Δωρεάν Preview Demo του The Last Crown-Blackenrock! [ενημέρωση]

Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020, Συντάκτης Fallen Angel, Castledoque

Δωρεάν Preview Demo του The Last Crown-Blackenrock! [ενημέρωση]

Ενημέρωση 18/05/2020

Φαίνεται απίστευτο πως έχουν περάσει 3 χρόνια από τη μη-κυκλοφορία του The Last Crown-Blackenrock (The Lost Crown 2). Και εκεί που κοντεύαμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι ή να το κατατάξουμε απογοητευμένοι στα vaporware, ξαφνικά κυκλοφορεί δωρεάν preview demo διαθέσιμο προς όλους! Να τολμήσουμε να ελπίσουμε πως επιτέλους είναι κοντά και η πλήρης κυκλοφορία;


 

Ενημέρωση 18/06/2017

Κι όμως τα νέα είναι καλά αυτή τη φορά! Το Blackenrock (TLC2) θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι (προς φθινόπωρο). Και αν νομίζατε πως μπορείτε αν το ολοκληρώσετε σε ένα απόγευμα όπως τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια, μάλλον γελιέστε. Η διάρκειά του αναμένεται να είναι διπλάσια από το πρώτο Last Crown! Άργησε, μα άξιζε τελικά!

 


Ενημέρωση 12/04/2015

Μια νέα ανάρτηση στο blog του δημιουργού, έρχεται ανήμερα του Πάσχα να μας ξεσηκώσει. Ο Boakes ομολογεί πως έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και συνειδητοποίησε πως δε θα προλάβει να μας αφηγηθεί όλες τις ιστορίες που έχει στο μυαλό του αν συνεχίζει να σχεδιάζει παιχνίδια μόνος του. Αποφάσισε, λοιπόν, να ζητήσει βοήθεια και να προσλάβει όσους μπορεί για να προχωρά ταχύτερα η ανάπτυξη.

Ήδη εργάζονται δύο νέοι προγραμματιστές στην πολυπόθητη συνέχεια των περιπετειών, τα γραφικά έχουν ανασχεδιαστεί όλα εξ αρχής, οι ηχογραφήσεις και τα voice overs έγιναν με τη βοήθεια της δραματικής σχολής και διαφόρων μελών θεατρικών ομάδων της Κορνουάλης, ενώ ο στενός του φίλος και συνεργάτης Matt Clark παραμένει πάντοτε πολύτιμη αρωγός. Όλα δείχνουν πως φέτος το Ηalloween θα μεταφερθούμε ξανά στην παραλιακή πόλη του Saxton και θα βυθιστούμε σε μια καινούρια περιπέτεια μυστηρίου και φαντασμάτων. Μάλιστα αυτή τη φορά θα δούμε και το εσωτερικό του Sleep Walker train. Πώς και γιατί, άραγε;

Στην ίδια ανάρτηση μαθαίνουμε, όμως, και γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τα μελλοντικά σχέδια του Boakes σχετικά με τις περιπέτειες που έχει στο μυαλό του και θέλει να αναπτύξει. Η μεγάλη αποκάλυψη ακούει στο όνομα Rendlesham και πρόκειται ουσιαστικά τόσο για το τέταρτο Dark Fall, το οποίο θα διαδραματίζεται σε ένα ερειπωμένη, βικτοριανής εποχής προβλήτα, όσο και για ένα adventure με εξωγήινους που τόσο έλκουν το δημιουργό όπως ο ίδιος ομολογεί. Στο δάσος του Rendlesham που βρίσκεται εκεί κοντά συνέβη τη δεκαετία του '80 ένα... συμβάν. Το παιχνίδι δε θα θυμίζει σε τίποτα το Slender· αντίθετα, θα είναι μια ντετέκτιβ ιστορία μυστηρίου και συνωμοσίας που θα μας ανατριχιάσει σιγά-σιγά. Εάν όλα αυτά σας ακούγονται ενδιαφέροντα και θα θέλατε κι εσείς να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη των μελλοντικών παιχνιδιών του Boakes, σπεύσατε να του το πείτε είτε στο Twitter είτε στο Linkedin. Σκοπεύει να συνεργαστεί τον προσεχή χειμώνα με νέους συνεργάτες για τις νέες του περιπέτειες.


Ενημέρωση 17/09/2014

Δυστυχώς, ούτε φέτος θα δούμε το Blackenrock στο Halloween. Σύμφωνα με δημοσίευση του ταλαντούχου (αλλά αργής καύσεως) δημιουργού στο blog του "υπάρχουν ακόμη πραγματάκια να γίνουν προτού κυκλοφορήσει το Blackenrock (η άξια συνέχεια του The Lost Crown)". Παρόλα αυτά, υπάρχουν και καλά νέα μιας και μαθαίνουμε ότι τελικά το παιχνίδι δε θα είναι ένα teaser, αλλά έχει εξελιχθεί σε κανονικό adventure game, μεγαλύτερο μάλιστα και από το TLC1, που θα μας γνωρίσει τόσο την περιοχή του Saxton όσο και τους κατοίκους της μικρής, παραλιακής πόλης.


Είδηση 19/10/2013

Σε πρόσφατη δημοσίευση μέσω του blog του, ο Jonathan Boakes μίλησε περί Last Crown και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει (μαζί με την Iceberg Interactive) σχετικά με την κυκλοφορία του νέου adventure. Δυστυχώς, θα αργήσει λίγο ακόμη, καθώς εκκρεμούν ορισμένες ηχογραφήσεις, οι οποίες θα γίνουν το φθινόπωρο. Ο Bloakes, όμως, έσπευσε να ενημερώσει για ένα νέο, μικρό κι αυτοτελές κεφάλαιο της οικογένειας Crown, που στοχεύει συγκεκριμένα στο αμερικανικό Halloween.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες ετοιμάζονται για τη γιορτή στο Bear Inn του Saxton, ανάβουν κολοκύθες και λένε τρομακτικές ιστορίες. Ο Nigel ετοιμάζεται να πει μια ιδιαίτερα τρομακτική ιστορία... η οποία είναι και το παιχνίδι που θα παίξουμε!

Στο The Halloween Haunting, λοιπόν, θα δούμε πάλι τους Nigel Danvers και Lucy Reubans. Μεταφερόμαστε στο νησί του Blackenrock, ένα ξερό, έρημο βραχάκι όπου κατοικούν φαντάσματα και μερικά πολύ σκληροτράχηλα κι αποφασισμένα... πρόβατα! Πριν από εκατό χρόνια, εξελίχθηκε στο νησί μια φρικιαστική τραγωδία: τα μέλη του Keeper's Cottage (πατέρας, μητέρα κι ο μικρός Edward), βρέθηκαν νεκρά. Ο Peter, ο δίδυμος αδελφός του μικρού, έγινε άφαντος. Κάποιοι λένε ότι η υπηρέτρια, η Anna Whittle, ήταν μάγισσα. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι ο πατέρας έκανε μαγικά ξόρκια κι επικλήσεις μαύρης μαγείας. Ενώ άλλοι λένε ότι ένας μυστηριώδης επισκέπτης περνούσε τα μεσάνυχτα από το μικρό σπίτι.

Ένα νέο μυστήριο για τους φαντασματοκυνηγούς. Αυτή τη φορά, όμως, θα έχουν το GhostGadget να τους βοηθήσει. Ο Bob Tawny μεταφέρει τους δύο ήρωες με το σκάφος του στο νησί (αν και δεν ήταν πρόθυμος αρχικά). Είναι ένα ζοφερό απόγευμα, με ομίχλη και άσχημο καιρό. Ωστόσο, ο Nigel κι η Lucy ξεκινούν να εξερευνούν το νησί και το άδειο σπίτι γυρεύοντας στοιχεία. Δυστυχώς, όμως, ο καιρός αγριεύει και όταν σκοτεινιάζει, ο Bob διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να παραλάβει τους εξερευνητές μας. Θα πρέπει να περάσουν τη νύχτα στο Blackenrock...

Το παιχνίδι θα διατίθεται ως DRM-free δωρεάν προς 5 δολάρια. Τα έσοδα θα πάνε κατευθείαν στο Last Crown, αλλά και το First Crown (το τελικό μέρος της τριλογίας).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα