Ενάντια στο Χίτλερ ο Sebastian Frank στο Beer Hall Putsch [ενημέρωση]

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016, Συντάκτης Fallen Angel

Ενάντια στο Χίτλερ ο Sebastian Frank στο Beer Hall Putsch [ενημέρωση]

Ενημέρωση 22/01/2016

Το παιχνίδι ξεκίνησε το Indiegogo campaign του και κυκλοφορεί επί τη ευκαιρία το πανέμορφο trailer που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω που μας δείχνει εικόνες της περιπέτειας, δημιουργία animation, τη διαδικασία σύνθεσης της μουσικής υπόκρουσης και μπόλικα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα από τα παρασκήνια.


Είδηση 27/11/2015

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Wittyplot μάς επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκπληξη: το Sebastian Frank - Beer Hall Putsch, ένα παραδοσιακό point 'n' click adventure game γεμάτο ίντριγκα και γρίφους. Βρισκόμαστε στη Γερμανία του μεσοπολέμου. Το γερμανικό έθνος είναι οικονομικά ρημαγμένο από τις τεράστιες αποζημιώσεις που πληρώνει προς Αγγλία και Γαλλία. Η οικονομική κρίση φέρνει την κοινωνική, η οποία με τη σειρά της χωρίζει το λαό σε «παρατάξεις» και ο εμφύλιος δεν αργεί. Στο εθνικοσοσιαλιστικό εργατικό κίνημα ένας Αυστριακός αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή. Το όνομα αυτού: Αδόλφος Χίτλερ.

Ευτυχώς, υπάρχουν κι εκείνοι που τον αμφισβητούν, όμως, και προσπαθούν να ανακάμψουν την πορεία του προς την απόλυτη εξουσία. Θεωρούν τις ιδέες του Χίτλερ απειλητικές και επικίνδυνες τόσο για το έθνος όσο και για τον κόσμο ολόκληρο, κι είναι αποφασισμένοι να τον σταματήσουν. Μεταξύ τους βρίσκεται και ο Sebastian Frank, ένας νεαρός που γνωρίζει τον Αδόλφο καλύτερα απ' όλους τους άλλους μιας και τον είχε πρωτογνωρίσει το 1908 όταν είχαν κάνει και οι δύο αίτηση στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βιέννης, κι έπειτα είχαν πολεμήσει μαζί στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ξέρει τι άνθρωπος είναι, πόσο επικίνδυνος!

Εμείς, υποδυόμενοι τον Frank, πρέπει να λύσουμε προκλητικούς γρίφους και να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο του: να εμποδίσει το Χίτλερ από την ανάκτηση απόλυτης εξουσίας. Εάν σας ακούγεται ενδιαφέρον, τρέξτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τo demo-prequel. Εδώ, μεταφερόμαστε στη Βιέννη του 1908. Η πόλη σφύζει από δημιουργικότητα και αποτελεί την παγκόσμια πρωτεύουσα της Τέχνης. Εδώ, ο νεαρός Γερμανός Sebastian Frank κυνηγά το όνειρό του να γίνει καλλιτέχνης στην ευυπόληπτη Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βιέννης. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη περιπέτεια του νεαρού ήρωα που θα μας δώσει την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε προτού αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του The Beer Hall Putsch.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια