Μαθήματα ταπεινότητας στο What Remains of Edith Finch [ενημέρωση]

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, Συντάκτης Fallen Angel

Μαθήματα ταπεινότητας στο What Remains of Edith Finch [ενημέρωση]

Ενημέρωση 25/01/2016

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του αινιγματικού και σκοτεινού παιχνιδιού, βλέπουμε πλήθος από εικόνες, οι οποίες σε συνδυασμό με το trailer που μας είχε δείξει παλιότερα το σπίτι της καταραμένης οικογένειας, προσδιορίζουν την αισθητική του παιχνιδιού που κατά πώς φάινεται θα είναι σκοτεινή, κι αρτίστικη.

 


Είδηση 20/06/2015

Η σκοτεινή ιστορία της καταραμένης οικογένειάς της πρόκειται να συγκλονίσει τη νεαρή Edith, τη μοναδική εν ζωή Finch. Θέλει να μάθει τι συνέβη και απόμεινε μόνο αυτή, θέλει να ανακαλύψει το παρελθόν του ονόματός της. Ή μήπως νομίζει πως θέλει επειδή δεν ξέρει τι την περιμένει στο τέλος του δρόμου που χαράζει;

Στο What Remains of Edith Finch θα παίξουμε (σε PS4, το 2016) μια συλλογή σύντομων ιστοριών, όπου κάθε ιστορία θα μας αφηγείται τη ζωή ενός από τα μέλη της οικογενείας Finch, ξεκινώντας από τις αρχές του 1900 και φτάνοντας έως τις μέρες μας. Το gameplay, η ατμόσφαιρα, αλλά και το γενικότερο ύφος της κάθε ιστορίας θα διαφέρει σημαντικά, όσο διέφεραν και οι άνθρωποι των οποίων ανακαλύπτουμε το παρελθόν. Οι μόνες σταθερές στο παιχνίδι είναι πως παίζουμε από προοπτική πρώτου προσώπου και πως κάθε ιστορία τελειώνει με το θάνατό του πρωταγωνιστή της.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια