Αν απαγάγουν το παιδί σου, θα πας στη Dark Side of the Moon;

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Αν απαγάγουν το παιδί σου, θα πας στη Dark Side of the Moon;

Η τριμελής οικογένεια βρίσκεται στο εξοχικό της στη μέση του πουθενά για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Όταν όμως ο Dean ξύπνησε σήμερα το πρωί, διαπίστωσε πως το σπίτι ήταν άδειο. Τα δύο του παιδιά είχαν εξαφανιστεί από τα δωμάτιά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πού βρίσκονται; Ποιος τα πήρε; Υπάρχει περίπτωση να τα πήραν εξωγήινοι; Υπάρχουν εξωγήινοι; Έχουν βάσεις στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριουύ; Είναι δυνατόν;

Η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης του Calm Waters εργάζεται ήδη στη νέα της περιπέτεια, το Dark Side of the Moon: ένα FMV point 'n' click adventure γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, όπου οι αποφάσεις μας θα καθορίσουν και την εξέλιξη της ιστορίας. Η διαδραστική περιπέτεια θα συνδυάζει παραδοσιακά FMV με στοιχεία point 'n' click, ενώ θα διαθέτει και στιγμές στις οποίες θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις πολύ γρήγορα.

Οι δημιουργοί έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και στοχεύουν σε κυκλοφορία του σε ένα χρόνο, τον προσεχή Ιούνιο, για PC, PS4 και Xbox One. Ωστόσο, για να παράξουν κάτι ακόμη μεγαλύτερο και πληρέστερο, ζητάνε αυτές τις μέρες οικονομική ενίσχυση στο Kickstarter.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια