Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 και 3
- skoros
-
Topic Author
- Banned
-
Less
More
03 Οκτ 2014 17:15 #44529
by skoros
Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 και 3 was created by skoros
Πλάκα κάνω, εννοείται πως τα χαρίζω και δεν τα πουλάω.
Χαρίζονται κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 και 3. Ο/Η πρώτος/η που απαντάει τα παίρνει.
Μόνη προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένος/η στο φόρουμ μέχρι και 2 Οκτ 2014.
Χαρίζονται κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 και 3. Ο/Η πρώτος/η που απαντάει τα παίρνει.
Μόνη προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένος/η στο φόρουμ μέχρι και 2 Οκτ 2014.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
-
- Voodoo Priest
-
Less
More
03 Οκτ 2014 17:35 #44530
by Constantine_R
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Replied by Constantine_R on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
Μπήκα απλά για να σε βρίσω.... βρε ουστ!!!!

Όποιος δεν τα έχει να τα ζητήσει από τον skoros, να το κάνει ΧΘΕΣ!
Όποιος δεν τα έχει να τα ζητήσει από τον skoros, να το κάνει ΧΘΕΣ!
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Less
More
03 Οκτ 2014 20:04 #44531
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
@skoros
Τώρα εγώ δεν κατάλαβα μπορώ να τα έχω ή κάνεις πλάκα?
Τώρα εγώ δεν κατάλαβα μπορώ να τα έχω ή κάνεις πλάκα?
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
03 Οκτ 2014 20:29 #44532
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
Καλά... είδα τον τίτλο, έγινα έξαλλη, μπήκα μέσα, γέλαγα μόνη μου.
Άντε, ρε 'σύ, Skoros...
Άντε, ρε 'σύ, Skoros...
- WickedMan
-
- Tentacled Overlord
-
Less
More
04 Οκτ 2014 02:35 #44533
by WickedMan
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
ξου, ενοχλητικέ!
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Less
More
04 Οκτ 2014 19:54 #44537
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
Επειδή κάποιος πολύ αγαπημένος φίλος απο εδώ μέσα (ονόματα δεν λέμε για να μην ζηλέψουνε αρκετοί απο εσάς) μου υπενθύμισε ότι τα έχω παίξει αυτά τα παιγνίδια, ε λοιπόν δεν τα θέλω, ΟΠΑ :shock:
- WickedMan
-
- Tentacled Overlord
-
Less
More
06 Οκτ 2014 01:47 #44546
by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
Σοβαρά τώρα, επειδή δε βλέπω να τα θέλει κανείς και επειδή έχω ακούσει πολλά καλά λόγια και επειδή δεν τα έχω, δώστα σε μένα (αν δεν τα έχεις δώσει ήδη αλλού).
- skoros
-
Topic Author
- Banned
-
Less
More
06 Οκτ 2014 11:37 #44550
by skoros
Replied by skoros on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
Είπα επίτηδες να βάλω ιντριγκαδόρικο τίτλο για να ανάψουνε τα αίματα.
WickedMan κοίτα τα προσωπικά σου μηνύματα.
Μην ξεχάσεις να μου δώσεις τα λεφτά μου...
WickedMan κοίτα τα προσωπικά σου μηνύματα.
Μην ξεχάσεις να μου δώσεις τα λεφτά μου...
- WickedMan
-
- Tentacled Overlord
-
Less
More
06 Οκτ 2014 19:35 #44554
by WickedMan
μισό, να υπογράψω την επιταγή.
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
06 Οκτ 2014 20:02 #44556
by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
Παρακαλώ πολύ να αποδοθεί και το αναλογούν ποσόν στο forum από το οποίο έγινε η συναλλαγή. Skoros, περιμένω!! 
Wicked, καλόπαιχτα!!
Είμαι πολύ περίεργη να ακούσω τις σκέψεις σου για τη σειρά (ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα όταν εξέφρασες την επιθυμία να τα παίξεις).
Wicked, καλόπαιχτα!!
Είμαι πολύ περίεργη να ακούσω τις σκέψεις σου για τη σειρά (ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα όταν εξέφρασες την επιθυμία να τα παίξεις).
- WickedMan
-
- Tentacled Overlord
-
Less
More
06 Οκτ 2014 20:13 #44557
by WickedMan
Κοίτα, καταρχάς θα είναι δύσκολο να με πείσω να τα ξεκινήσω λόγω των γραφικών που φαντάζομαι ότι (δεν) έχουν. Για τα Gemini Rue και Resonance πάντως έχω καλή άποψη (αν εξαιρέσεις τα γραφικά ιδίως του πρώτου).
Και γω εντυπωσιάστηκα, δεν είχα σκοπό να τα ζητήσω, αλλά αφού είδα αυτήν την αρχική έλλειψη ενδιαφέροντος είπα why not?
Thnx, skore
Και γω εντυπωσιάστηκα, δεν είχα σκοπό να τα ζητήσω, αλλά αφού είδα αυτήν την αρχική έλλειψη ενδιαφέροντος είπα why not?
Thnx, skore
- skoros
-
Topic Author
- Banned
-
Less
More
06 Οκτ 2014 23:06 #44562
by skoros
Replied by skoros on topic Re: Πωλούνται 30 ευρώ κλειδιά Steam για τα Blackwell 1, 2 κα
@Wicked.
Άσε τα ευχαριστώ κα τα thanks.
Αν θες να με ευχαριστήσεις κάνε την καρδιά σου πέτρα και ξεκίνα το πρώτο. Σε 4-5 ώρες θα το έχεις τελειώσει. Πιστεύω όμως ότι ήδη στη μια ώρα θα σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Αν δε σου κάνει κλικ πάω πάσο.
Επίσης να ξέρεις ότι τα γραφικά βελτιωνονται αισθητά σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στο 3ο είναι καλύτερα απο του Resonance.
@Fallen
Άσε τα ευχαριστώ κα τα thanks.
Αν θες να με ευχαριστήσεις κάνε την καρδιά σου πέτρα και ξεκίνα το πρώτο. Σε 4-5 ώρες θα το έχεις τελειώσει. Πιστεύω όμως ότι ήδη στη μια ώρα θα σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Αν δε σου κάνει κλικ πάω πάσο.
Επίσης να ξέρεις ότι τα γραφικά βελτιωνονται αισθητά σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στο 3ο είναι καλύτερα απο του Resonance.
@Fallen