τσέκαρε πάλι τι έγραψα για το β.,γιατί είσαι και βιαστικός στο ν' απαντάς...
Επίσης,τη γνώμη κάποιου ούτε του τη ζητάμε,ούτε και μπορούμε να του την απαγορεύσουμε,όποια κι είναι αυτή.
Αυτά.
Α,και τσέκαρε πάλι τι έγραψα για το β.,γιατί είσαι και βιαστικός στο ν' απαντάς...
Επίσης,τη γνώμη κάποιου ούτε του τη ζητάμε,ούτε και μπορούμε να του την απαγορεύσουμε,όποια κι είναι αυτή.
Αυτά.
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
07 Αυγ 2009 01:59 #25626
by frankenfed
επίσης να πώ οτι δε κατηγόρησα τη giovanna για τπτ. λογικό ο αγοραστής να θέλει να το αγοράσει όσο γίνεται φτηνότερα, αλλά και ο πωλητής όσο γίνεται ακριβότερα. τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. απλά δεν το χα χειριστεί εγώ τότε σωστά ώστε να μπορώ να ελιχθώ και να πάρω τα περισσότερα χωρίς να τεθέι ζήτημα ηθικής.
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
07 Αυγ 2009 02:04 #25627
by frankenfed
Όταν δέχομαι "φιλικές" επιθέσεις έχω κάποιο πρόβλημα,ειδικά αν δε ξέρω τον άλλο.
Δεν απαγόρεψα καμμία γνώμη. Τη σχολίασα. Είπα οτι μίλησε "λες και τον ρωτησα", δηλαδή το πήρε προσωπικά και μου
είπε οτι δε δίνει δεκάρα γιαυτό που πουλάω. Αν έμπαινα σε κάθε αγγελία που δε μενδιαφέρει και έλεγα δε δίνω δεκάρα πως θα το σχολιάζατε?
Το"δε σε ρωτήσαμε την άποψη σου" δεν είναι καλό σχόλιο?
Δεν απαγόρεψα καμμία γνώμη. Τη σχολίασα. Είπα οτι μίλησε "λες και τον ρωτησα", δηλαδή το πήρε προσωπικά και μου
είπε οτι δε δίνει δεκάρα γιαυτό που πουλάω. Αν έμπαινα σε κάθε αγγελία που δε μενδιαφέρει και έλεγα δε δίνω δεκάρα πως θα το σχολιάζατε?
Το"δε σε ρωτήσαμε την άποψη σου" δεν είναι καλό σχόλιο?
- frankenfed
- Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
07 Αυγ 2009 02:19 #25628
by frankenfed
Τεσπα ας λήξει εδώ το θέμα. Μέχρι αύριο δέχομαι οτι προσφορά γίνει, (τιμές ξεκινάνε : Gabriel απο 30 ευρώ, Monkey απο 20 ευρώ, πακετάκι 50 ευρώ) γιατί βαρέθηκα, μετά θα το ψάξω με ebay.
Επίσης για τη φτηνότερη τιμή της προσφοράς όποιος τη θέλει, έρχεται απο τα μέρη μου (σταθμός τραίνου Μαρούσι ή Νερατζιώτισσα). Για μεγαλυτερη τιμή κατεβαίνω και προς το κέντρο. Αλλιώς αντικαταβολή με +έξοδα 7-10 ευρώ.
Αυτά και τέλος γιατι το κούρασα.
Επίσης για τη φτηνότερη τιμή της προσφοράς όποιος τη θέλει, έρχεται απο τα μέρη μου (σταθμός τραίνου Μαρούσι ή Νερατζιώτισσα). Για μεγαλυτερη τιμή κατεβαίνω και προς το κέντρο. Αλλιώς αντικαταβολή με +έξοδα 7-10 ευρώ.
Αυτά και τέλος γιατι το κούρασα.
- Nuclear
- Moderator
-
19 Αυγ 2009 08:50 #25663
by Nuclear
Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker
Replied by Nuclear on topic Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
Afenos eisai karga geloios pou prospatheis na peiseis me pollapla astoxa posts gia to oti i timi sou einai kali, de mas endiaferei, opoios einai thyma kai tin vriskei kali, i opoios einai apla large kai goustarei na ta skasei, as to agorasei. Tous ypoloipous den tous peitheis. Poso malon me ta eksofrenika eksoda metaforas pou den ta plironeis tosa oute gia na pareis kati apo eksoteriko. Einai profanes oti thes na bgaleis apo ti myga ksygki.
Afeterou, sta paparia mou an de sou arese i gnomi mou (opos de tha sou aresei kai ayti), ego goustara kai tin eipa, kai ama exo oreksi tha pao na bazo comments se kathe aggelia ama goustaro, de tha se rotiso.
Afeterou, sta paparia mou an de sou arese i gnomi mou (opos de tha sou aresei kai ayti), ego goustara kai tin eipa, kai ama exo oreksi tha pao na bazo comments se kathe aggelia ama goustaro, de tha se rotiso.
Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
19 Αυγ 2009 09:40 #25664
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Πωλείται Gabriel Knight , Monkey Island 2
Το θέμα κλειδώνεται για προφανείς λόγους.
Παρότι, ο/η frankenfed είχε δώσει deadline για την ισχύ της αγγελίας έως τις 8 Αυγούστου, εάν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμη να αγοράσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ας επικοινωνήσει μαζί του μέσω pm για να δει αν υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα.
Παρότι, ο/η frankenfed είχε δώσει deadline για την ισχύ της αγγελίας έως τις 8 Αυγούστου, εάν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμη να αγοράσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ας επικοινωνήσει μαζί του μέσω pm για να δει αν υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα.
Nothing happens unless first a dream...