Survival horror με δύσκολους γρίφους το Therapy

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel

Survival horror με δύσκολους γρίφους το Therapy

Πώς σας ακούγεται ένα survival horror πρώτου προσώπου, με δύσκολους γρίφους και ενδιαφέρουσα ιστορία; Πάει καιρός από την τελευταία φορά, σωστά; Το Therapy σκοπεύει να καλύψει ακριβώς αυτό το κενό και να επαναφέρει στο προσκήνιο τα καλύτερα στοιχεία των κλασσικών τίτλων του είδους. Με τα εντυπωσιακά γραφικά και τη σκοτεινή ατμόσφαιρά του σκοπεύει να μας τρομάξει, ενώ ταυτόχρονα με τους δύσκολους γρίφους του σκοπεύει να μας προκαλέσει σκέψη, λογική και φαντασία. Κι όλα αυτά, καθώς θα μας αφηγείται μια ιστορία που προσδοκά να μας κάνει να αναθεωρήσουμε στο τι είναι η αθωότητα.

Το Therapy αισθητικά συνδυάζει το στυλ του ρεαλιστικού με το ζωγραφισμένο στο χέρι και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο αποτελέσμα, το οποίο όσο περισσότερο προχωράμε μέσα στο παιχνίδι και βυθιζόμαστε στην ιστορία του, τόσο περισσότερο δυσκολευόμαστε να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση, τόσο στο περιβάλλον γύρω μας όσο και στην ίδια την ιστορία. Όλα, όμως, παίζουν το ρόλο τους για την επίλυση των δύσκολων γρίφων που μας περιμένουν, καθώς το Therapy δε σκοπεύει να μας πάρει από το χεράκι, αλλά θα απαιτήσει αντίθετα να φανούμε παρατηρητικοί και πολυμήχανοι.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του έτους και ζητάει αυτήν την περίοδο τη βοήθειά μας στο Kickstarter προκειμένου να υλοποιήσει το στόχο του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • To Project δείχνει ότι ακυρώθηκε στις 27/3/19, έχοντας συγκεντρώσει $344, από 13 backers, περίπου ένα μήνα πριν την λήξη της προθεσμίας. Ο στόχος ήταν 26195$. Οπότε μάλλον R.I.P.

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια