It's football night!... και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Constantine_R

It's football night!... και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Η ομάδα Cloak and Dagger είναι γνωστή στους κύκλους των freeware adventures αφού έχει κυκλοφορήσει μερικούς από τους αξιολογότερους δωρεάν τίτλους εκεί έξω όπως το Mudlarks, το The Terrible Old Man και το A Date in the Park. Το Football Game είναι το πρώτο τους μικρό, εμπορικό adventure που ετοιμάζουν και έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από το Steam.

Υποδυόμαστε το Tommy, τον καλύτερο παίχτη football των Purchase Country Turbines, που είναι η τοπική ομάδα του λυκείου του East Bend. Ο Tommy χαίρει όλης της δημοτικότητας που έχουν τα παιδιά σαν και αυτόν και έχει και τις ανάλογες επιτυχίες στα κορίτσια. Σήμερα είναι ημέρα παιχνιδιού και η αγαπημένη του τον περιμένει στις κερκίδες. Κάτι όμως δεν πάει καλά...

Το Football Game είναι ένα point n’ click adventure που αντλεί έμπνευση από την αμερικάνικη κουλτούρα των ‘80’s και τις ταινίες του David Lynch. Στη μικρή του διάρκεια, περίπου μιας ώρας, θα συναναστραφείτε σε διάφορους περίεργους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων φίλων, εχθρών, δασκάλων και μιας ανισόρροπης μητέρας. Η ομάδα ανάπτυξης κάνει λόγω για έναν "μπερδεμένο, πειραματικό τρόπο αφήγησης" που θα ξετυλίγεται μέσα από κλασικούς μηχανισμούς του είδους.

Το παιχνίδι αναμένεται σύντομα και η τιμή του περισσότερο συμβολική θα είναι αφού δεν θα ξεπερνά τα 2 ευρώ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια