Παλαβομάρα στις περιπέτειες των Dog Mendonca & PizzaBoy [ενημέρωση]

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016, Συντάκτης Akarasimos

Παλαβομάρα στις περιπέτειες των Dog Mendonca & PizzaBoy [ενημέρωση]

Ενημέρωση 21/01/2016

Μετά το επιτυχημένο τελικά Kickstarter και την ανακοίνωση πως εκδότρια εταιρεία θα είναι τελικά η Koch media, το The Interactive Adventures of Dog Mendonça & Pizza Boy θα κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις εβδομάδες, στις 4 Μαρτίου. Προς το παρόν, προσφέρει νέες εικόνες για να απολαύσουμε.

 


Ενημέρωση 05/11/2014

Τρεις ημέρες έχουν απομείνει στο Dog Mendonça για να τα καταφέρει στο Kickstarter campaign του και τα πράγματα δε δείχνουν καλά. Έτσι, λοιπόν, οι δημιουργοί κυκλοφορούν (πρώιμο) demo του παιχνιδιού και μας προσκαλούν να ρίξουμε μια ματιά στη δουλειά τους. Μπορείτε να το κατεβάσετε είτε από εδώ (user "lorenzo" και password "llamas"), είτε από το Steam.  


Είδηση 18/10/2014

Κι αν είναι όντως αληθινές όλες οι ιστορίες με τέρατα που μας έλεγαν όσο ήμασταν παιδιά; Κι αν απλώς μας τις έλεγαν λάθος; Η πορτογαλική σειρά κόμικ "Οι φανταστικές περιπέτειες των Dog Mendonca & Pizza Boy" έχει ήδη απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, ενθουσιάζοντας πολύ κόσμο. Τόσο πολύ που ήρθε η ώρα να μεταφερθεί το επιτυχημένο κόμικ και στις οθόνες μας σε μια σειρά adventure παιχνιδιών, όπου κάθε επεισόδιο θα αφηγείται μια ανεξάρτητη περιπέτεια/υπόθεση των ηρώων και ένα ανελέητο τρελό κυνηγητό τεράτων. Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα βασικά για όσους (όπως εμείς) δε τα γνώριζαν από πριν.

Εδώ και χρόνια, οι άνθρωποι και τα υπερφυσικά όντα ζούσαν τη ζωή τους σε σχετική ειρήνη. Όλα αυτά ίσχυαν γιατί ο «Κώδικας», ένα σύνολο κανόνων που αποτρέπει τα τέρατα να παρεμβαίνουν στις ζωές των λεγόμενων κανονικών ανθρώπων. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στη Λισσαβόνα που έχει γίνει μια νέα Καζαμπλάνκα, όπου οι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους αγνοούν όλους τους ασυνήθιστους επισκέπτες. Μέχρι που κάποιος σπάει τον «Κώδικα».

Και εδώ έρχεται η ομάδα του Dog Mendonca για να ζήσει μία ακόμα από τις παλαβές περιπέτειές της. Ποια ομάδα; O Dog Mendonca είναι ένας λυκάνθρωπος -διαφορετικός από τους άλλους- που ελέγχει την κατάρα του χρησιμοποιώντας την ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ανθρώπους και τα τέρατα. Λίγο τεμπέλης, αρκετά τρελός, μεγάλος τσαρλατάνος, αλλά άφοβος πολεμιστής σε όλες τις παλαβές μάχες που έχει μπλέξει.

Από την άλλη ο Eurico, ένας πρώην pizza-ντελιβεράς που δεν φημίζεται την εξυπνάδα, την ομορφιά ή την ασχήμια του, είναι ένας αδιάφορος τύπος που βρέθηκε κατά λάθος μπλεγμένος σε αυτή την αποκρυφιστική παρέα. Στην τρελή αυτή περιπέτεια, πρέπει να μπεις και να χωρέσεις στα παπούτσια του Eurico. Τέλος, την παρέα συμπληρώνει η Pazuul, ένας δαίμονας 6.000 ετών εγκλωβισμένος στο σώμα μίας ανένταχτης έφηβης και παλαιότερης συνεργάτης του Dog, καθώς και το Gargoyle -για την ακρίβεια μόνο το κεφάλι του, γιατί ο Dog θεώρησε απολαυστικό να ξεχωρίσει από το σώμα του.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο κατά 80% και για αυτό ζητάνε τη συνδρομή μας στο Kickstarter για να προσθέσουν διάφορα κομμάτια της συγκεκριμένης περιπέτειας (κομμάτι του όμορφου animation, καθώς και συμπληρωματικά art για τα υπέροχα καρτουνίστικά γραφικά του). Ακόμα έχει δρόμο η προσπάθεια υποστήριξης από το κοινό και για αυτό προσέθεσαν διάφορα quotes από άλλους παραγωγούς και δημιουργούς του χώρου, όπως του Tim Schafer, Scott Allie, Tom Kersten, Charles Cecil, κτλ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια