Πεπρωμένο εναντίον ελεύθερης βούλησης σημειώσατε Bleeding Moons

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Πεπρωμένο εναντίον ελεύθερης βούλησης σημειώσατε Bleeding Moons

Η Phoenix Online ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο περιπετειών εντός του έτους: το A Rite from the Stars αναμένεται εντός του καλοκαιριού, ενώ το Bleeding Moons λίγο αργότερα. Για το πρώτο, έχουμε ήδη αρκετά στοιχεία, οπότε ας δούμε τώρα και τις πρώτες πληροφορίες για το Bleeding Moons που δε γνωρίζαμε.

Πρόκειται για την πρώτη δουλειά του σχεδιαστή Olivier Larrieu, ο οποίος δημιούργησε μια ιδιαίτερη περιπέτεια, αξιοποιώντας μηχανισμούς τόσο από κλασσικά adventures όσο και από visual novels, διατηρώντας στο επίκεντρο την ιστορία. Τα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά και η οπτική ενδέχεται να σας θυμίσουν το To the Moon, ενώ ο κόσμος είναι τόσο γεμάτος που υπόσχεται περισσότερες από 12 ώρες gameplay. Οι πράξεις και οι αποφάσεις μας επηρεάζουν την ιστορία σε βαθμό που το ending θα αντικατροπτίζει την ιστορία που επιλέξαμε τελικά εμείς.

Ο δημιουργός εξετάζει μέσα από αυτήν την περιπέτεια ζητήματα όπως το πεπρωμένο, το καθήκον και την ελεύθερη βούληση, ενώ η ώριμη ιστορία του παιχνιδιού εξελίσσεται σε έναν ρεαλιστικό μεσαιωνικό κόσμο. Υποδυόμενοι τον Ian de Valmain, ένα νεαρό ευγενή που έγινε εκτελεστής, θα πρέπει να διεισδύσουμε σε έναν καταυλισμό μισθοφόρων για να σώσουμε τη γεννέτειρά μας. Ο Ian, ως δευτερότοκος που δεν προορίζεται για μεγαλεία και κληρονομιές, θα βρεθεί μπλεγμένος σε πολιτικά παιχνίδια και βίαιους πολέμους, για τα οποία δεν ήταν προετοιμασμένος. Πού θα οδηγηθεί ο πόλεμος, τι θα απογίνει με την ψυχή του, αλλά και ποια θα κλέψει την καρδιά του, θα το αποφασίσουμε (όχι πάντοτε ηθελημένα) εμείς.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια