Πρέπει να σώσουμε το Tango και το κορίτσι [ενημέρωση]

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Πρέπει να σώσουμε το Tango και το κορίτσι [ενημέρωση]

Ενημέρωση 06/09/2018

Τελικά, άργησαν λίγο οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τελικά έφτασαν. Κοντά στην ολοκλήρωση και πολύ πιο όμορφη εμφανίζεται τώρα η point 'n' click περιπέτεια που θα μας αφηγηθεί (με κάμποση ποιητική αδεία) τη θρυλική ζωή του Carlos Gardel, του μεγαλύτερου τραγουδιστή Tango, και θα μας βυθίσει στην αργεντίνικη κουλτούρα ταξιδεύοντάς μας στο Μπουένος Άιρες στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Απολαύστε τις νέες εικόνες και το παρακάτω trailer, και ενημερωθείτε από το gameplay video που θα δείτε εδώ, ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το επικείμενο ψηφιακό adventur-ίστικο και μουσικό μας ταξίδι στη Λατινική Αμερική! 


Είδηση 23/05/2016

Το Τango είναι ένα παραδοσιακό indie point 'n' click adventure game που αναπτύσσει ο Αργεντινός Martin Arregui με όση βοήθεια καταφέρνει να συγκεντρώσει από φίλους και γνωστούς. Δυστυχώς, η έλλειψη πόρων καθιστά την ανάπτυξη αργή. Όπως μας εξηγεί ο ταλαντούχος δημιουργός: «είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις ένα παιχνίδι χωρίς να έχεις καθόλου χρήματα, ο γραφίστας αναγκάζεται να εργάζεται και σε άλλα projects για να βγάζει τα προς το ζειν του, με αποτέλεσμα το Tango να μένει πίσω». Ωστόσο, τώρα σχεδιάζουν το art του παιχνιδιού και ετοιμάζουν τόσο ένα teaser trailer όσο και ένα gameplay video. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται φρέσκες και λαχταριστές εικόνες και βίντεο για να απολαύσουμε. Πολύ ευχάριστα νέα έχουμε από τώρα, αντίθετα, σε ό,τι αφορά στους υποτίτλους του παιχνιδιού, το οποίο έχει ήδη συμπεριλάβει στα σχέδιά του την ελληνική γλώσσα!

Ήδη από όσα έχουμε δει το Tango δείχνει εξαιρετικό. Η ιστορία του εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '30 και περιστρέφεται γύρω από το ταγκό. Υποδυόμενοι τον Carlos, η περιπέτειά μας ξεκινά και μας βρίσκει έγκλειστους σε μια φυλακή. Σκοπός μας είναι ασφαλώς να αποδράσουμε, και στη συνέχεια να σώσουμε την αγάπη μας, τη γειτονιά και το ταγκό! Μόλις κατορθώσουμε να αποδράσουμε, οδηγούμε από την Ushuaia (τη νοτιότερη φυλακή στον κόσμο) μέχρι το Μπουένος Άιρες και στη διαδρομή μαθαίνουμε το παρελθόν του ήρωα, καθώς και γιατί βρέθηκε στη φυλακή. Φτάνοντας στο Μπουένος Άιρες, πάμε σε ένα μπαρ να πνίξουμε τους καημούς μας στο αλκοόλ. Πίνουμε για να ξεχάσουμε τα ωραία της μάτια που έφυγαν για το Παρίσι γιατί ήθελαν «να σκεφτούν για τη σχέση μας». Μήπως πρέπει να πάμε στο Παρίσι για να τη βοηθήσουμε να πάρει τη σωστή απόφαση; Πώς, όμως; Χρωστάμε τόσα λεφτά στους μαφιόζους με εκείνα τα... γκαντέμικα στοιχήματα που χάσαμε.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, δεν αργούν!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια