Σκοτεινή, ενήλικη και χιουμοριστική περιπέτεια το Chicken Police

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019, Συντάκτης Akarasimos

Σκοτεινή, ενήλικη και χιουμοριστική περιπέτεια το Chicken Police

Μια μυστηριώδης κυρία... Μια παράξενη περίπτωση... και οι πιο σκληροί αστυνομικοί της άγριας φύσης!

Ο Sonny Featherland και ο Marty McChicken ήταν κάποτε θρυλικοί ως συνεργάτες ντετέκτιβ στο Clawville PD, η οποία αποκαλείται κοροϊδευτικά Chicken Police. Όμως η εποχή τους ξεπέρασε... Ο Sonny είναι ένας πρώην καμένο αλκοολικός αστυνομικός που ξοδεύει τις μέρες του σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, ενώ ο Marty κρύβεται πίσω από το σήμα του ντετέκτιβ, χάνοντας αργά τον εαυτό του και τη μοίρα της πόλης που κάποτε αγαπούσε τόσο πολύ.

Τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μια μυστηριώδης γυναίκα επισκέπτεται τον Sonny με μια δουλειά που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο το μέλλον του, αλλά και το παρελθόν του. Έτσι, ο Sonny και ο Marty ξανασμίγουν σε μια υπόθεση πιο ξένη που παρόμοιά της δεν είχαν ξανασυναντήσει ποτέ! Είναι έτοιμοι να βυθιστούν στα βάθη της Clawville, όπου τα αρχέγονα ένστικτα ανακτούν αργά τον έλεγχο έναντι της κοινής λογικής.

To Chicken Police είναι ένα παιχνίδι σκοτεινής περιπέτειας, που λαμβάνει χώρα σε ένα φανταστικό σύμπαν, το Wilderness. Έχει μια λαμπρή, σκοτεινή ιστορία, με ενήλικα θέματα δοσμένα με μοναδικό, παράλογο χιούμορ. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία από κλασικές point & click και αφηγηματικές περιπέτειες, που συνοδεύεται από κείμενα με πλούσια ιστορία και ένα ενδιαφέρον μα πολύπλοκο σύστημα ανάκρισης ως ντετέκτιβ και ένα σύνολο προαιρετικών, ανατρεπτικών και κρυφών περιεχομένων. Το Chicken Police χαρακτηρίζεται ως ενήλικη περιπέτεια γιατί παρόλο της χιουμοριστικής του προσέγγισης, ασχολείται με θέματα όπως ο ρατσισμός, ο κανιβαλισμός ή η αστυνομική βία και η διαφθορά.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια