Μύτες από φλάουτα και δύσκολοι γρίφοι στο Inner World [ενημέρωση]

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016, Συντάκτης Fallen Angel

Μύτες από φλάουτα και δύσκολοι γρίφοι στο Inner World [ενημέρωση]

Ενημέρωση 12/08/2016

Κι ενώ οι επόμενες περιπέτειες του Robert βρίσκονται ήδη στα σκαριά, η δημιουργός εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως το πρώτο μέρος του παιχνιδιού που τόσο απολαύσαμε, θα κυκλοφορήσει οσονούπω για τις κονσόλες Xbox και Playstation. Τα παραδοσιακά point 'n' click adventures κερδίζουν σταθερά έδαφος στο ευρύ κοινό, ακόμη και μ καθυστέρηση χρόνων.


Είδηση 20/09/2013

Καλώς ήλθατε στην Asposia, ένα μυστηριώδη κόσμο που βρίσκεται μέσα σε μια τεράστια «φούσκα» κενού αέρος. Σας φαίνεται περίεργο; Ακόμη πιο αλλόκοτο είναι το σύστημα εξαερισμού αυτού του κόσμου, το οποίο βασίζεται σε τρεις τεράστιες ανεμογεννήτριες. Κι ακόμη πιο τρελός είναι ο πρωταγωνιστής στο ανερχόμενο αυτό adventure: ο Robert, ένας αφελής και γελαστός μαθητευόμενος στο τελευταίο ανεμο-μοναστήρι, θα μας ταξιδέψει σε αυτόν το φευγάτο κόσμο με τους αστείους χαρακτήρες. Οι μπελάδες ξεκινούν όταν ξαφνικά οι ανεμογεννήτριες σταματούν να λειτουργούν. Στο δρόμο υπάρχουν, όμως, πάρα πολλές ακόμη αναπάντεχες εκβάσεις...

Οι χαρακτήρες είναι θεότρελοι (η μύτη του Robert είναι σαν φλάουτο!), οι διάλογοι αστείοι, οι καταστάσεις και οι γρίφοι σα βγαλμένοι από καρτούν-φαρσοκωμωδία. Από τεχνικής άποψης, βλέπουμε έναν απίστευτο κόσμο σχεδιασμένο στο χέρι, με έμφαση στη λεπτομέρεια, ένα σύστημα με κλιμακωτά hints για όταν κολλήσουμε σε κάποιο γρίφο, κι ένα πολύ ατμοσφαιρικό και γλυκό soundtrack.

Μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του τη Laura (επάγγελμα: thief), ο αλλοπρόσαλλος μυτόγκας θα γνωρίσει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, περίεργα τέρατα και φυσικά, ζόρικους γρίφους που μόνο σε αυτόν τον ιδιαίτερο κόσμο θα είχαν νόημα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια