Γρίφοι και βυζιά στο Strangers in a Strange Land

Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Γρίφοι και βυζιά στο Strangers in a Strange Land

Για ικανοποίηση ψηφιακών φαντασιώσεων, παρακαλώ συνεχίστε παρακάτω. Δεν ενδείκνυται να έχετε τα παιδιά σας κοντά.

Ο 18χρονος φοιτητής Billy πηγαίνει μαζί με τον πατριό, τον αδερφό και τη μνηστή του σε μια φάρμα που αγόρασε πρόσφατα ο πατριός του σε μια δημοπρασία. Αλλόκοτες καταστάσεις και μυστήρια πράγματα συμβαίνουν από τη στιγμή που πατάνε το πόδι τους εκεί. Άραγε, βρίσκονται σε κίνδυνο; Ο Billy σκοπεύει να το ανακαλύψει, ρίχνοντας φως στο μυστήριο και επιβιώνοντας τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Το Strangers In a Strange Land είναι ένα σύγχρονο ερωτικό point 'n' click adventure με υψηλής ευκρίνειας γραφικά και gameplay όμοιο με τα παιχνίδια της δεκαετίας του '90 (εε, ίσως με το Lola λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα). Οι γρίφοι του είναι γενικά εύκολοι, με εξαίρεση κάνα-δυο προς το τέλος που ευελπιστούν να διεγείρουν το μυαλό σας. Οι «animated adult scenes» του παιχνιδιού άλλοτε συμπεριλαμβάνουν τον ήρωα και άλλοτε όχι, ενώ στις animated adult scenes, ο παίχτης καλείται να κάνει κλικ για να προωθηθεί η... δράση.

Πιθανά τεχνικά προβληματάκια και ορθογραφικά λάθη που δίνουν το παρόν δε θα έπρεπε να απασχολούν τον παίχτη, καθώς η ουσία βρίσκεται αλλού για όσους αποφασίσουν να δώσουν τα 5€ για να αποκτήσουν το παιχνίδι.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Έκλαψα με τον τίτλο του άρθρου.

    :D

  • Χμ, κάποτε πρέπει να το διάβασα (Robert κάτι Heinlein), αλλά δεν θυμάμαι πλέον, και γενικά το παλαιό SciFi (50s-60s-70s) παρότι ήταν κομμάτι κιτς (όχι όλοι οι δημιουργοί φυσικά) δεν νομίζω πως σέξιζε καθόλου (πέρα από πιθανόν κάτι ελαφρά του Silvenberg ή και κανένα του Sturgeon). Τέσπα αν είχε πάντως τις κομμάτι φασιστικές ιδέες που είχε και στο Starship Troopers τότε ίσως και για αυτό να το ξέχασα. Ωστόσο μια θέαση youtubάτη θα την έχει. Και νομίζω πως και μια αναφορά είχε γίνει και από τους Iron Maiden στο ομώνυμο τραγούδι τους.

Αγαπημένα