Το όνειρο συναντά την πραγματικότητα στο To the Moon [ενημέρωση]

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Το όνειρο συναντά την πραγματικότητα στο To the Moon [ενημέρωση]

Ενημέρωση 30/11/2015

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο minisode που είχε κυκλοφορήσει ως DLC, o Kan Gao (Reives) και η Freebird Games κυκλοφορούν ένα ακόμη DLC, πολύ διαφορετικό όμως. Αυτή τη φορά, έχουμε ένα σύντομο κόμικ που ακούει στον τίτλο To the Moon, too! το οποίο βρίσκει τους Platypus (Platplat) και Paper Rabbit να προσπαθούν να ξανασμίξουν με τους Johnny και River.

Έναντι μικρού αντιτίμου (λιγότερο από 1€), το πλήρες κόμικ κατεβαίνει στο φάκελο του παιχνιδιού στο Steam και περιμένει να το απολαύσετε σε υψηλή ανάλυση ειτε σε .PDF είτε σε εικόνες .JPG. Σας ελειψε το ταξίδι προς το φεγγάρι; Ευκαιρία να ξαναγυρίσετε στον κόσμο του για λίγο!


Είδηση17/11/2011

Είστε ηλικιωμένοι, ακίνητοι στο κρεββάτι, κι o Θάνατος σας κλείνει πονηρά το μάτι, όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε για λίγες μόλις στιγμές το μεγαλύτερο όνειρό σας. Όποιο κι αν είναι αυτό. Αλλά αμέσως μετά να πεθάνετε. Τι θα κάνατε; Θα αποζητούσατε μια σύντομη γεύση ολοκλήρωσης που όμως θα οδηγούσε στο θάνατό σας; Ή θα προτιμούσατε να ζήσετε όσο καιρό σας έχει μείνει στην ησυχία των γηρατειών σας; Κι αν επιλέξετε το πρώτο μονοπάτι, ξέρετε ποιο όνειρο θα θέλατε να ζήσετε; Ο Kan Gao (Reives) και η Freebird Games παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή με το νέο τους (indie) adventure "To the Moon".

Το παιχνίδι παρουσιάζει την ιστορία δύο γιατρών, της Eva Rosalene και του Neil Watts, καθώς ταξιδεύουν μες τις αναμνήσεις ενός ετοιμοθάνατου γέροντα, του Johnny, για να εκπληρώσουν την τελευταία του επιθυμία. Οι δύο γιατροί θέλουν να εμφυτεύσουν στο μυαλό του γέροντα την ανάμνηση της πραγματοποίησης του μεγαλύτερου ονείρου του: να πάει στο φεγγάρι. Έτσι, λοιπόν, εισχωρούν στις αναμνήσεις του και κινούμενοι προς τα πίσω, περνούν από σκόρπιες μνήμες κι ενθυμίσεις για να φτάσουν τελικά μέχρι την παιδική του ηλικία.

Η διαδικασία, όμως, έχει κι ένα αντίτιμο: μπορεί να γίνει μόνο στο νεκροκρέββατο κάποιου επειδή μετά τον αφήνει παντελώς ανίκανο να λειτουργήσει. Μα για εκείνες τις λίγες στιγμές αφότου ξυπνήσει από την... επέμβαση στις αναμνήσεις του, ο ηλικιωμένος θα έχει την ευκαιρία να νοιώσει την απόλυτη ευτυχία, αυτή που σου προσφέρει ένα όνειρο, ένα πολύ ξεχωριστό όνειρο, όταν πραγματοποιείται.

Με μια πρώτη ματιά, το παιχνίδι φαίνεται σαν ένα κλασσικό RPG παλιότερης εποχής. Ωστόσο, πρόκειται για καθαρόαιμο story-driven point 'n' click adventure. Κι αν θέλετε να βεβαιωθείτε επ' αυτού προτού το αγοράσετε (12€), αρκεί να παίξετε το demo του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια