[ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] Still Life 2 digital edition

• WickedMan
  • WickedMan's Avatar Topic Author
  • Tentacled Overlord
  • Tentacled Overlord
More
26 Ιουν 2014 01:50 #43983 by WickedMan
Ναι, λοιπόν, λόγω του giveaway του GOG βρέθηκα με μία παραπανίσια έκδοση του Still Life 2. Κλίκαρα στο link ενστικτωδώς μόλις είδα το "free" και το χρονόμετρο από κάτω και το site μου το χρέωσε ως gift. Τώρα το πήρα χαμπάρι. :P

Οπότε, όποιος τυχόν δεν πρόλαβε να το "τσιμπήσει" στις 2 ώρες που κράτησε το giveaway, τώρα είναι η ευκαιρία του. Στην απίθανη περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από ένας, θα το πάρει όποιος προβλέψει με επιτυχία το νικητή του Μουντιάλ. :mrgreen:

Warning: Spoiler!

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Ιουν 2014 09:44 #43984 by Lorgrim
Το πρώτο το είχα τελειώσει και ήταν αρκετά καλό. Γενναιόδωρε κύριε, ρίξτε ένα ψιχουλάκι κι από δω... Τελείωσα το Tesla effect, σε λίγο (λέμε τώρα...) τελειώνω το Memento mori 2, ε, κάτι πρέπει να κάνω μέχρι να κυκλοφορήσει το Dreamfall Chapters.

YΓ Το μουντιάλ (φοβάμαι πως...) θα το πάρουν οι Γερμανοί

A true adventurer prefers his wounds well salted.

• WickedMan
  • Tentacled Overlord
  • Tentacled Overlord
More
26 Ιουν 2014 15:50 #43991 by WickedMan
Αντιστέκομαι στον πειρασμό να σου το δώσω κατευθείαν μια που ανέφερες το "Chapters", αλλά θα είμαι δίκαιος. Θα περιμένουμε μέχρι Κυριακή βράδυ, αν δεν το ζητήσει κανένας άλλος, είναι δικό σου. Αλλιώς κλήρωση.

lorgrim wrote: YΓ Το μουντιάλ (φοβάμαι πως...) θα το πάρουν οι Γερμανοί

Το ελπίζω, αλλά δεν το πιστεύω. :)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• AstronautDown
  • AstronautDown's Avatar
  • Elite Member
  • Elite Member
  • I'm selling these fine leather jackets™
More
29 Ιουν 2014 16:07 #44031 by AstronautDown
Replied by AstronautDown on topic Re: [ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] Still Life 2 digital edition
Ομοιοπαθούντας με τον WickedMan. Όποιος το θέλει, ας ποστάρει.

Music is a product of the mind, not the heart.

More
29 Ιουν 2014 19:49 #44032 by Lorgrim
Καλά, τόσο χάλια είναι και δεν το θέλει κανείς? Ή μήπως είναι τόσο παιχνιδάρα που το έχουν όλοι? Χμ...

A true adventurer prefers his wounds well salted.

More
29 Ιουν 2014 20:55 #44033 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: [ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] Still Life 2 digital edition
Ούτε χάλια, ούτε και παιχνιδάρα. Μάλλον οι περισσότεροι το έχουμε. :)

WickedMan wrote: Ναι, λοιπόν, λόγω του giveaway του GOG βρέθηκα με μία παραπανίσια έκδοση του Still Life 2. Κλίκαρα στο link ενστικτωδώς μόλις είδα το "free" και το χρονόμετρο από κάτω και το site μου το χρέωσε ως gift. Τώρα το πήρα χαμπάρι.

Δεν το στέρησες και από κάποιον. Εγώ ακόμα και αν το έχω πάντα καπαρώνω έναν κωδικό. Μπορεί κάποιος να το χάσει. Γιατί να μην το κάνεις δώρο; Το πολύ πολύ να μείνει αχρησιμοποίητος.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• WickedMan
  • Tentacled Overlord
  • Tentacled Overlord
More
29 Ιουν 2014 22:15 #44034 by WickedMan
@lorgrim
Λοιπόν, στείλε μου το mail σου σε pm να σου στείλω τον κωδικό. Το topic ας μην κλειδωθεί, μια που υπάρχει ακόμα ένας διαθέσιμος κωδικός. 8)