Microids???/Still Life 2
- istar
-
- Templar Hunter
-
qwerty wrote: , ίσως να ήταν πιο απλά τα πράγματα γιατί γενικότερα σαν adventure δεν είναι κακό ....
Επειδή το περίμενα τοοοοοοοσο πολύ και σαν ανθρωπος γενικά είμαι αισιόδοξη (λέμε τώρα
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qwerty
-
- Moderator
-
istar wrote:
qwerty wrote: , ίσως να ήταν πιο απλά τα πράγματα γιατί γενικότερα σαν adventure δεν είναι κακό ....
Επειδή το περίμενα τοοοοοοοσο πολύ και σαν ανθρωπος γενικά είμαι αισιόδοξη (λέμε τώρα) λέω στη φάση αυτή να κρατήσω μόνο αυτή τη φράση .... (απόγνωση ε? το ξέρω
![]()
)
Και πολύ καλά θα κάνεις.
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Yes, είναι ΟΚ!!istar wrote: Χριστίνα ανεξάρτητα με την ταυτότητα του κίλερ (τα νεύρα μου
) πες μου σε παρακαλώ (θέλω τόσο να το ακούσω) το παιχνίδι είναι ΟΚ? (say yes , say yes!!
)
Kι αφού σου είπα αυτό που ήθελες να ακούσεις (αχ, πόσο σε νοιώθω!!) να διεκρινίσω το εξής πολύ βασικό: είναι ΟΚ (και πολύ παραπάνω απ' αυτό βασικά) το παιχνίδι σαν παιχνίδι, όχι σα δεύτερο Still Life. Επουδενί δε θεωρώ πως αγγίζει τα επίπεδα πληρότητας και συναισθηματικής κορύφωσης του Still Life. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως αν "ξεχάσεις" ότι παίζεις τη συνέχεια του Still Life και δεν ξεκινήσεις να το παίζεις περιμένοντας "παπάδες", τότε θα βρεθείς απέναντι σε ένα πολύ καλό adventure που θα σε κερδίσει.
Τώρα, στα επιμέρους χαρακτηριστικά που ανέφερε o qwerty:
Αλλού συμφωνώ, όπως στα απαράδεκτα textures τα οποία πραγματικά με έκαναν να θέλω να βάλω τα κλάματα όσο σκεφτόμουν πως μιλάμε για παιχνίδι με υπογραφή Microids!!
Κι αλλού διαφωνώ, όπως ότι προσωπικά λάτρεψα τους χρονικούς περιορισμούς παρότι γενικά τους σιχαίνομαι. Στην προκειμένη μου μετέδιδαν πολύ έντονα το συναίσθημα του άγχους που ήθελε να δημιουργήσει το παιχνίδι και κατέληξαν να ενταχθούν στα υπέρ του τίτλου.
Ααα, κι ευτυχώς δεν είχα και κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα.
Αν θες τη συμβουλή μου, ξεκίνα να το παίζεις χωρίς να περιμένεις αυτό που είπε πολύ πετυχμένα o qwerty "Δυστυχώς δεν μου έφερε καθόλου στο μυαλό το πρώτο Still Life, το οποίο λατρεύω. Δεν έχει αυτό το κάτι που έκανε ξεχωριστό (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) το προηγούμενο παιχνίδι." Ξεκίνα να παίζεις ένα adventure που θα σου θυμίσει κλειστοφοβική κι αγχωτική ατμόσφαιρα Saw (ελπίζω να σου άρεσαν οι ταινίες) στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η γνωστή Vic, αλλά σε πιο bad-ass έκδοση! Κατ' αυτόν τον τρόπο θα το απολαύσεις σίγουρα περισσότερο. Still Life επουδενί δεν είναι, αλλά είναι πολύ καλό τελικά και θεωρώ μάλιστα πως είναι εξαιρετικά πολλά υποσχόμενο ως η πρώτη δουλειά της συγκεκριμένης ομάδας!
Σημείωση
Ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό: ο εντοπισμός όλων των hotspots μπορεί να αποδειχθεί αρκετά αυξημένης δυσκολίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι (τουλάχιστον εγώ έφτυσα αίμα σε 1-2 σημεία). Οπότε, be warned!! Έχε υπόψιν σου πως ορισμένα hotspots βρίσκονται ΠΟΛΥ κοντά το ένα με το άλλο καθώς επίσης πως σε μια κοντινή οθόνη (εξετάζοντας σε zoom μια περιοχή δηλαδή) δεν υπάρχει απαραίτητα μόνο ένα, συχνά είναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ τα ενεργά hotspots. Αυτά, enjoy!!
Nothing happens unless first a dream...
- qwerty
-
- Moderator
-
Fallen_Angel wrote: ...η qwerty...
Ο είμαι...
Sorry για το offtopic.
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Sorryyyy!!qwerty wrote: Ο είμαι...
![]()
Sorry για το offtopic.
Εν τω μεταξύ ήμουν και σίγουρη πως είσαι "η" και δεν έβαλα το γνωστό "ο/η", τρομάρα μου!! Αλήθεια πάντως δεν το έκανα επίτηδες επειδή δε σου άρεσε το SL2!! Αν και θα ήμουν ικανή αν είχε διαπραχθεί τέτοια ύβρις για το πρώτο, αλλά εσένα σου άρεσε, οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία...
(Αστειεύομαι ασφαλώς!! Κατά λάθος έγινε, έτσι?)
- istar
-
- Templar Hunter
-
Νομίζω πως τώρα είμαι έτοιμη ... Σ ευχαριστώ που ήσουν τοσο τρυφερή μαζι μου
Εντυπώσεις .. soon
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- qwerty
-
- Moderator
-
Fallen_Angel wrote:
Sorryyyy!!qwerty wrote: Ο είμαι...
![]()
Sorry για το offtopic.![]()
Διορθώθηκε πάραυτα!!
Εν τω μεταξύ ήμουν και σίγουρη πως είσαι "η" και δεν έβαλα το γνωστό "ο/η", τρομάρα μου!! Αλήθεια πάντως δεν το έκανα επίτηδες επειδή δε σου άρεσε το SL2!! Αν και θα ήμουν ικανή αν είχε διαπραχθεί τέτοια ύβρις για το πρώτο, αλλά εσένα σου άρεσε, οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία...![]()
(Αστειεύομαι ασφαλώς!! Κατά λάθος έγινε, έτσι?)
Χαχαχα! Kι εμένα μου έκανε εντύπωση που ήσουν έτσι σίγουρη.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πάντως, όλα OK.
Και το πρώτο Still Life όχι απλά μου άρεσε, το λάτρεψα. Ίσως γι'αυτό να γκρίνιαξα έτσι για το 2.
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
Οπότε, αν γενικά δεν είσαι σε καλή ψυχολογία για να παίξεις ένα παιχνίδι που είναι γεμάτο (γεμάτο όμως!!) με timed sequences που οδηγούν σε death, θα σε συμβούλευα να το αφήσεις για αργότερα που θα έχεις ανάλογη διάθεση. Διαφορετικά κινδυνεύεις να μην το απολαύσεις καθόλου κι είναι κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό!
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Ωχ!! Και που θα την βρώ αργότερα την διάθεση αφού γενικά μισώ τα παιγνίδια που πεθαίνω. Δεν θέλω, μάλλον πολλά ζητάω, ασε θα το σκεφτώ αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές αφού το αγόρασα πρέπει να το παίξω, μάλλον οχι....μ..μώτο :shock:
- annapad
-
- Elite Member
-
Γενικά … το still life 2 μπορεί να μην είχε αυτό το μεγαλείο του πρώτου μέρους αλλά ήταν ένα πολύ καλό και αξιόλογο adventure που αξίζει κατά την γνώμη μου καποιος να ασχοληθει μαζί του…
Α!! ναι και κάτι τελευταίο… στην αρ΄χη ..συμφωνω… δικαιολογουν και αποκαλυπτουν καπώς επιφανειακά την ταυτότητα του μασκοφορου serial killer του πρωτου αλλά εν συνεχεια ευτυχώς δίνουν τις απαραίτητες επεξηγήσεις που χρειάζεται ώστε να μην μοιαζει επιπολαιη η αποκαλυψη…. Τωρα πραγματικά αν υπάρχουν κενά στην ιστορια της αποκαλυψης του δολοφονου…δεν ξέρω γιατί ίσως να μην θυμάμαι πολύ καλά το πρώτο… και να μου διαφευγει κατι
"Victims?aren't we all?" Eric Draven The CRow
- woody
- Moderator
-
- Fallen Angel
-
- Homo Adventurous
-
- qrious
-
- Yahvo
-
Fallen_Angel wrote: Προς το παρόν υπάρχει μόνο προς download από την ίδια τη Microids, δες εδώ .
Και μετά πάνε και κλαίγονται για την πειρατεία...
- kate
- Spammer
-
www.gamestop.com/Catalog/Product ... t_id=71834