Xαρίζονται 80 δισκέττες 3,5" PC format (Καβάλα) [ΔΩΡΙΣΤΗΚΑΝ]
- emmanuel
-
Topic Author
- Spammer
-
Less
More
06 Αυγ 2014 18:19 - 09 Απρ 2015 14:40 #44257
by emmanuel
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Xαρίζονται 80 δισκέττες 3,5" PC format (Καβάλα) [ΔΩΡΙΣΤΗΚΑΝ] was created by emmanuel
Όλες οι δισκέττες δωρίστηκαν και δεν είναι πλέον διαθέσιμες, οπότε η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί\αρχειοθετηθεί.
Xαρίζονται περίπου 80 μεταχειρισμένες δισκέττες 3,5" (διάφορες μάρκες: Verbatim, 3M, no name κ.α.), φορμαρισμένες για PC (1,44 MB). Δεν έχω χρόνο να τις δοκιμάσω μία προς μία, αλλά όλες είναι καλά διατηρημένες και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία τους λειτουργεί άψογα. Ζω στην Καβάλα, αλλά μπορώ να τις στείλω ευχαρίστως και σε άλλη πόλη, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής.
Xαρίζονται περίπου 80 μεταχειρισμένες δισκέττες 3,5" (διάφορες μάρκες: Verbatim, 3M, no name κ.α.), φορμαρισμένες για PC (1,44 MB). Δεν έχω χρόνο να τις δοκιμάσω μία προς μία, αλλά όλες είναι καλά διατηρημένες και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία τους λειτουργεί άψογα. Ζω στην Καβάλα, αλλά μπορώ να τις στείλω ευχαρίστως και σε άλλη πόλη, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής.
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Last edit: 09 Απρ 2015 14:40 by Fallen Angel. Reason: κώδικας
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- alkis21
-
- Banned
-
31 Αυγ 2014 17:02 #44381
by alkis21
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
Replied by alkis21 on topic Re: Xαρίζονται 80 δισκέττες 3,5" PC format (Καβάλα) [ΔΩΡΙΣΤΗ
Ο maladroid μου τις παρέδωσε χθες. Ευχαριστώ πολύ!
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.