Κυνηγήστε αρχαίους θησαυρούς στο Realm of the Turtle King

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Κυνηγήστε αρχαίους θησαυρούς στο Realm of the Turtle King

Μια αρχαία κατάρα τρυπώνει στο μυαλό του Hero Neustadt, του ήρωα της περιπέτειάς μας: "A man who gazes upon the turtle king surrenders his life to the mercy of the Gods". Όλη του η ζωή ορίζεται τελικά από την ακατανίκητη επιθυμία του να μάθει για την κατάρα, να δει αν αληθεύει, να την καταλάβει, και κυρίως να συνεχίσει την αποστολή που ξεκίνησε ο παππούς του 13 χρόνια πριν. Η πενταμελής ομάδα της αποστολής αναζητούσε το μυθικό πλάσμα Turtle King. Σύμφωνα με το θρύλο, η χελώνα είχε στο καβούκι της χαραγμένο ένα χάρτη που οδηγούσε σε έναν αμύθητο θησαυρό, αιώνων παλιό. Η αποστολή έφτασε στο βασίλειο της Tonga, πέρασε από τα νησιά Cook, και κατέληξε στην κοιλάδα των Γιγάντων. Κάπου εκεί χάθηκαν, όμως, μυστηριωδώς τα ίχνη του παππού του Hero.

Ο ήρωάς μας μπορεί να αποφοίτησε από το τμήμα Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης και να έγινε ένας καλά καταρτισμένος επιστήμονας, αλλά ποτέ του δεν υπήρξε φίλος της περιπέτειας και της εξερεύνησης. Θα χρειαστεί, λοιπόν, τη βοήθειά μας, ώστε να τον κατευθύνουμε (με point 'n' click) προς τη σωστή κατεύθυνση για να μιλήσει, να κοιτάξει, να περπατήσει, αλλά και να... μυρίσει όσους και όσα τον περιμένουν σε αυτή την περιπέτεια αναζήτησης όχι μόνο του θησαυρού, αλλά και της αλήθειας του τι συνέβη τελικά στον αγαπημένο του παππού.

Το πρώτο επεισόδιο του Realm of the Turtle King με τίτλο "Ghosts from the Past" αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του τριμήνου και να μας ταξιδέψει σε ένα άκρως περιπετειώδες και adventur-ικό Οκτώβριο του 1929 σε κόσμους εξωτικούς και μυστηριώδεις.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια