Άπειρα hotspots στο StarFlint the Blackhole Prophecy [ενημέρωση]

Σάββατο, 13 Μαϊος 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Άπειρα hotspots στο StarFlint the Blackhole Prophecy [ενημέρωση]

Ενημέρωση 13/05/2017

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού ξεκίνησαν καινούριο kickstarter campaign, προσδοκώντας αυτή τη φορά θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται επιδεικνύοντας το demo της χιουμοριστικής και καυστικής περιπέτειάς τους. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να τα καταφέρουν!



Είδηση 12/05/2016

Η Stunmason Games αναπτύσσει ένα καρτουνίστικο adventure με γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι, άπειρα hotspots για να αλληλεπιδράσουν οι παίχτες, και πολλές-πολλές επιλογές που θα καταλήγουν σε ποικίλα αποτελέσματα, που άλλοτε θα προσφέρουν γέλιο, άλλοτε φόβο, και άλλοτε... γυμνές απολαύσεις. Το StarFlint the Blackhole Prophecy είναι, γενικά, μια περιπέτεια (για ενηλίκους) που δε διστάζει να καταπιαστεί με πλήθος θεμάτων, όπως: οικογενειακά ζητήματα και απώλεια, υπαρξιακές αναζητήσεις και αναθεώρηση αξιών, τρόμο και αίμα, επιστημονική φαντασία και μυστήριο.

Υποδυόμενοι την Trixie και τον Flint θα ταξιδέψουμε στα σκοτεινά πέρατα του γαλαξία. Με το ιδιαίτερο διαστημόπλοιό μας και το εξωγήινο πλήρωμά του, θα μεταφερθούμε σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Εκεί, θα συναντήσουμε νέα είδη και νέες φυλές, θα γνωρίσουμε εξωγήινους χαρακτήρες με πολλά να μας πουν και να μας δείξουν, και θα εξερευνήσουμε πλανήτες αλλόκοτους, επικίνδυνους, μα και μαγευτικούς. Οι κινήσεις και οι επιλογές των δύο ηρώων θα καθορίσουν και τη συνέχεια της περιπέτειας τόσο μέσα στο ίδιο το επεισόδιο, όσο και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Παραδείγματος χάριν, ένας NPC μπορεί να ξαναβρεθεί στο δρόμο μας, να μας βοηθήσει ή να μας εμποδίσει αναλόγως των επιλογών που προηγήθηκαν.

Εάν θέλετε να μεταβείτε ταχύτερα στα πέρατα του διαστήματος όπου κάθε αντικείμενο είναι ενεργό και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί του, μπορείτε να ενισχύσετε το παιχνίδι στην Kickstarter campaign του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια