Στο TRUBERBROOK το nerd (φυσικά) θα σώσει τον κόσμο [ενημέρωση]

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel, Castledoque

Στο TRUBERBROOK το nerd (φυσικά) θα σώσει τον κόσμο [ενημέρωση]

Ενημέρωση 12/3/2019

Μπορεί να άργησε (πολύ) λίγο σε σχέση με την προβλεπόμενη αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σήμερα επιτέλους το πολυαναμενόμενο Truberbrook βγήκε στην αγορά για PC, Mac και Linux στο GOG και στο STEAM. ενώ στις 17 Απριλίου αναμένεται και η κυκλοφορία του για Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι υιοθετεί ένα πολύ ιδιαίτερο στυλιστικό ύφος, αφού όλα τα backgrounds έχουν προσχεδιαστεί ως χειροποίητες μινιατούρες που στη συνέχεια σαρώθηκαν με 3D Scanner και στο τέλος έγινε ο συνδυασμός με τους 3D χαρακτήρες. Οπτικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλαίσθητο, ενώ οι υποσχέσεις για μια ιστορία με άρωμα από Twin Peaks και X-Files γαργαλάνε επικίνδυνα τον ουρανίσκο μας. The truth is out there!

Είδηση 22/8/2018

Βρισκόμαστε στο 1967. Η παγκόσμια πολιτική σκηνή ασχολείται με τον Ψυχρό Πόλεμο και το Βιετνάμ, ενώ ταυτόχρονα η Ρωσία και η Αμερική ανταγωνίζονται ποια θα κατακτήσει πρώτη το φεγγάρι. Στην Ευρώπη, οι φοιτητές έχουν ξεχυθεί στους δρόμους από το Παρίσι μέχρι και το Βερολίνο. H δολοφονία του Benno Ohnesorg από αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης γεννά το Φοιτητικό Κίνημα. Ο κόσμος ολόκληρος βρίσκεται σε αναβρασμό. Εκτός, φυσικά, από τα απομονωμένα αγροτικά χωριουδάκια που εξακολουθούν να κινούνται σε χαλαρούς και ανυποψίαστους ρυθμούς. Και εκεί ακριβώς θα βρεθεί ο Hans Tannhauser, ο 20χρονος Αμερικανός ήρωάς μας, ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι αναψυχής στο γερμανικό χωριουδάκι Truberbrook. Άλλο που δεν ήθελε! Ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τη διατριβή του στην κβαντική φυσική. Πού να 'ξερε, όμως, πως μόνο τυχαία δε βρέθηκε εκεί και πως το μέλλον του κόσμου ολάκερου εξαρτάται από αυτόν!

Το Truberbrook είναι μια point 'n' click περιπέτεια μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας, η οποία εκτυλίσσεται σε έναν παράλληλο με τον δικό μας, περίτεχνο και πολύ ιδιαίτερο αισθητικά, κόσμο. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού εμπνέεται από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές Twin Peaks, The X-Files και Stranger Things, ενώ η ιστορία περιπλέκει γερμανικές λαϊκές παραδόσεις με συναρπαστικές στιγμές επιστημονικής φαντασίας, προκειμένου να μας παρασύρει τελικά σε μια ιστορία για την αγάπη και τη φιλία, την πίστη και την αυτογνωσία, τον ξεριζωμό και το κυνήγι φανταστικών μαγισσών.

Μετά από 2+ χρόνια επίμονης εργασίας, και αν όλα πάνε καλά φυσικά, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις εβδομάδες αυτό το πολλά υποσχόμενο adventure.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια