Αθάνατη συνταγή μυστηρίου η αμνησία (και) στο Nowhere Lost Memories

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Αθάνατη συνταγή μυστηρίου η αμνησία (και) στο Nowhere Lost Memories

Ο Ισπανός Miguel Angel Alosete αγαπά τα games, και ειδικά τα adventure games. Εργάζεται στην gaming industry αρκετά χρόνια ήδη και έχει συνεργαστεί με τη Nintendo για το σχεδιασμό παιχνιδιών για Wii και DS, αλλά και iOS τίτλων. Πλέον, νοιώθει πως ήρθε η στιγμή να πειραματιστεί σε ένα δικό του, ολόδικο του παιχνίδι, και αποφασίζει να σχεδιάσει μια indie, πρώτου προσώπου, περιπέτεια μυστηρίου.

Η συνταγή που ακολουθεί ο φιλόδοξος δημιουργός είναι πολλάκις δοκιμασμένη (και συνήθως επιτυχημένη): ο ήρωας στο Nowhere - Lost Memories ξυπνά με αμνησία, δε θυμάται ποιος είναι, και δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται, ή γιατί. Νοιώθει, όμως, βαθιά θλιμμένος, σα να του έχει συμβεί κάτι τρομερό. Αντιλαμβάνεται πως ο μόνος τρόπος να βρει απαντήσεις είναι να προχωρήσει μπροστά. Μα κάτι μέσα του ουρλιάζει: "όχι, δε θέλεις να μάθεις γιατί βρίσκεσαι σε τούτη την έρημη πόλη". Η ανάγκη γι' απαντήσεις υπερνικά, όμως, κι η περιπέτειά μας ξεκινά.

Εξερευνώντας μια μυστηριώδη, τρομακτική και φαινομενικά ερειπωμένη (real-time 3D) πόλη, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και να λύσουμε γρίφους αν θέλουμε να πλησιάσουμε την αλήθεια. Και μάλλον μέρος αυτής της αλήθειας είναι πως δεν είμαστε τελικά τόσο μόνοι όσο αρχικά νομίζαμε. Οι εικόνες του παιχνιδιού, άλλωστε, μαρτυρούν μια άλλη... παρουσία που κάθε άλλο παρά φιλική και συζητήσιμη δείχνει. Πολύ σύντομα θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται, μιας και ο σχεδιασμός του παιχνιδιού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί κι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των προσεχών μηνών.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια