Δύο αδέρφια ενάντια στην Πανώλη στο θλιβερό Plague Tale: Innocence

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Δύο αδέρφια ενάντια στην Πανώλη στο θλιβερό Plague Tale: Innocence

Βρισκόμαστε στο 1349, στη Γαλλία, όπου η πανώλη έχει ήδη αποδεκατίσει τη χώρα, αφανίζοντας ολόκληρα χωριά. Δύο αδέρφια, η Amicia και ο μικρούλης Hugo, τρέχουν να ξεφύγουν από την Ιερά Εξέταση που τους καταδιώκει, και κρύβονται από χωριό σε χωριό. Μόνο που τα χωριά είναι νεκρά από ανθρώπους και έχουν καταληφθεί από ποντίκια· πολλά ποντίκια, θάλασσες ολόκληρες από τροφαντά, ανθρωποφάγα ποντίκια (που προσωποποιούν προφανώς το Μαύρο Θάνατο). Τον 14ο αιώνα, η Ευρώπη δεν είναι όπως την ξέρουμε, είναι ένας τόπος επικίνδυνος, βάναυσος και κτηνώδης. Η επιβίωση είναι δύσκολη, πόσω μάλλον για δύο παιδιά που τα κυνηγούν οι ιεροεξεταστές.

Το Α Plague Tale: Innocence είναι μια σκοτεινή μεσαιωνική περιπέτεια, η οποία συνδυάζει adventure με stealth gameplay και μας προκαλεί να καταφέρουμε να σώσουμε τα δύο παιδιά, τόσο από την Ιερά Εξέταση όσο και από τα ποντίκια. Μοναδικά μας όπλα αποτελούν το μυαλό και η φωτιά σε μια περιπέτεια όπου η έξοχη μουσική υπόκρουση και τα δυστοπικά σκηνικά πρόκειται να μας βυθίσουν στις πιο θλιβερές και σκοτεινές σελίδες της ιστορίας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα φέτος, αλλά adventure δεν το λες. Μάλλον stealth-action adventure τίτλος είναι ο χαρακτηρισμός που του ταιριάζει. Παιχνιδάρα πάντως και εξαιρετικό σε όλους τους τομείς - γραφικά, gameplay, ιστορία, αφήγηση, μουσική, voice acting όλα τέλεια! Οι Γάλλοι αρχίζουν να μπαίνουν πολύ δυναμικά στο gaming.

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια