Στο Relapse είμαστε το ποντίκι που κυνηγά η γάτα

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Relapse είμαστε το ποντίκι που κυνηγά η γάτα

Πληροφορηθήκαμε πως το Arcadia, το κλειστό πλέον βικτοριανό άσυλο, θα κατεδαφιστεί προκειμένου να ολοκληρωθούν νέα σχέδια στην περιοχή. Ως blogger, θέλαμε να κάνουμε μια βόλτα από εκεί για να τραβήξουμε καμιά φωτογραφία προτού κατεδαφιστεί. Λίγο πριν φύγουμε, όμως, κάποιος μας επιτίθεται. Κάποιος που θέλει να παίξει ένα παιχνίδι που ίσως καταλήξει στο θάνατό μας. Γιατί; Όλα ξεκίνησαν το 1971 στη Βρετανία όταν αποφάσισαν να κλείσουν τα ψυχιατρικά άσυλα και να στείλουν τους ασθενείς στη Φροντίδα της Κοινότητας. Και πράγματι, έτσι έκαναν τα χρόνια που ακολούθησαν. Μεταξύ των ασθενών είναι και ο Terry Quirk, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το 1987 από το Ψυχιατρικό Άσυλο Arcadia. Το 2016 σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά του, όμως, και τώρα θέλει να παίξει: αυτός θα 'ναι η γάτα κι εμείς το ποντικάκι του.

Στο horror/adventure Relapse θα πρέπει να λύσουμε τους γρίφους και να διαφύγουμε προτού μας πιάσει ο διώκτης μας. Θα τα καταφέρουμε; Στο χέρι μας είναι. Οι γρίφοι διαθέτουν επιλογή βαθμού δυσκολίας, μα και εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης. Βέβαια, όλα γίνονται πιο δύσκολα όταν ο τρόμος κυβερνά τις αισθήσεις μας. Εμπνευσμένο από τα Amnesia, Penumbra και Myst (θανατηφόρος συνδυασμός!) το παιχνίδι μας προσκαλεί να αποκαλύψουμε την πλούσια και βαθιά ιστορία του που θα μας μάθει πώς ήταν κάποτε η ζωή στα ψυχιατρικά άσυλα της Βρετανίας.

Για να αποφασίσετε αν θέλετε να βοηθήσετε το Relapse στην kickstarter εκστρατεία που ξεκίνησε, μπορείτε να παίξετε το demo που έχει ήδη κυκλοφορήσει και δίνει μια σαφή εικόνα της ικανότητας των δημιουργών.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια