Έρχεται το 4ο Syberia και μας πάει στον The World Before!

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, Συντάκτης Fallen Angel

Έρχεται το 4ο Syberia και μας πάει στον The World Before!

Η Microids και ο Benoit Sokal ανακοινώνουν και επίσημα πλέον την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου επεισοδίου της σειράς Syberia. Το Μάιο του 2017 οι αναγνώστες του Adventure Advocate έμαθαν πρώτοι μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Benoit Sokal πως ο ταλαντούχος δημιουργός έγραφε ήδη το τέταρτο κεφάλαιο των περιπετειών της αγαπημενης Kate Walker: «Αυτή την εποχή γράφω το Syberia 4, και είναι αρκετά σκοτεινό! Ναι, το Syberia 4 είναι σκοτεινότερο. Καταπιάνομαι λιγάκι και με τη σεξουαλικότητα της Kate Walker. Αφηγούμαι, επίσης, αντιδράσεις σε βίαιες καταστάσεις. Όχι εξαιτίας των καιρών μας και όσων συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο καθώς και το θέμα και οι καταστάσεις αλλάζουν. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, ακόμη δεν ξέρω καθώς εξακολουθεί να εξελίσσεται ως έργο.»

Τώρα, έρχονται στο φως και επίσημα πλέον οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα περιπέτεια που θα έχει τίτλο Syberia: The World Before και θα μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στις αλησμόνητες περιπέτειες της Kate Walker, διατηρώντας πάντοτε το σήμα κατατεθέν της σειράς: υπέροχη ατμόσφαιρα, έντονα συναισθήματα, μα πάνω απ' όλα μια μυστηριώδη και ποιητική ιστορία. Θα ταξιδέψουμε σε απομακρυσμένες ηπείρους, μα και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, για να ζήσουμε μια ιστορία που πραγματεύεται ουσιαστικά τις δυσκολίες και τις τραγωδίες του 20ου αιώνα. 

Στην ανακοίνωση ο ίδιος ο ο Benoit Sokal μάς λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το ταξίδι της Kate και θα μοιραστώ αυτή την περιπέτεια με την ομάδα της Microids. Θέλουμε να προσφέρουμε στους λάτρεις της σειράς μια ιστορία με ατμόσφαιρα τόσο μυστηριώδη όπως και στα προηγούμενα επεισόδια, με περισσότερα όμως αυτόματα, γρίφους και ασυνήθιστους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να μοιραστώ την εξέλιξη του παιχνιδιού και το σύμπαν του μαζί σας».

Αναμένουμε πολύ σύντομα περισσότερες πληροφορίες και τις πρώτες εικόνες από το παιχνίδι. Μείνετε συντονισμένοι!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Αυτά είναι νέα!

    Εύχομαι να είναι το καλύτερο Syberia και να αποφύγει τα κακώς κείμενα του 3ου.