[Χαρίζεται] Stick It To The Man! (Steam key)
- maladroid
-
Topic Author
- Templar Hunter
-
Μη το κοιτάτε έτσι με περιφρόνηση, είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι, εντελώς σουρεάλ, χαβαλεδιάρικο, με μούρλια art-direction και soundtrack.
Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν είναι καθαρόαιμο adventure, έχει στοιχεία platforming και μερικά χαζά stealth sequences που απαιτούν ταχύτητα σκέψης και δράσης.
Όποιος το θέλει, ας κάνει ένα σχετικό ποστ εδώ από κάτω μέχρι τη Κυριακή το βράδυ και αν οι ενδιαφερόμενοι είναι παραπάνω από ένας τη Δευτέρα θα κάνω τη κλήρωση.
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
-
- Voodoo Priest
-
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Castledoque
-
- Adventure Draic Kin
-
- skoros
-
- Banned
-
- maladroid
-
Topic Author
- Templar Hunter
-
Constantine_R
Castledoque
skoros
Αύριο (Δευτέρα) κάποια στιγμή πριν το μεσημέρι θα κάνω την κλήρωση μέσω Random.org και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα εδώ. Εφόσον κάποιος άλλος επιθυμεί να μπει στην κληρωτίδα (ξαναδιαβάστε το, σάτυροι, εγώ σωστά το έγραψα..), υπάρχει ακόμα χρόνος.
- maladroid
-
Topic Author
- Templar Hunter
-
Constantine_R, με το χακί σακάκι, ξεβαμμένο τζην και λευκό πουκάμισο, ανέβα σε παρακαλώ να παραλάβεις το χρυσό Steam code! Προσοχή στο σκαλοπάτι, μόλις σφουγγάρισα.
Πρώτος επιλαχών ο Castledoque, που παίζει νευρικά με το παπιγιόν του εκεί στην τέταρτη σειρά.
Δεύτερο επιλαχόντα δεν έβγαλα γιατί με τόσους υποψηφίους θα μας έπαιρνε το χάραμα.
Constantine συγχαρητήρια, θυμίσου να τσεκάρεις τα p.m. σου!
- WickedMan
-
- Tentacled Overlord
-
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- skoros
-
- Banned
-
ΥΓ. ευχαριστούμε μαλαδροιδ
- Constantine_R
-
- Voodoo Priest
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή...
Το σκηνοθέτη μου, που μου εμπιστεύτηκε αυτόν τον σπουδαίο ρόλο του αλκοολικού-ναρκομανή-ομοφυλόφιλου-φορέα του AIDS-που μικρός είχε κακοποιηθεί-που έχασε το ένα χέρι στο πόλεμο του Ιράκ- που του πήρε το σπίτι η τράπεζα-που έχει προβλήματα με τον τζόγο- που τον κυνηγά η μαφία της Chinatown- που κάνει τη μασκότ σε πολυκατάστημα να τα βγάλει πέρα και του πεθαίνει το μικρό του γατάκι. Νομίζω ότι αυτή η ταινία "Το γατάκι μου πέθανε, το γατάκι μου πάει" ήταν μια ταινία που θα αφήσει εποχή στο αμερικάνικο σινεμά.
Το στυλίστα μου που μου βρήκε αυτό το υπέροχο χακί σακάκι.
Τους υπόλοιπους υποψήφιους που μου έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία... δεν πειράζει παιδιά... τον π.... την επόμενη φορά που δεν θα είμαι εγώ υποψήφιος....
Τους συμπροταγωνιστές μου που στήριξαν αυτό το ρόλο... "ζουζουνιάρη" ήσουν εκπληκτικός σαν το γατάκι μου...
Μα πάνω απ' όλα να ευχαριστήσω το Θεό για το ταλέντο και την ταπεινοφροσύνη που μου έδωσε... ευχαριστώ Θεέ... είσαι... οκ... σνιφ...
Οι σκέψεις μου είναι αυτή τη στιγμή στα παιδάκια της Ουκρανίας (σου είπα 50 καφάσια σαμπάνια... όχι 40) πονάει η καρδιά μου... Ελπίζω το Όσκαρ αυτό να γίνει η αιτία για παγκόσμια ειρήνη... σας αγαπάω όλους... I'm the king of the world!!!!
.
.
.
.
(maladroid όλα εντάξει, ευχαριστώ αλλά είσαι πολύ σκληρός στα παζάρια βρε αδελφέ....)
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
-
- Master of Dimensions
-
- maladroid
-
Topic Author
- Templar Hunter
-
Κάτσε να δω τι άλλους κωδικούς έχω καβάτζα..
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
giovanna wrote: Μιά ζωή ο Constantine... κερδίζει [...])
Nothing happens unless first a dream...