Φτιάξε ένα adventure σε 2 εβδομάδες για το Adventure Jam 2017

Σάββατο, 13 Μαϊος 2017, Συντάκτης Akarasimos

Φτιάξε ένα adventure σε 2 εβδομάδες για το Adventure Jam 2017

Οι Cassie Benter & Stacy Davidson αγαπούν τα παιχνίδια περιπέτειας και σας προσκαλούν σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό! Το Adventure Jam επιστρέφει για τρίτη χρονιά σε ένα πανδαιμόνιο ανάπτυξης ενός παιχνιδιού, καθώς οποιοσδήποτε με έναν υπολογιστή, μια ιδέα και μια σύνδεση στο internet καλείται να δημιουργήσει ένα παιχνίδι περιπέτειας μέσα σε 14 ημέρες!

Είτε αγαπάτε τις point-and-click περιπέτειες, είτε τις περιπέτειες κειμένου είτε τις εξερευνήσεις σε 3D-περιβάλλοντα, σας προσκαλούν να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι που να ενσωματώνει το πνεύμα της περιπέτειας, ό,τι σημαίνει αυτό για σας! Τα παιχνίδια περιπέτειας υπάρχουν σχεδόν με την γέννηση των υπολογιστών. Αυτό που ξεκίνησε με λέξεις σε μια μαύρη οθόνη έχει εξελιχθεί σε ένα εκπληκτικό φάσμα εμπειριών. Για αυτό γιορτάζουμε αυτήν την εκπληκτική κληρονομιά που έχει δημιουργήσει αυτό το είδος με 14 ημέρες pixels, γρίφους, παρωδίες, πάθη και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. 

Το AdventureJam ξεκίνησε στις 5 Μαΐου και τελειώνει ακριβώς σε 14 ημέρες αργότερα στις 19 Μαΐου. Η διαδικασία ψηφοφορίας θα ακολουθήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του AdventureJam και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουνίου.

So GET LAMP... GET SWORD... and GET READY... for AdventureJam!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Ευτυχώς που έχουμε και το adventure jam (που πλέον είναι θεσμός μετά από τρία-τέσσερα χρόνια παρουσίας) και θα έχουμε μπόλικες επιλογές για το καλοκαίρι. Είχε πέσει ανοβρία στα freeware τον τελευταίο καιρό... ίσως και να τα φύλαγαν για τον διαγωνισμό.

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια