Φουτουριστική περιπέτεια σε 8-bit το Land of the Seazogs

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Φουτουριστική περιπέτεια σε 8-bit το Land of the Seazogs

Έχει δημιουργηθεί μια βάση ερευνών για την παρατήρηση των ζώων σε ένα μακρινό και αφιλόξενο πλανήτη, ο οποίος κατοικείται από αρχαία υδρόβια πλάσματα: τους Seazogs. Ο επικεφαλής του κέντρου ερευνών είναι προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό και τελικά αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του παλιού του φίλου καθηγητή Meme, ενός ξακουστού γενετιστή 164 ετών. Ο Meme πολύ γρήγορα θα ανακαλύψει πως κάτι ανησυχητικό συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη, και αν δεν παρέμβει ο ίδιος σύντομα για να λύσει ένα ζήτημα μεγίστης σημασίας, τότε... όλοι κινδυνεύουν.

Το The Land of the Seazogs είναι μια point 'n' click περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με ρετρό 8-bit αισθητική, ξεχωρισττή μουσική υπόκρουση, και παραδοσιακούς μηχανισμούς gameplay: εξερευνούμε κάθε τοποθεσία, έχουμε inventory, λύνουμε γρίφους, ξεδιπλώνουμε μια ιστορία. Ο Ισπανός ανεξάρτητος δημιουργός του παιχνιδιού Manel Garcia έχει ήδη κυκλοφορήσει ορισμένα (casual) παιχνίδια για κινητά και τώρα κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο των adventures με αυτή τη γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές περιπέτεια που θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο με πεισματάρικα ρομπότ, κλώνους, ψηφιακά πλάσματα και εικονοκλαστικούς καλλιτέχνες. Θα μας αφηγηθεί μια ιστορία για τη φιλία, τα όρια της επιστήμης, τη θρησκεία και την απομόνωση, ενώ παράλληλα θα μας προκαλέσει με τους γρίφους και τους διφορούμνους διαλόγους του.

Το Land of the Seazogs κυκλοφόρησε χθες και θα αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο από μια νέα σειρά adventure games αν όλα πάνε καλά. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια