Φήμες θέλουν να καραδοκεί στις σκιές το Black Mirror 4 [ενημέρωση]

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Φήμες θέλουν να καραδοκεί στις σκιές το Black Mirror 4 [ενημέρωση]

Ενημέρωση 16/08/2017

Όχι μόνο επιβεβαιώνονται τελικά οι φήμες, αλλά υλοποιούνται και πολύ-πολύ νωρίτερα απ' όσο θα περιμέναμε: η νέα ιστορία στη σειρά του Black Mirror είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου για να μας θυμίσει ότι μερικές φορές «το αίμα νερό γίνεται»! Απολαύστε τις πρώτες -υπέροχες!- εικόνες που κυκλοφόρησαν, δείτε το ολοκαίνουριο trailer και πάμε να μάθουμε δύο πράγματα για το νέο αυτό ατμοσφαιρικό θρίλερ.

Καταρχάς, παρότι η ιστορία θα είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες, η ατμόσφαιρα τρέλας και ψυχολογικής απόγνωσης παραμένουν στην καρδιά του Black Mirror, αποτίοντας πάλι διακριτικό φόρο τιμής στους μαέστρους του είδους E.A. Poe και H.P. Lovecraft. Το gameplay παραμένει point 'n' click, αλλά αυτή τη φορά το βάρος έχει πέσει στην αλληλεπίδραση με φαντάσματα από τα οράματα-εφιάλτες που μας βασανίζουν καθώς αποκαλύπτουν σταδιακά το παρελθόν της οικογενείας μας. Τα γραφικά είναι σαφώς βελτιωμένα, ενώ οι διάλογοι υπόσχονται ένα υψηλού επιπέδου casting. Όσο για την ιστορία; Τρέλα και απόγνωση!

Ο David Gordon ποτέ δε γνώρισε καλά τον πατέρα του. Παρόλα αυτά, σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ο πατέρας του αυτοκτόνησε. Πηγαίνοντας στην οικογενειακή έπαυλη στα Ηighlands της Σκωτίας, ο ήρωάς μας θα διαπιστώσει πως ο θάνατος του πατέρα του ήταν «υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες» και πως οι τελευταίες εβδομάδες του καλύπτονταν από ένα πέπλο μυστηρίου. Με πρόφαση τα κληρονομικά, ο Gordon αποφασίζει να παραμείνει στην έπαυλη του πατέρα του, να γνωρίσει την οικογένειά του, και ασφαλώς να ρίξει φως στις λεπτομέρειες που περιβάλλουν το θάνατό του. Άλλωστε, πάντοτε φοβόταν πως οι εφιάλτες που του έχουν στερήσει τον ύπνο όλη του τη ζωή ήταν το πεπρωμένο του και συνδέονταν με την οικογενειακή του ιστορία και τις κατάρες που έλεγε ο πατέρας του. Έφτασε η ώρα να αναζητήσει απαντήσεις και τη γυμνή αλήθεια.


Είδηση 24/05/2017

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα trailer που άναψε φωτιές στους φίλους της σειράς, μιας και δήλωνε ξεκάθαρα πως το τέταρτο επεισόδιο βρισκόταν ήδη υπό ανάπτυξη. Κι ενώ όλα έδειχναν πως πρόκειται για fan project το οποίο πολύ πιθανά να σκόνταφτε σύντομα σε «επίσημα» σκαλοπάτια, ένας αναγνώστης του Adventure Treff ανακάλυψε χθες πως το παιχνίδι έχει ενταχθεί σε γερμανικές λίστες κυκλοφορίας για PC, Xbox One και PS4 τον προσεχή Νοέμβριο, και μάλιστα με εκδότη τη Nordic Games! Ίσως οι δημιουργοί να καθυστέρησαν την επίσημη ανακοίνωση αναμένοντας τη συγχώνευση της THQ Nordic με την Koch Media, η οποία έκλεισε χθες. Ίσως να πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που είδαμε στο trailer της ArteGames Studio. Ίσως πάλι και να πρόκειται απλώς για όνειρα θερινής νυκτός. Μόνο ο χρόνος θα δείξει...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Συμφωνώ απολύτως. Το δε τρίτο το βαρέθηκα του θανατά!

  • Σε απάντηση: pornostars

    ε οχι, εδω θα διαφωνίσουμε, εγω το καταχάρηκα το 3ο, μονο το τέλος του θεωρω πως σκάλωσε καθως και ειχες καταλάβει το τελος μερικες ωρες πριν αλλα κ κλεινει και δεν δινει τον απαραίτητο επίλογο. κατα τα αλλα, μια χαρα ηταν :)
    αλλα έκλεισε, δε χρειάζεται να βγαλουν απο την μύγα ξύγκι!

  • Δεν νομιζω πως το χρειαζομαστε. η ιστορία του Black Mirror εκλεισε κ εκλεισε αρκετα καλά, δεν υπάρχει λόγος να αρμέγουμε στο έπακρο franchises, μπορούμε να δοκιμάσουμε νέες ιστοριες :)

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια