Σκοτεινό παραμύθι παλιά κοπής το Anna's Quest [ενημέρωση]

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Σκοτεινό παραμύθι παλιά κοπής το Anna's Quest [ενημέρωση]

Ενημέρωση 20/06/2015

Όλα τα πλάσματα του κόσμου ξεκίνησαν πορεία: μάγισσες, φαντάσματα, τρολς και καταραμένες πριγκίπισσες βρίσκονται τώρα καθ' οδόν για την οθόνη σας· και πλησιάζουν, ολοένα και περισσότερο πλησιάζουν. Αναμένεται να σας πολιορκήσουν στις 2 Ιουλίου (όταν θα κυκλοφορήσει το πολλά υποσχόμενο αυτό point and click adventure). Μέχρι τότε, απολαύστε ένα ολοκαίνουριο, υπέροχο trailer.
 


Είδηση 11/08/2014

Σε μια παράξενη χώρα κάπου μακριά -πολύ μακριά- από τη δική μας, ζουν μάγισσες, φαντάσματα, τρολς, και μαγεμένες πριγκίπισσες. Εκεί, βαθιά μέσα στο δάσος, ζει και η Anna, ένα θαρραλέο κορίτσι που αγαπά πολύ τον παππού της. Μια μέρα ο παππούς της αρρωσταίνει βαριά από μια περίεργη ασθένεια, και η Anna αναγκάζεται να τον αφήσει για να πάει να βρει τη θεραπεία που θα του σώσει τη ζωή. Ο κόσμος, όμως, είναι πολύ πιο επικίνδυνος και αλλόκοτος απ' όσο φανταζόταν η μικρή μας ηρωίδα.

Η κακιά μάγισσα Winfriede απαγάγει την Anna και τη χρησιμοποιεί στο καινούριο της πείραμα. Τα αποτελέσματα του πειράματος είναι θεαματικά, και η Anna αποκτά τηλεκινητικές ικανότητες. Πού να το φανταζόταν η κακιά μάγισσα πως με τη βοήθεια αυτών των νέων δυνάμεων, αλλά και του Ted, ενός αγοριού που έχει μεταμορφωθεί σε λούτρινο αρκουδάκι, η Anna θα καταφέρει να δραπετεύσει από τα δεσμά της; Η κακιά μάγισσα θα τους κυνηγήσει, αλλά οι μικροί μας ήρωες θα βρίσκονται συνέχεια(;) ένα βήμα μπροστά και θα της ξεφεύγουν.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημά τους. Σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα παραμύθια των αδερφών Grimm και διάφορες ευρωπαϊκές λαϊκές παραδόσεις, η Anna με τον Ted θα συναντήσουν πολλά πλάσματα στο δρόμο τους. Άλλα θα χρειαστούν τη βοήθειά τους, ενώ άλλα θα πρέπει να τα αποφύγουν. Όλα, όμως, θα παίξουν το ρόλο τους στην περιπέτεια της μικρής ηρωίδας όσο θα αναζητά την πολυπόθητη θεραπεία για τον άρρωστο παππού της.

Ακούγεται ανέμελο και παραμυθένιο; Είναι. Βλέπετε, οι βετεράνοι στο σχεδιασμό adventures της Daedalic ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Αυστραλούς Dane Krams και αναπτύσσουν ένα παραδοσιακό point 'n' click adventure, γεμάτο μαύρο χιούμορ και περιπέτεια που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε κόσμους ξένους. Σε κόσμους σκοτεινούς και παραμυθένιους, όπου κατοικούν αμέτρητα μυθικά πλάσματα, το καθένα από τα οποία θα μας πει τη δική του ιστορία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια