Παλιός κόσμος με νέα ιστορία το The Sundew [ενημέρωση]

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Παλιός κόσμος με νέα ιστορία το The Sundew [ενημέρωση]

Ενημέρωση 08/09/2018

Ξεκίνησε η Kickstarter εκστρατεία της νέας περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας που θα μας μεταφέρει στο ρομποτικό 2054. Όσοι πιστοί θέλουν να βοηθήσουν το εγχείρημα της solo developer από τη Γαλλία, η οποία πιστεύει πως έχουμε πολύ λίγο adventures επιστημονικής φαντασίας και χρειαζόμαστε άμεσα περισσότερα, τώρα μπορούν να το κάνουν!


Είδηση 24/08/2018

Kυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2054, Shibukawa, Ιαπωνία. Η πόλη είναι σκοτεινή και νυσταγμένη. Η νεαρή Anna στέκεται μπροστά από το κλειστό παράθυρο και κοιτάζει έξω, μα δε βλέπει τίποτα από την καταρρακτώδη βροχή. Βυθίζεται στις σκέψεις της: «Πάνε έντεκα χρόνια που η Shibukawa έγινε η νέα πρωτεύουσα, τότε που το Τόκυο ισοπεδώθηκε από ένα θεόρατο τσουνάμι. Πλέον είναι μια ασφαλής πόλη, καθώς τα ρομπότ αντικατέστησαν εμάς, τους κυβερνομπάτσους, και εξάλειψαν την εγκληματικότητα. Και πάλι, όμως, εγώ δεν έχω πειστεί. Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη τους να είναι ανεπτυγμένη, αλλά δε διαθέτουν κριτική σκέψη. Πώς να πιστέψω ότι μια τέτοια εξέλιξη είναι για καλό; Και κυρίως... πώς να βρω τη θέση μου ανάμεσα στα ρομπότ; Νοιώθω άδεια, νοιώθω ανία. Ωστόσο, η αποψινή αποστολή με ανησυχεί. Κανονικά θα με ενθουσίαζε, αλλά με ανησυχεί. Σα να ξέρω βαθιά μέσα μου ότι κάτι θα πάει πολύ στραβά.»

Η γαλλική ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Clemenc παρουσιάζει το The Sundew, μια point 'n' click περιπέτεια σε pixel art, ένα ταξίδι πίσω στα adventures της δεκαετίας του '80 που τόσο αγαπήθηκαν. Στο cyberpunk κόσμο του παιχνιδιού η γραμμή ανάμεσα στο καλό και το κακό είναι δυσδιάκριτη. Η ιστορία είναι γεμάτη αγωνία και εκπλήξεις, ενώ οι χαρακτήρες είναι σκοτεινοί και ιδιαίτεροι. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, μπορείτε να παίξετε το διαθέσιμο demo που παρουσιάζει ένα μισάωρο στον κόσμο του Sundew.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια